Slik slår du Samsung Galaxy Watch på eller av

0
78

Samsung Galaxy Watch er en kraftig smartklokke som kobles til din iPhone eller Android-telefon via Bluetooth. Med en intuitiv klokkeskjerm kan du koble til Wi-Fi, spore pulsen din og bruke Bixby eller Google Assistant til å tilpasse telefonen.

Men hva skjer hvis du ikke kan starte Samsung Galaxy-klokken på nytt? Se ikke lenger. I denne opplæringen forklarer vi hvordan du slår Samsung Galaxy Watch på eller av.

Innholdsfortegnelse

  Slik slår du på Samsung Galaxy Watch

  Hvis du nettopp har kjøpt klokken, må du slå den på når du tar den ut av esken. Slik gjør du det:

  1. Trykk og hold nede Hjem-tasten i noen sekunder. På Galaxy Watch 3 og tidligere er dette knappen som er lavere nede. På Samsung Galaxy Watch 4 Classic, Samsung Galaxy Watch 5 og nyere modeller som bruker Wear OS 3-programvare, er knappen høyere oppe på siden.
  1. Vent til enheten slår seg på.

  Merk: Hvis den ikke starter opp, må du kanskje lade batteriet med en lader. Samsung-klokker har en god batterilevetid, men hvis du nettopp har kjøpt en, kan den trenge lading. Mens den slås på, ikke glem å laste ned Galaxy Wearable-appen for Android-telefonen eller iOS-enheten din fra Google Play Store eller App Store.

  Hvordan slå av en Samsung Galaxy Watch

  For å slå av Galaxy-klokken, trykk og hold nede Hjem-tasten for noen sekunder, og trykk deretter på Slå av. Du kan også dra ned fra toppen av skjermen for å få tilgang til Hurtiginnstillinger-panelet. Her velger du Power off-ikonet og bekrefter valget ditt.

  Slik tilbakestiller du Galaxy Watch

  Hvis Samsung-smartklokken ikke reagerer, kan du starte den på nytt ved å trykke og holde inne Hjem-knappen og Tilbake-knappen samtidig i 7 sekunder. Tilbake-tasten er den eneste andre knappen på siden av urskiven.

  For å tilbakestille Galaxy-smartklokken til fabrikkstandard, må du få tilgang til klokkens innstillinger på mobilenheten. For å gjøre det, åpne Galaxy Wearable-appen og trykk på Innstillinger. Deretter trykker du på Generelt > Nullstille. Bekreft valget om å tilbakestille klokken til fabrikk. Det kan være lurt å sikkerhetskopiere enheten før du gjør det.

  Merk: Hvis du ikke kan slå på Galaxy-klokken , kan du ikke utføre en fabrikktilbakestilling.

  Så enkelt som det

  Galaxy Watch er Samsungs svar på Apple Watch og Fitbit. Den kan kobles til smarttelefonen din slik at du kan få varsler, bruke Galaxy Watch-apper via appskjermen og automatisk samle inn informasjon gjennom Samsung Health for å spore kondisjons- og aktivitetsnivåene dine via urskiven.