Home Dutch BedJet 3 Review: gepersonaliseerde bedklimaatregeling gemakkelijk gemaakt

BedJet 3 Review: gepersonaliseerde bedklimaatregeling gemakkelijk gemaakt

0


Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Werkt niet
 • 2 – Nauwelijks functioneel
 • 3 – Ontbreekt ernstig op de meeste gebieden
 • 4 – Functioneert, maar heeft tal van problemen
 • 5 – Prima maar laat veel te wensen over
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig en waard om te kopen
 • 8 – Fantastisch, bijna best-in-class
 • 9 – Best-in-class
 • 10 – Perfectie op het randje

Prijs: $ 489Amazon Walmart

Paige Cerulli/LifeSavvy

Als je constant moeite hebt om de perfecte slaaptemperatuur te vinden, is het BedJet 3 Climate Comfort Sleep System een ​​efficiënte oplossing. Het is gemakkelijk te gebruiken en kan de temperatuur van uw bed de hele nacht constant houden voor een betere nachtrust.

Temperatuur heeft een grote invloed op je slaapkwaliteit. Uit een onderzoek uit 2012 bleek zelfs dat temperatuur een van de belangrijkste factoren was die de slaap beïnvloedden. Blootstelling aan zowel hitte als kou kan de slaap beïnvloeden, waardoor het moeilijker wordt om in slaap te vallen en zelfs de slaapfasen worden beïnvloed.

De temperatuur in je slaapkamer de hele nacht constant houden kan lastig zijn met traditionele oplossingen zoals ventilatoren en airconditioners. En als jij en je partner verschillende slaaptemperaturen prefereren, moet je een compromis sluiten over een tussenliggende temperatuur. De BedJet 3 lost deze problemen op en kan u helpen om de hele nacht een comfortabele temperatuur te bereiken en te behouden.

Dus hoe presteert de BedJet 3? Laten we eens kijken.

Dit is wat we leuk vinden

 • Handige afstandsbediening met optionele app-connectiviteit
 • Zeer stille werking van de ventilator
 • Vooraf ingestelde temperaturen voor elk uur
 • Past op de meeste matrassen en bedframes

En wat niet

 • Beperkte koelmogelijkheden
 • Past mogelijk niet onder elk bed
 • Koppels hebben mogelijk 2 machines nodig

De deskundige recensenten van LifeSavvy gaan praktisch aan de slag met elk product dat we beoordelen. We hebben elk stuk hardware urenlang getest in de echte wereld en ze door benchmarks in ons lab laten lopen. We accepteren nooit betalingen om een ​​product aan te bevelen of te beoordelen en verzamelen nooit beoordelingen van andere mensen. Lees meer >>

Inhoudsopgave

Ontwerp en installatie: eenvoudig met een paar addertjes onder het gras
Gebruiksgemak: eenvoudig en aanpasbaar
Bediening en prestaties: stil genoeg voor een goede nachtrust
Moet u de BedJet 3 kopen?

Ontwerp en installatie: eenvoudig met een paar valkuilen

Paige Cerulli/LifeSavvy

 • Afmetingen: 21,26 x 16,02 x 9,09 inch (540 x 406,91 x 230,89 mm)
 • Gewicht: 14,67 lb (6,65 kg)
 • Snoerlengte: < /strong>78in (1.981.2mm)
 • Bedieningen: Afstandsbediening, smartphone-app

De BedJet 3 was goed verpakt een zware doos met kartonnen inzetstukken die alle componenten veilig houden. De afzonderlijke stukken zaten ook in plastic zakken en alles was bij aankomst in uitstekende staat.

De handleiding is 32 pagina's lang, met de helft van de instructies in het Engels en de andere helft in het Frans. Het is in kleur gedrukt, inclusief veel foto's, en het is een van de meer gedetailleerde maar duidelijke handleidingen die ik heb gelezen.

Het in elkaar zetten van de BedJet was eenvoudig dankzij de foto's in de handleiding. Het proces bestond uit het aansluiten van de luchtslang op het luchtmondstuk en het aansluiten van het mondstuk op de basiseenheid. Het moeilijkste deel van het montageproces was het bepalen van de juiste instelling voor de in hoogte verstelbare matrasbevestiging.

Die verstelbare montage bevat vijf inzetstukken waarmee u deze kunt aanpassen aan uw matrashoogte. Ik heb een DreamCloud-matras, dat 14,5 inch hoog is. Ik ontdekte dat het gebruik van alle inzetstukken me de juiste hoogte gaf, maar het toevoegen en verwijderen van inzetstukken is moeilijk omdat ze stevige plastic knoppen hebben die je moet indrukken. Ik heb wat hand- en polsblessures die mijn handkracht beperken, dus hoewel het toevoegen en verwijderen van inzetstukken moeilijk was, lukte het me.

Ik heb de BedJet getest met zowel mijn standaard laken als met de BedJet Cloud Laken. De Cloud Sheet is een dubbellaagse plaat met luchtmondstukopeningen om de spuitmond in de plaat te kanaliseren. Die openingen kunnen eenvoudig worden bevestigd aan de clips aan de zijkant van het mondstuk, waardoor een veilige verbinding ontstaat. Ik had ook geen moeite om mijn eigen vel op die mondstukclips te knippen.

De afstandsbediening wordt geleverd met twee AA-batterijen en maakt eenvoudig verbinding met de BedJet zodra de machine aan staat. Hij kan worden gekoppeld met de BedJet-app (beschikbaar voor iPhone/iPad en Android), of u kunt de afstandsbediening gebruiken zonder hem met de app te verbinden.

Het grootste probleem met de installatie was het bepalen waar de BedJet-basiseenheid moest worden geplaatst. De gebruiksaanwijzing geeft verschillende plaatsingssuggesties, waarbij een onderbed-positie het meest ideaal is. Helaas was mijn bedframe te laag om de unit eronder te passen. Mijn bedframe heeft ook ingewikkeld metaalwerk op het voeteneinde, dus het aansluiten van de BedJet op het voeteneinde van het bed was geen optie.

Ik vond het het beste om het mondstuk aan te sluiten op de zijkant van het voeteneinde van het bed. het bed en plaats vervolgens het onderstel aan het voeteneinde van het bed. Dat betekende dat ik het netsnoer rechtstreeks over de vloer naar een stopcontact moest leiden of een verlengsnoer moest kopen om onder het bed door te lopen. Mijn situatie is gedeeltelijk te wijten aan het type en de positie van mijn bed, maar het is de moeite waard om rekening te houden met de indeling van uw kamer wanneer u de BedJet 3 koopt.

Gebruiksgemak: eenvoudig en aanpasbaar

Paige Cerulli/LifeSavvy

De BedJet 3 is gemakkelijk te gebruiken, grotendeels vanwege de kwaliteit van de afstandsbediening. De bediening kan met maximaal vier verschillende BedJet-apparaten worden gekoppeld, zodat u eenvoudig heen en weer kunt schakelen. Duidelijk gelabelde functieknoppen voor “Cool,” “Verwarmen,” en “Turbo” maken het gemakkelijk om vanaf het begin door de bediening te navigeren. Het digitale scherm geeft informatie over de ventilatorinstellingen, de werkelijke temperatuur en de ingestelde temperatuur, en met de knoppen omhoog en omlaag kunt u snel de instellingen aanpassen.

De echte waarde van de afstandsbediening ligt in de mogelijkheid om geheugen instellingen. Drie geheugentoetsen geven u toegang tot die instellingen, waaronder uw gewenste modus, ventilatorsnelheid, temperatuur en automatische uitschakeltijd.

Het feit dat de toetsen op afstand verlicht zijn, is ook handig voor gebruik 's nachts. Terwijl ik op zoek was naar een knop om de stroom van de afstandsbediening uit te schakelen, realiseerde ik me dat de afstandsbediening wakker wordt wanneer hij wordt opgepakt en vervolgens slaapt wanneer hij niet actief is.

De app is ook gebruiksvriendelijk. Het bevat dezelfde mogelijkheden als de afstandsbediening, inclusief de mogelijkheid om geheugeninstellingen te creëren. Gezien de verlichte functie en eenvoud van de afstandsbediening, zou ik deze waarschijnlijk gebruiken in plaats van mijn telefoon bij het aanpassen van instellingen 's nachts.

De BedJet-basiseenheid heeft een aan/uit-knop, een schakelaar voor laag vermogen bij gebruik van twee basiseenheden in dezelfde slaapkamer, en een Wi-Fi- en foutindicatielampje. Afgezien van het in- en uitschakelen van het apparaat, worden alle bedieningselementen uitgevoerd via de afstandsbediening of app voor hands-off gebruik.

Ook het onderhoud is minimaal. De BedJet heeft een levenslang wasbaar inlaatfilter om vuil, zoals hondenharen en hondenharen, uit de luchtstroom te houden. Het filter moet elke drie maanden worden geïnspecteerd en bij vervuiling worden schoongemaakt. Het luchtinlaatrooster is eenvoudig te verwijderen door twee lipjes naar binnen te duwen. Het schuimfilter bevindt zich direct onder het rooster en kan met stromend water worden gereinigd. Het opnieuw installeren van het filter is ook eenvoudig en het luchtrooster klikt gemakkelijk terug op zijn plaats.

Bediening en prestaties: stil genoeg voor een welterusten nacht Slaap

Paige Cerulli/LifeSavvy

Ik ben een extreem lichte slaper, dus mijn eerste zorg was of ik zou kunnen slapen met het geluid van de BedJet 3 aan. Dat was helemaal geen probleem. De ventilator is erg stil en was zelfs rustgevend. Ik zou het vergelijken met een geluidsmachine op de laagste stand, tot het punt waarop het nauwelijks hoorbaar is.

Ik was ook blij te ontdekken dat de machine geen enkel soort van felle lopende lichten, zodat het de duisternis van mijn slaapkamer niet stoorde.

Met de afstandsbediening kon ik de BedJet eenvoudig vanuit bed bedienen en met een beetje experimenteren vond ik de temperatuurinstellingen die voor mij het beste werkten. Een van de grootste voordelen van de BedJet is de bioritme-slaaptechnologie, waarmee u de temperatuurinstellingen voor elk uur van de nacht kunt voorprogrammeren. Ik heb bijvoorbeeld de neiging om een ​​warmer bed te verkiezen als ik ga slapen, maar ik word vaak rond 3 uur 's nachts wakker omdat ik het te warm heb. Ik kon de BedJet programmeren om de temperatuur vanaf 01:00 uur geleidelijk te verlagen, zodat ik om 3 uur niet te warm wakker werd.

Toen ik de BedJet met mijn eigen lakens gebruikte, Het duurde even voordat ik gewend was aan het gevoel van lucht dat over mijn voeten waaide. Door een zwaardere deken of dekbed op het laken te leggen, werd de luchtstroom tot op zekere hoogte beperkt, waardoor mijn voeten comfortabeler werden. Hoewel de luchtstroom niet zo sterk was, leek de BedJet nog steeds een geschikte temperatuur te behouden en kon ik de effecten door mijn hele queensize bed voelen.

Het koppelen van de BedJet met het Cloud Sheet elimineerde het gevoel van lucht over mijn voeten, omdat de lucht in de binnenzak van het laken wordt geleid. Terwijl ik dezelfde temperatuurinstellingen gebruikte, voelde het bed koeler aan tijdens het gebruik van de Cloud Sheet, die de lucht gelijkmatiger zou moeten verdrijven. De Cloud Sheet voelt prettig aan. Het is gemaakt van 100% katoen, maar ik kon nergens een draadtelling vinden. Het laken is machinewasbaar en droogbaar voor eenvoudig onderhoud, en het voelt zacht en natuurlijk koel aan.

Ik ontdekte dat de minimumtemperatuur afhing van de omgevingstemperatuur in mijn slaapkamer, aangezien de BedJet functioneert als een ventilator, niet als airconditioner. Volgens BedJet moet de omgevingstemperatuur 79 graden Fahrenheit of lager zijn voor de beste koelprestaties. Omdat de BedJet echter ook de lucht verwarmt, bleef de maximumtemperatuur constant op 40 graden Fahrenheit.

Bij gebruik van de warmtefunctie warmt de BedJet razendsnel op. Ik voelde de hitte binnen ongeveer 10 seconden nadat de ventilator aan het werk was, en hij bereikte binnen ongeveer 30 seconden 104 graden (in een kamer van 70 graden). De 104 graden was warmer dan ik ooit nodig zou hebben tijdens het slapen, maar ik kon het zien als een mooie manier om een ​​bed voor te verwarmen voordat ik ging slapen.

Hoewel u met de BedJet de temperatuur kunt aanpassen aan uw gewenste slaapinstellingen, kan deze nog steeds goed werken voor koppels met verschillende voorkeuren. BedJet stelt voor om twee tot vier verschillende units te gebruiken om de temperaturen in elke helft van het bed aan te passen. Hoewel de aanschaf van vier van deze machines een aanzienlijke investering zou zijn, zou ik kunnen zien dat het gebruik van twee machines een praktische oplossing is voor koppels die verschillende temperaturen prefereren.

Moet u De BedJet 3 kopen?

Paige Cerulli/LifeSavvy

De BedJet 3 is een uitstekende keuze, zolang je begrijpt hoe het werkt en welk type opstelling het beste werkt. Ik was bijvoorbeeld een beetje teleurgesteld dat de laagste beschikbare temperatuur niet lager was, aangezien een echte koelfunctie erg nuttig zou kunnen zijn in de vochtige zomerhitte die we hier in Massachusetts krijgen. In combinatie met de Cloud Sheet leek de koelfunctie echter nog beter te werken en is de machine in staat om een ​​indrukwekkende warmte te produceren die zich door het hele bed verspreidt.

De BedJet is veelzijdig en kan worden gecombineerd met bedden van verschillende hoogtes. Het past onder bedframes met slechts vijftien centimeter ruimte, hoewel het bij het mijne niet werkte. Het is belangrijk om te overwegen hoe uw slaapkamer is ingedeeld en waar u zowel de ventilatieopening als de onderkast gaat plaatsen. De locatie van uw stopcontacten is ook belangrijk.

Dit klimaat-comfort slaapsysteem is ideaal voor meerdere situaties. Het kan helpen om uw bedtemperatuur comfortabeler te maken, zodat u gemakkelijker in slaap kunt vallen. Het kan ook helpen voorkomen dat u oververhit wakker wordt en 's nachts zweet opdrogen. Door de temperatuur 's ochtends te laten stijgen, kunt u op een natuurlijke manier wakker worden, waardoor u mogelijk geen wekker nodig heeft. Misschien wel het allerbelangrijkste: met de BedJet kunt u uw slaaptemperatuur regelen zonder dat u uw thermostaat hoeft aan te passen, wat ideaal is om te besparen op uw kosten voor verwarming en koeling.

Al met al heeft de BedJet een indrukwekkende prestatie neergezet. Hoewel het me een paar nachten kostte om eraan te wennen en de juiste instellingen voor mijn persoonlijke voorkeuren te vinden, werd de BedJet een leuk onderdeel van mijn bedtijdroutine toen ik dat eenmaal deed. Ik kan me voorstellen dat het ideaal zou kunnen zijn voor iedereen die 's nachts een te warm of te koud bed beu is, en het zou ook nuttig kunnen zijn voor mensen die last hebben van slaapstoornissen die worden veroorzaakt door oncomfortabele bedtemperaturen. Als u niet zeker weet of het iets voor u is, biedt BedJet een 60 dagen durende 'love it or return it'-garantie. garantie met gratis verzending.

Beoordeling: 8/10 ?

 • 1 – Werkt niet
 • 2 – Nauwelijks functioneel
 • 3 – Ontbreekt ernstig op de meeste gebieden
 • 4 – Functies , maar heeft tal van problemen
 • 5 – Goed maar laat veel te wensen over
 • 6 – Goed genoeg om in de uitverkoop te kopen
 • 7 – Geweldig en de moeite waard om te kopen
 • 8 – Fantastisch, bijna best-in-class
 • 9 – Best-in-class
 • 10 – Perfectie op het randje

Prijs: $489 Amazon Walmart

Dit is wat we leuk vinden

 • Handige afstandsbediening met optionele app-connectiviteit
 • Zeer stille ventilatorwerking
 • Vooraf ingestelde temperaturen voor elk uur
 • Past op de meeste matrassen en bedframes

En wat we niet doen

h3>

 • Beperkte koelmogelijkheden
 • Past mogelijk niet onder elk bed
 • Koppels hebben mogelijk 2 machines nodig