Man uit Kerala die vermist werd uit Abu Dhabi sterft in Pak-gevangenis

0
52

Een 48-jarige man uit Kerala die vermist was uit Abu Dhabi, zogenaamd om zich bij ISIS aan te sluiten, is overleden in een Pakistaanse gevangenis, zo blijkt.

De Pakistaanse regering heeft het Ministerie van Binnenlandse Zaken van de Unie op de hoogte gebracht dat het lichaam van Zulfikar zal worden overgedragen aan de grens met Attari, aldus officiële bronnen.

Daar Er was een mysterie rond Zulfikar van Kappur in het district Palakkad dat vermist werd omdat inlichtingendiensten op het eerste gezicht dachten dat hij Abu Dhabi had verlaten om zich bij ISIS aan te sluiten. “Hij had Kerala in 2018 verlaten. Zijn vermissing uit Abu Dhabi ligt onder de scanner van inlichtingendiensten. We hebben informatie dat hij naar Iran is verhuisd en later in een Pakistaanse gevangenis is beland. Verdere details worden onderzocht”, aldus officiële bronnen.

Pakistaanse instanties hebben de Indiase regering via FRO in Amritsar geïnformeerd dat het lichaam zal worden overgedragen aan de grens met Attari. Verdere details worden verwacht.

Lees ook

PM Modi Live Updates: Accepteert geen elementen die India-Australië proberen te schaden…

AAP krijgt Mamata-boost in verordeningsgevecht: 'Als we er nu niet in slagen om ons nu weer te verenigen…

'Geen vluchtrisico': Delhi HC staat Prannoy, Radhika Roy toe naar het buitenland te reizen

Centrum sanctierecord Rs 10.460 bifurcatie contributie aan Andhra Pradesh

Aangezien Zulfikar naar verluidt was vertrokken om zich bij de Islamitische Staat aan te sluiten, is zijn familie niet geïnteresseerd in het ontvangen van het lichaam, dat waarschijnlijk naar Palakkad zal worden gebracht.

© The Indian Express (P) Ltd