Horoscoop vandaag, 22 mei 2023: controleer de astrologische voorspelling voor Leeuw, Maagd, Schorpioen, Ram en andere tekens

0
61

Leo, het tij van het fortuin is nog niet helemaal gekeerd en als dat wel het geval is, zul je een aantal zeer snelle beslissingen moeten nemen. Vissen, wanneer planeten door enthousiaste delen van je horoscoop bewegen, verplichten ze je om iets minder passief te zijn dan je wilt.

ARIES (21 maart – 20 april)

Er zit een zekere aangename symmetrie in het feit dat de maan zo'n krachtige rol speelt in je horoscoop. U kunt dit visualiseren als een perfect moment om een ​​nieuwe start te maken, vooral in een intense emotionele relatie, maar er is geen reden waarom u zich zou moeten beperken tot persoonlijke zaken.

STIIER ( 21 april –21 mei)

Het beste wat je vandaag kunt doen, is waarschijnlijk wat tijd doorbrengen met stille reflectie, nadenken over het probleem hoe je het goed kunt maken met een speciaal persoon, of misschien hoe je vrienden kunt verzoenen die uit elkaar zijn gevallen. Je bent geïnteresseerd in de waarheid – tot uw eer.

GEMINI (22 mei – 21 juni)

Er zijn weinig aanwijzingen waarom partners geïrriteerd kunnen zijn. Een mogelijkheid is dat financiële verplichtingen op lange termijn hen op scherp zetten. Een andere is dat ze geïrriteerd zijn door je houding ten opzichte van geld, of misschien door hun overtuiging dat je ze als vanzelfsprekend beschouwt.

KANKER (22 juni – 23 juli)< /p>

Persoonlijk en emotioneel lijkt het alsof je op dit moment in verschillende richtingen wordt getrokken. Dit is misschien niet ongebruikelijk, dus hopelijk weet u nu hoe u met zulke kleine downs moet omgaan te midden van incidentele ups. Het is allemaal een kwestie van een verstandige balans vinden.

LEO (24 juli – 23 aug.)

Het tij van het fortuin is nog niet helemaal gekeerd en als dat het geval is, zult u een aantal zeer snelle beslissingen moeten nemen. Als uw werk lijkt te verzanden in bureaucratie, wees dan geduldig en neem de tijd die nodig is om er doorheen te werken. En als je wilt, kun je je partners thuis het tempo laten bepalen.

MAAGD (24 aug. – 23 sept.)

U kunt de komende weken beschouwen als een tijd om nog grotere uitdagingen aan te gaan, zowel persoonlijk als professioneel. De onmiddellijke vereiste is echter om familieleden te raadplegen en beslissingen over uw huis te nemen. Probeer zowel voor anderen als voor jezelf je best te doen.

LIBRA (24 september – 23 oktober)

Advertentie

Venus, planeet van de liefde, houdt je in haar greep en bevordert een algemeen gevoel van welzijn. Onder de oppervlakte gaat echter een diep onbewust verlangen naar persoonlijke vrijheid schuil dat minstens één hechte relatie onder druk zal zetten. Hopelijk ga je er met je gebruikelijke gratie mee om.

SCHORPIOEN (24 oktober – 22 november)

Laat u niet verleiden om financiën als hefboom te gebruiken, want u weet nooit wanneer huidige acties op u kunnen terugslaan. Het kan volgende maand duren voordat langetermijnplannen vruchten afwerpen, dus doe jezelf een plezier en denk vooruit. Wacht niet tot het lot ingrijpt en de uitkomst bepaalt.

 BOOGSCHUTTER (23 nov. – 22 dec.)

Er hangt een gevoel van verwachting in de lucht. Het lijkt waarschijnlijk dat gebeurtenissen die bijna onopgemerkt hebben plaatsgevonden, misschien achter de schermen, binnenkort aan het licht zullen komen. Wat je ook doet, forceer het tempo niet en geef een partner niet het gevoel alsof ze in een hoek gevangen zitten.

CAPRICORN (23 december – 20 januari)

Advertentie

In geen geval mag u iets doen of zeggen dat partners of zakenpartners van streek kan maken of van zich kan vervreemden. Het feit is dat een bepaalde planeet – Mercurius – geeft aan dat je je eigen geest nog niet kent. Nog een – Venus – suggereert dat je andere mensen kunt overtuigen om je in ieder geval te steunen.

LEES OOK | Voor transgender ‘bruiden’, een huwelijk met de godheid in dit dorp in Tamil Nadu

WATERMAN (21 januari – 19 februari)

Je hebt echt ontzettend veel te bieden, hoewel het vandaag om de een of andere reden een goed moment lijkt om te kreunen. Misschien ervaar je al de eerste emotionele rimpelingen van de volgende serieuze Saturnus-uitlijning, of misschien heb je gewoon genoeg van iemand die je in de steek heeft gelaten!

PISCES (februari 20 – 20 maart)

Lees ook

Numerologie Voorspellingen – 22 tot 28 mei 2023

Horoscoop vandaag, 28 april 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — c…

Horoscoop vandaag, 29 april 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens – c…

Horoscoop vandaag, 30 april 2022: Weegschaal, Ram, Vissen en andere tekens — c… < p>Wanneer planeten door enthousiaste delen van je horoscoop bewegen, verplichten ze je om iets minder passief te zijn dan je zou willen. Zo komt het dat de levendige Maan van vandaag duidelijk maakt dat je niet aan de zijlijn mag, ja mag, blijven zitten. Maar een besluit nemen kan moeilijker zijn dan u denkt.