Horoscoop vandaag, 23 mei 2023: controleer de astrologische voorspelling voor Kreeft, Boogschutter, Steenbok, Ram en andere tekens

0
49

Schorpioen, het kan even duren voordat de huidige hemelse combinatie je weer zo'n lift geeft. Stier, de belangrijkste planetaire symbolen in uw zonnekaart, spreken vandaag over werkrelaties, juridische vragen en ethische kwesties.

ARIES (21 maart – 20 april)

p>

Je droomt ervan vrij en onafhankelijk te zijn. Welnu, de huidige oogst van Uranus-uitlijningen daagt je uit om je woorden in daden om te zetten. Als veiligheid is wat je echt wilt, moet je dat nu toegeven aan jezelf en natuurlijk aan anderen. Het heeft geen zin om anders te doen alsof.

SIER (21 april – 21 mei)

De belangrijkste planetaire symbolen in uw zonnekaart spreken vandaag over werkrelaties, juridische kwesties en ethische kwesties. Weet u zeker dat u uw rechten kent? Daarmee bedoel ik je echte rechten, niet een of andere fantasie van waar je wel en niet mee weg kunt komen.

GEMINI (22 mei – 21 juni)

Er schuilt een gevaar in het proberen anderen te laten onthullen wat ze niet mogen onthullen onthullen. Een dergelijke sondering is vandaag misschien niet zo'n groot probleem, maar zou dat de komende weken steeds meer kunnen worden. Dus als er een reden is waarom u voorzichtig moet zijn, dan is dat de reden!

KANKER (22 juni – 23 juli)

Hoewel je misschien nog steeds niet in staat bent om een ​​emotioneel risico te nemen zoals gepland, valt er veel voor te zeggen om andere mensen in een toestand te houden van spanning. Als er thuis verstoring is, zorg er dan voor dat u deze veroorzaakt, in plaats van te wachten tot partners meewegen met hun eigen eisen voor verandering!

LEO (24 juli – aug. 23)

Gebeurtenissen die plaatsvinden op het werkfront lijken hogere principes te impliceren dan bekrompen eigenbelang. De meest positieve invalshoek op de sterren van vandaag is dat het een geschikt moment voor u is om grieven te uiten. Bovendien zou een verandering van baan perfect kunnen zijn.

MAAGD (24 aug. – 23 sept.)

Uit alle onrust en drama van de afgelopen maanden, begint iets groots te ontstaan. Een eenvoudige aflezing van uw sterren voorspelt vandaag ongebruikelijke aankopen. Een diepe interpretatie biedt je de kans om jezelf te bevrijden van een achterhaald waardesysteem.

WEEGSCHAAL (24 september – 23 oktober)

Advertentie

De planetaire uitlijning van vandaag kristalliseert een grote langetermijncyclus die wijst op een substantiële verbetering in uw thuissituatie en gezinsrelaties. De psychologische invalshoek onthult de noodzaak om te worstelen met het emotionele gewicht van traditionele autoriteit.

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Het kan enige tijd duren voordat de huidige hemelse combinatie je weer zo'n lift geeft. In sommige opzichten zijn velen van jullie veranderd in menselijke kanonskogels, en de maan spoort je nu aan om je doel te bereiken. Het spreekt voor zich dat je ook moet kijken waar je heen gaat!

BOOGSCHUTTER (23 nov. – 22 dec.)

Dit zal waarschijnlijk een verwarrende tijd zijn, maar dat zou u er niet van moeten weerhouden om te zeggen wat u denkt. Het feit dat Mercurius, planeet van slimme ideeën, sterk is uitgelijnd met uw teken, suggereert dat u op dezelfde manier vrij kunt zijn in uw opvattingen, argumenten en meningen. Maar houd alstublieft rekening met de gevoelens van andere mensen.

Steenbok (23 december – 20 januari)

Advertentie

U kunt doe je best, maar als het moeilijk wordt, kun je alleen maar doormodderen en hopen dat je niet te veel overemotionele mensen hebt om mee om te gaan. Een aantal mensen is nu in de stemming om de zonsondergang in te lopen en anderen aan hun lot over te laten. Let wel, dat is misschien geen slechte zaak!

WATERMAN (21 januari – 19 februari)

Je bent in een competitieve bui en je zou het leuk moeten vinden om voor je positie te strijden. Toch zijn ouderwetse waarden aantrekkelijk en het straaltje Watermannen die de geneugten van traditie ontdekken staat op het punt een overstroming te worden. In feite is het vandaag geen slecht moment om je tegenstrijdig te gaan gedragen!

LEES OOK | India Inc verhoogt geplande investeringen in overheidsuitgaven, sterke vraag

PISCES (20 februari – 20 maart)

Lees ook

Numerologie Voorspellingen – 22 tot 28 mei 2023

Horoscoop vandaag, maart 30, 2020: Stier, Maagd, Leeuw, Schorpioen, Tweelingen en…

Horoscoop vandaag, 29 april 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — c…

Numerologische voorspellingen – 1 tot 7 mei 2023

Je geest werkt momenteel op een veel hoger niveau. Dat wil overigens niet zeggen dat je noodzakelijkerwijs beter bent dan andere mensen. Het zou zelfs kunnen betekenen dat je ongewoon ijdel bent. Maar dan heb je misschien reden om je een beetje zelfvoldaan te voelen!