Kerala poliser slår ner på barnporr, 8 greps

0
51

The Countering Child Sexual Exploitation Cell of Kerala-polisen har registrerat 133 fall, gjort tillslag mot 449 platser och beslagtagit 212 enheter som en del av dess tillslag mot de som innehar material för sexuella övergrepp mot barn (CSAM), sade den i måndags.

< p>Generalinspektör P Prakash, cellens nodalofficer, sa att åtta personer har arresterats under den hemliga operationen, som heter P-HUNT_ 23.3, på söndagen. De var bokade enligt Section 67 B of the IT Act.

De gripna inkluderar yrkesverksamma, främst tekniker kunniga sådana, sa polisen och tillade att de anklagade använde krypterade handtag för att ladda upp och ladda ner CSAM-materialet. Några av de gripna misstänks vara inblandade i handel med barn.

Läs även

PM Modi Live-uppdateringar: PM Modi, Albanese byter namn på Sydneys förort till 'Little I…

AAP får Mamata uppsving i förordningskampen: 'Om vi ​​misslyckas med att enas nu mot…

Undersökande conman Sherpuria länk, ED raids-företag som drivs av tidigare NDTV-VD, gratis…

BJP-ledare skjuter upp dotterns bröllop med muslimsk man efter protester, säger…

Enligt polisen var 212 enheter, inklusive mobiltelefoner, hårddiskar, bärbara datorer, med olagliga videor och bilder på barn. beslagtagen.

© The Indian Express (P) Ltd