Max vervangt HBO Max: snelle dingen om te weten

0
43
Hannah Stryker/Review Geek

Warner Bros’ nieuwe streamingdienst “Max” vandaag officieel gearriveerd en levert het beste van HBO Max en Discovery+ op één plek. Ja, dit betekent ook dat de oude HBO Max dood is. Afgezien van de naam heeft Max klanten veel meer te bieden, en hier zijn een paar dingen die u moet weten.

Vanaf vandaag, 23 mei, wordt de app die voorheen bekend stond als HBO Max, vervangen door Max. Als het niet automatisch wordt geüpdatet op je smart-tv, streamingapparaat of telefoon, wordt het binnenkort gedaan of kun je het zelf vinden. Degenen die HBO Max al gebruiken, kunnen eenvoudig inloggen op de nieuwe dienst en nieuwkomers kunnen zich net als elke andere streamingdienst aanmelden voor Max.

Max heeft meer dan het dubbele van de inhoud van HBO Max, met tonnen hoogwaardige tv-series, films en documentaire-opties voor kijkers. U zult ook merken dat er een uitgebreide verzameling 4K-content is om te streamen, een vereenvoudigde navigatie-ervaring, nieuwe personalisatiefuncties en meer.

Inloggen bij Max

Hannah Stryker/Review Geek

Bestaande HBO Max-gebruikers zouden geen probleem moeten hebben om in te loggen op de nieuwe service met hun bestaande gebruikersnamen en wachtwoorden. Voor sommigen zal het zelfs voor u overschakelen. Degenen met HBO op de kabel met een gratis HBO Max-account hebben allemaal hetzelfde gratis Max-abonnement.

GERELATEERDHBO Max verhoogt prijs voor de eerste keer

U hoeft zich niet opnieuw aan te melden of om te gaan met problemen, hoewel de service momenteel een groot volume ervaart, dus het kan een beetje traag zijn.

Eenmaal aangemeld, zou Max nog steeds moeten heb al je originele instellingen, kijkgeschiedenis en je kunt tikken op “doorgaan met kijken” op al je favorieten zoals Succession en meer. Niets daarvan is veranderd. De app werkt op een groot aantal tv's en hier is de volledige lijst met ondersteunde apparaten.

Hoeveel kost Max?

h2>

Max

Terwijl de prijs hetzelfde blijft, althans voorlopig, zullen gebruikers een nieuwe & #8220;Ultieme” plan met 4K Ultra HD-resolutie dat is $ 19,99 per maand. U blijft maandenlang hetzelfde bedrag betalen, hoewel we hebben gehoord dat er later dit jaar een prijsverhoging zou kunnen komen. Dit zijn de huidige opties:

  • Met advertenties voor $ 9,99 per maand:Bevat een limiet van twee streams, 1080p HD-resolutie, geen offline downloads, 5.1 surround sound-kwaliteit.
  • Advertentievrij voor $ 15,99 per maand: Twee gelijktijdige streams, 1080p HD, tot 30 offline downloads, 5.1 surround sound-kwaliteit.
  • Ultieme reclamevrij voor $ 19,99 per maand: Dit nieuwe abonnement biedt 4K Ultra HD-resolutie, tot vier gelijktijdige streams, Dolby Atmos-geluid , en een toename tot 100 offline downloads.

Het geheel nieuwe ultieme plan ziet eruit als een solide optie voor het hele gezin. Er kunnen maximaal vier streams tegelijk worden afgespeeld en een groot deel van de inhoud is nu beschikbaar in 4K. Als gevolg hiervan is er een enorme lijst met uitstekende films en shows in 4K die het bekijken waard zijn.

Veranderingen & Nieuwe functies

Hannah Stryker/Review Geek

Voor het grootste deel is Max dezelfde streamingdienst die velen kennen en waar ze van houden, alleen beter. Dat gezegd hebbende, er zijn een paar veranderingen die je waarschijnlijk zult opmerken wanneer je de app voor het eerst opent. Bovendien verwachten we hier en daar een hele reeks kleine verbeteringen aan de algehele ervaring.

Max heeft een geheel nieuwe codebasis die volgens het bedrijf betere prestaties en een consistentere afspeelervaring zal opleveren, waardoor de app stabieler wordt op alle apparaten. Kortom, Max beweert dat deze nieuwste versie de beste tot nu toe zal zijn. En als u het Ultimate-abonnement neemt, kunt u genieten van 4K en Dolby Sound.

GERELATEERDDe beste gratis tv- en filmstreamingservices

Max zou een uitgebreide aanbevelingsfunctie moeten hebben die zichtbaar is op meer plaatsen, verbeteringen in de gebruikersinterface en nieuwe “eindkaart” suggesties wanneer u klaar bent met een serie om iets soortgelijks te bekijken.

Warner Bro Discovery heeft ook de interface voor offline downloads vernieuwd om het leuker te maken, meer dan 350 profielavataropties toegevoegd, wijzigingen aangebracht in de ervaring van het kind en de profielen van kinderen, en voor toegankelijkheid vindt u meer dan 6.500 uur aan beschrijvende inhoud.

Voor degenen die het zich afvragen, Discovery+ is nog steeds een zelfstandige streamingdienst en app voor geïnteresseerden. Het blijft $ 4,99 per maand met advertenties.

Terwijl u tot slot tonnen nieuwe inhoud zult vinden, heeft HBO Max eind vorig jaar verschillende dingen geschrapt om geld te besparen. Enkele daarvan zijn de Batgirl-film, die werd geannuleerd. Het bedrijf verwijderde hitprogramma's zoals Westworld, Love Life, Minx en The Nevers, om er maar een paar te noemen.

Geniet van de nieuwe Max via de onderstaande link en ga op zoek naar eindeloze dingen om naar te kijken.

Abonneer je op Max

Krijg de geheel nieuwe Max streamingdienst met het beste van HBO en Discovery, vanaf $ 9,99 per maand.

Winkel