Home Dutch Drie Palestijnen gedood bij inval op de Israëlische Westelijke Jordaanoever, zegt het ministerie

Drie Palestijnen gedood bij inval op de Israëlische Westelijke Jordaanoever, zegt het ministerie

0

Israëlische veiligheidstroepen hebben begin maandag drie Palestijnen gedood tijdens een inval op de bezette Westelijke Jordaanoever, aldus het Palestijnse ministerie van Volksgezondheid, in wat Army Radio omschreef als een grootschalige operatie tegen militanten.

Lees ook

Chauffeur aangehouden bij ongeval met vrachtwagen nabij Witte Huis; Nazi-vlag gevonden

Op het evenement in Sydney begroet premier Modi 'wederzijds vertrouwen&#039 ; met Australië, kondigt n…

Bangladesh worstelt om brandstofimport te betalen terwijl de dollarcrisis verergert – r…

'Alleen uit India': Amerikaans bedrijf beboet voor plaatsen discriminerende vacature…

Het Israëlische leger gaf niet meteen details vrij. Legerradio zei dat honderden soldaten deelnamen aan de inval vóór zonsopgang en dat de drie gedode Palestijnen schutters waren die vuur hadden uitgewisseld met de strijdkrachten.

Geen enkele gewapende groep heeft onmiddellijk de mannen opgeëist die zijn omgekomen in de Balata-vluchteling kamp in de stad Nablus op de noordelijke Westelijke Jordaanoever, een gebied waar Israëlische troepen het afgelopen jaar regelmatig aanvallen hebben uitgevoerd.

Hoge Palestijnse functionaris Hussein al-Sheikh veroordeelde de Israëlische aanval.