Zijn Ryobi Power Tools bij Home Depot de moeite waard om te kopen?

0
43
Cory Gunther/Review Geek

De RYOBI-serie elektrisch gereedschap van Home Depot is razend populair en zeer capabel. Hoewel ze het meest geschikt zijn voor thuiswerk, wordt Ryobi gemaakt door een gerenommeerde naam in de branche.

Merken voor elektrisch gereedschap hebben een hele reeks fanboys en loyalisten, net als autofabrikanten. Debatteren over wat het beste is, is een argument dat het waard is om te vermijden. Maar wanneer huiseigenaren een nieuw stuk gereedschap nodig hebben voor die grote doe-het-zelf klus, vragen velen zich af of Ryobi Tools het waard zijn om te kopen.

Het kan al snel overweldigend zijn om naar een bouwmarkt te gaan vanwege het grote aantal beschikbare opties. De meeste mensen zijn bekend met Ryobi, de betaalbare en opvallende limoengroene elektrische gereedschappen die overal in de schappen van Home Depot te vinden zijn, en terecht.

Monteurs en professionals steken vaak de draak met Ryobi op sociale media, maar wie maakt Ryobi Tools en zijn ze het waard om te kopen? Of een specifiek gereedschapsmerk de moeite waard is, hangt af van uw wensen en behoeften, dus hier is wat u moet weten.

Wie maakt Ryobi Tools?

Ryobi

Het merk Ryobi was behoorlijk groot in de jaren 80, maar werd opgericht terug in 1943, het maken van gegoten producten en drukpersen. Interessant genoeg begon het pas in 1968 met het maken van elektrisch gereedschap. Tegenwoordig maakt het merk printapparatuur, elektrisch gereedschap en andere hardware.

In 2000 verwierf Techtronic Industries (TTI Group) echter de licentierechten op de naam Ryobi Power Tool in Noord-Amerika, samen met al zijn faciliteiten en activiteiten. Dat bedrijf is een grootschalige fabrikant die een breed scala aan bekende gereedschappen en huishoudelijke artikelen maakt.

GERELATEERDRyobi 18V draadloze bladblazer Review: 110 MPH straalventilator voor elke tuin

TTI bouwt zelfs elektrisch gereedschap voor Ryobi, Milwaukee Tool, HART Tools bij Walmart en zelfs Ridgid, om er maar een paar te noemen. Techtronic is ook het moederbedrijf van grote namen als Dirt Devil en Hoover Vacuums. Later werd de Japanse tak van Ryobi overgenomen door Kyocera, maar dat is een andere tak dan de gereedschapsdivisie van Ryobi. De Ryobi Die Casting-divisie bevindt zich in Indiana, maar ze maken geen gereedschap.

Kortom, veel van die Ridgid 18V-gereedschappen waar uw constructie- of elektricienvriend bij zweert, zijn waarschijnlijk gemaakt door hetzelfde bedrijf als Ryobi Tools van Home Depot.

Waar worden Ryobi-tools gemaakt?

Cory Gunther/Review Geek

Ryobi Tools die u bij Home Depot vindt, zijn ontworpen, op de markt gebracht en verkocht in de Verenigde Staten en verschillende andere regio's. Het is echter ingewikkelder om erachter te komen waar ze precies zijn gemaakt.

GERELATEERDWaarom u een slagmoersleutel zou moeten bezitten

Het grootste deel van de productie voor TTI vindt plaats in China. Het bedrijf heeft talloze vestigingen over de hele wereld, waaronder in China, Mexico, Vietnam en de Verenigde Staten. Ryobi heeft een enorme innovatie- en engineeringfaciliteit in Anderson, South Carolina, en hiernaast vindt u een fabriek en een TTI Ryobi-distributiecentrum.

Het fabricageproces hangt waarschijnlijk af van elk specifiek product, model of jaar, maar de meeste elektrische gereedschappen van TTI worden in China vervaardigd en naar de Verenigde Staten verzonden. Het produceert echter veel van de plant in South Carolina.

Eindeloze opties bij Home Depot

Ryobi/Home Depot

Hoewel er elektrisch gereedschap is dat “Made in the USA” veel van je favoriete producten komen waarschijnlijk ergens anders vandaan. Maar nu je wat meer weet over Ryobi en waar het vandaan komt, zijn hier meer details over de line-up, wat Ryobi zo populair maakt.

GERELATEERDWaarom Koop geen merkloze accu's voor elektrisch gereedschap

Ga naar een Home Depot en je ziet overal felgroene elektrische gereedschappen. Het bedrijf biedt alles, van bekabeld of draadloos elektrisch gereedschap, handgereedschap, benodigdheden voor auto's, draaiende artikelen, opbergbakken, verlichting, ventilatoren, luidsprekers, handschoenen en meer.

Het bedrijf verkoopt van alles een beetje. soorten en maten, waaronder elektrisch rijdende grasmaaiers. U vindt er ook elektrische apparatuur voor buiten, lifestyle- en recreatieproducten, generatoren, houtbewerkingsgereedschap, enz. Wat u maar kunt bedenken, Ryobi heeft het waarschijnlijk.

Zijn Ryobi Power Tools de moeite waard om te kopen?

Jason Fitzpatrick/Review Geek

Terug naar de oorspronkelijke vraag. Zijn Ryobi elektrisch gereedschap de moeite waard om te kopen? Absoluut. Zoals je kunt zien op de afbeelding bovenaan de pagina, bezit ik een breed assortiment Ryobi-gereedschappen, en dat is het enige wat bovenop mijn gereedschapskist zou kunnen passen.

Het is duidelijk dat het essentieel is om een ​​solide stuk gereedschap te hebben voor een doe-het-zelfklus in huis of terwijl je onder een voertuig zit en onder de olie zit. Of een Ryobi-tool al dan niet goed genoeg is, hangt af van de baan of je beroep. Op waarde gebaseerde tools zoals Ryobi zijn meer dan capabel genoeg voor de meeste banen. Natuurlijk vind je er misschien niet veel op een professionele bouwplaats, maar klussen thuis en doe-het-zelvers hoeven zich geen zorgen te maken.

Ik heb bijvoorbeeld Ryobi-gereedschappen gebruikt om thuis een terras en terras te bouwen, tuinonderhoud te doen, tv's te monteren of grotere klussen te klaren, zoals het vervangen van een hele motor in een vrachtwagen. Mijn Ryobi-gereedschap hielp me om alle ophangingen in mijn Toyota-truck eruit te halen en te vervangen, de verdeelbak opnieuw op te bouwen en meer. Ik heb nog nooit een probleem gehad met mijn Ryobi-tools, en het heeft me er ook niet van weerhouden een klus af te maken.

GERELATEERDDe beste draadloze roterende gereedschappen van 2023

Een monteur die dagelijks hard aan het werk is met zijn gereedschap, wil misschien het duurste gereedschap dat mogelijk is, maar er is niets mis mee om voor iedereen Ryobi te kiezen.

Aangezien de TTI-groep Ryobi-gereedschappen maakt, bent u een apparaat krijgen van een grote naam in de ruimte. Ik ben dol op mijn Ryobi-tools, maar ik bezit ook een paar willekeurige DeWALT- en Milwaukee-items, en die zijn ook geweldig. Het is voor velen een solide optie als je bedenkt hoe gemakkelijk het is om een ​​Home Depot in de buurt te vinden om een ​​andere Ryobi-tool of batterij te krijgen, om nog maar te zwijgen van gemakkelijke vervangingen onder garantie.

Het is vermeldenswaard dat u slechts één merk elektrisch gereedschap moet kopen. Dus als je al een paar items van een andere fabrikant hebt, probeer er dan bij te blijven om dezelfde verzameling gereedschappen en accu's te gebruiken. Zo niet, ga je gang en kies Ryobi en ga aan het werk.

Ryobi Tools die ik zou aanbevelen

Ryobi

Nogmaals, het is belangrijk om voor elke klus het juiste gereedschap te hebben. Gezien de enorme hoeveelheid tools, opties en functiesets heeft Ryobi waarschijnlijk wat je nodig hebt. Ik ken een paar monteurs die Ryobi-tools 8 uur per dag gebruiken, dus ga je gang en probeer deze opties.

Aan het eind van de dag zijn de algehele prestaties die je krijgt voor je zuurverdiende geld Ryobi-tools een uitstekende waarde. Daarna kunt u diezelfde batterij later gebruiken met een Bluetooth-luidspreker in de garage, ventilatoren, zaklampen of met een van de meer dan 280 gereedschappen onder de One+-lijn.

Ryobi 18V One+ boor- en schroevendraaiercombinatieset

Ga aan de slag met de Ryobi 18V combinatieset voor boor en slagschroevendraaier. Je krijgt twee gereedschappen, twee accu's, een koffer en een oplader, allemaal voor één lage prijs.

Winkel

Ryobi 18V One+ Six Tool Starter Combo

Als je een breed assortiment aan tools nodig hebt voor in en om het huis, dan is Ryobi's 6-tool combo een solide optie voor mensen met een beperkt budget.

Winkel

Ryobi 18V draadloze Bluetooth-luidspreker

Als je al een paar Ryobi-tools bezit, werkt deze draagbare Bluetooth-luidspreker op dezelfde batterij, zodat je overal en altijd naar muziek kunt luisteren voor slechts $ 29.

Winkel