Protons nya familjeplan erbjuder säker VPN, e-post och lagring

0
62
Proton

Proton, känd för de populära integritetsfokuserade ProtonMail- och Proton VPN-tjänsterna, kommer att lansera en branschförst i dag i formen av sin familjeplan. Den här planen kommer att erbjuda alla företagets stora tjänster Proton VPN, Proton Mail, Proton Drive och Proton Calendar i ett enda paket för upp till sex personer för bara 19,99 USD per månad om du registrerar dig för två år.

Även om det inte är något nytt att ha mer än en person som använder ett VPN, uppmuntrar många VPN-leverantörer flera personer att dela ett enda konto, och att ha ett komplett paket med säkerhetsprogram tillgängligt för hela familjen är en första .

Prismässigt verkar familjeplanen vara en ganska bra affär. För en enskild användare kan du få alla Protons produkter i Unlimited-planen för $7,99 per månad när du betalar årligen, så att betala 12 spänn utöver det och utöka täckningen till fem familjemedlemmar verkar som ett fynd.

Med det sagt, att betala ut nästan 480 USD för tvåårsplanen är mycket pengar på en gång; om du föredrar ett kortare abonnemang, kommer att gå från år till år kosta dig 23,99 USD per månad (dvs cirka 288 USD per år), medan månadsbetalning kommer att vara 29,99 USD.

Intressant nog, när Protons lösenordshanterare, Proton Pass, kommer ut ur beta senare i år kommer den att läggas till i familjeplanen utan extra kostnad. Ännu bättre, om du för närvarande är inloggad på Visionary-planen, en gammal plan för äldre användare, kommer du att kunna lägga till familjemedlemmar som om du hade familjeplanen.

Sammantaget, om du gillar Proton och dess produkter och vill att hela din familj ska njuta av säker e-post, säker molnlagring och ett virtuellt privat nätverk på samma gång, med en lösenordshanterare som ska läggas till senare, Proton’s Family planen är värd att kolla in.

LÄS NÄSTA

  • › Windows 11 hjälper dig att flytta filer och appar till en ny dator
  • › Samsung har nya smarta bildskärmar för 2023, upp till 32 tum
  • › AMD’s nya Ryzen-processorer är gjorda för Chromebooks
  • › Windows 11 sandboxar dina stationära appar för mer säkerhet
  • › Du kan inte dela ditt Netflix-konto gratis längre
  • › Windows 11 låter dig tvinga bort appar från aktivitetsfältet