Delhi Konfidensielt: Midt i rykter om intern splid i BJP, avklarer Scindia

0
45

Siden Karnataka-resultatene ble offentliggjort, har BJP slitt med å motarbeide ryktene om intern krise i sine statlige enheter, inkludert i Uttar Pradesh, Madhya Pradesh, Maharashtra og Rajasthan. Søndag måtte Jyotiraditya Scindia avklare at påstandene om at han hadde fjernet alle spor av koblingene hans til BJP fra hans offisielle Twitter-håndtak var grunnløse. Han sa at det var «falske nyheter» siden han ikke har gjort noen endringer i Twitter-profilen sin de siste tre årene. Innleggene har vakt mye oppmerksomhet ettersom Scindias trekk for å fjerne referansen til Kongresspartiet fra Twitter-profilen hans var den første indikasjonen på hans planer om å forlate partiet.

Image Building

h2>

Jernbanetjenestemenn på divisjonsnivåer over hele India har blitt rådet av maktene som skal fremheve det “gode arbeidet” som gjøres av avdelingen. I et av møtene nylig fikk de beskjed om å øke kontakten mellom mennesker på divisjonsnivå. Et «forslag» som de har blitt bedt om å jobbe med er å generere trekkraft på sosiale medier. Det er erfart at de har fått beskjed om å ta hjelp av sosiale medier-påvirkere for å lage et positivt bilde av jernbanen.

Les også

Delhi Confidential: Luftforsvarets toppforelesning tilbake etter tre års pause

Delhi Confidential: Varm velkomst

Delhi konfidensielt: Musikalsk påminnelse

Delhi Confidential: Win Some, Lose Some

Dos And Don'ts

I forkant av innvielsen i det nye parlamentsbygningen 28. mai, gjennomgår tjenestemenn opplæring i hva som må og ikke må gjøres i det nye bygget. Sesjonene om «atferd, arbeidsetikk og kjennskap til det nye parlamentet» gjentar regler for tjenestemenn om hvordan de skal oppføre seg med parlamentsmedlemmer, mens de beveger seg i huset og i galleriene. Etter at deres biometriske registreringer er samlet inn, vil parlamentsmedlemmer og tjenestemenn bli gitt nye adgangskort for det nye parlamentet, ifølge kilder.

© The Indian Express (P) Ltd