Home Dutch Weggeefactie: Lumary Smart LED-landschapsverlichting voor buiten

Weggeefactie: Lumary Smart LED-landschapsverlichting voor buiten

0
Hannah Stryker/LifeSavvy

Als je ooit een beetje kleur aan de buitenkant van je huis hebt willen toevoegen, geeft LifeSavvy deze week Lumary Smart LED Outdoor Landscape Lights weg!< /p>

Onze zustersite, How-To Geek, beoordeelde de Lumary Smart Landscape Lights en had het volgende te zeggen over het product:

Dit is een zeer veiligheidsbewuste ruimteverwarming en is echt ideaal voor iedereen met kleine kinderen en huisdieren in huis. De automatische uitschakeling als hij omvalt of als hij een te hoge temperatuur bereikt, is de sleutel.

Om deel te nemen aan de winactie, klikt u op de onderstaande knop en meldt u zich aan voor de LifeSavvy-nieuwsbrief. Dat is het! En als u al abonnee bent, hoeft u alleen maar de pagina te bezoeken om automatisch mee te doen om te winnen.

GERELATEERDLumary Smart LED Outdoor Landscape Lights Review: Color Your World

De weggeefactie staat open voor iedereen in de Verenigde Staten en is 18 jaar of ouder. Een winnaar wordt willekeurig geselecteerd om 12.00 uur ET op woensdag 24 mei 2023, en we nemen per e-mail contact op om hun postadres te krijgen.

Doe mee met de weggeefactie