Officiële 'Star Wars' Lofi Beats helpen je chillen in de kosmos

0
68
Disney

Het lijkt erop dat Disney een beetje een muzikale kick heeft. Naast de Minnie Mouse lofi-afspeellijst, livestreamt Disney een verzameling Star Wars lofi-beats op YouTube. De relaxte, ruimtelijke muziek is geweldig om te studeren, te werken, te ontspannen of sterren te kijken.

De live gestreamde lofi-beats bevatten verschillende callbacks naar de Star Wars-franchise, waaronder melodieën (en illustraties) uit de originele films, The Mandalorian , en The Bad Batch. Vreemd genoeg wordt er ook naar The High Republic en The Star Wars Holiday Special verwezen. Elk uur schakelt de livestream over naar een nieuwe muziekcollectie.

Video afspelen

GERELATEERDDisney maakte Lofi-versies van zijn liedjes en ze zijn geweldig

Toegegeven, sommige van deze muziek doet me niet denken aan Star Wars. Ik moet een beetje huppelen om een ​​melodie te vinden die ik herken. Maar dat is niet zo erg; dit is tenslotte niet de door Star Wars georkestreerde soundtrack. Het is een verzameling achtergrondmuziek!

Als je wat dieper wilt gaan, heeft Disney ook individuele video's voor elk onderdeel van een uur van deze livestream. Voor het gemak heb ik elke video hieronder vermeld:

  • Star Wars Lofi Livestream
  • Star Wars by Fire: The Mandalorian and Grogu 
  • Starlight Beacon
  • Besneeuwde Starkiller-basis
  • The Mandalorian en Grogu
  • Life Day

Kijk voor meer Star Wars-muziek je favoriete streamingdienst. De originele Star Wars-soundtracks zijn beschikbaar op Spotify, Apple Music en natuurlijk YouTube.