4 Bästa Trading Card Tracker-appar för att organisera din samling

0
63

När du börjar samla samlarkort är det bara en tidsfråga innan din samling kort kan börja gå ur hand. När du väl har många kort blir det svårt och tidskrävande att organisera dem. Ännu mer tidskrävande kan vara att försöka uppskatta värdet på din samling, och det tar timmar att slå upp värdet på enstaka kort om och om igen.

För att åtgärda dessa problem är en lösning att ladda ner en app för insamling av kort. Dessa appar låter dig skanna in dina kort, hålla dem alla organiserade på ett ställe, och många av dem kommer till och med att värdera dina kort och din samling som helhet. Detta är ett mycket effektivare alternativ än att försöka organisera och värdera kort själv. I den här artikeln har vi listat de bästa av dessa kortspårningsappar för att hjälpa dig att hålla dem alla på ett ställe.

Innehållsförteckning

  1.Collectr

  Collectr är en av de bästa apparna för att organisera din samling av kortsamlingar. För att lägga till ett kort väljer du först bland de många olika kortspel som finns tillgängliga på Collectrs databas, som inkluderar Pokemon, Yu-Gi-Oh, Magic the Gathering och mer. Därifrån kan du söka efter exakt det kort du äger och lägga till det i din portfölj.

  I portföljdelen av appen kan du titta igenom alla kort du äger och sortera dem genom flera filter, inklusive pris, TCG-linje, namn och mer. Du kan trycka på ett enskilt kort för att se dess värde. Collectr har också en marknadsplatsflik där du kan söka efter och köpa handelskort via eBay och andra webbplatser.

  Ladda ner Collectr för iOS

  Ladda ner Collectr för Android

  2.CollX

  Om du är en sportkortsamlare är CollX en bra app att testa. Du kan skanna dina kort, lägga till dem i din samling i appen, samt se andras samlingar. Du kan köpa och sälja kort genom appen också, vilket gör det till ett enkelt sätt att ladda ner några kort i din samling.

  Det är också en bra app för att få kontakt med likasinnade kortsamlare, så att du kan följa andras aktivitet och till och med skicka meddelanden till andra användare. För sportkortsamlare borde CollX vara en av de första du checkar ut.

  Ladda ner CollX för iOS

  Ladda ner CollX för Android

  3.Cardbase

  En annan användbar app för sportkortsamlare är Cardbase. Du kan lägga till kort till din samling i appen genom att antingen söka efter den, skanna den eller lägga till en hel uppsättning kort som du kanske äger. Cardbase låter dig också bläddra bland kort för att lägga till dem i dina favoriter, så att du kan hitta kort som du kanske vill köpa härnäst. Om det finns ett kort du verkligen är intresserad av kan du lägga till det på din bevakningslista, vilket låter dig spåra kortets tillgänglighet och värde.

  Du kan också hitta Pokémon-kort i appen, men huvudfokus på Cardbase är sportkort. Du kan köpa kort från andra användare samt sälja kort själv. Du kan till och med se det aktuella värdet av din samling som helhet. Sammantaget är Cardbase den perfekta appen för kortsamlare som vill organisera och värdera sin samling.

  Ladda ner Cardbase för iOS

  Ladda ner Cardbase för Android

  4.Poke TCG

  Denna app från Dragon Shield låter dig skanna in dina Pokémon-kort och organisera din samling enkelt. Du kan sortera kort i kortlekar, skapa en önskelista och handelslista och se alla dina kort i ditt lager, som kan sorteras i mappar. I ditt lager kan du också se värdet på dina kort.

  Du kan också betala för en premiumversion av appen som ger en annonsfri upplevelse, kortpristabeller och Mer. Du kan få en årsprenumeration för $29,99 per år, eller en månadsprenumeration för $2,99 per månad. Förutom en app för Pokemon-kort har Dragon Shield också appar för Magic: The Gathering, Yu-Gi-Oh och Flesh and Blood-kort.

  Ladda ner Poke TCG Scanner för iOS

  Ladda ner Poke TCG Scanner för Android

  Ordna dina kortsamlingar med dessa appar

  Alla dessa appar som listas är utmärkta val om du behöver organisera en kortsamling, oavsett vilken typ du gillar. Vad dessa appar också är särskilt bra för är att hitta andra kortsamlare att ansluta till och köpa och sälja kort. Det är ett bra sätt att enkelt hålla sig involverad i en kortinsamlingsgemenskap oavsett var du är.

  Vilken typ av kort samlar du på? Låt oss veta i kommentarerna.