Samsung laat je de Galaxy S23 testen vanaf een iPhone

0
79
Justin Duino/Review Geek

Overstappen van een iPhone naar een Samsung Galaxy is een proces en omvat het overzetten van al uw gegevens. Om ervoor te zorgen dat het de moeite waard is of om eigenaars te verleiden om over te stappen, heeft Samsung zojuist een nieuwe web-app gelanceerd die elke iPhone tijdelijk in een Galaxy S23 verandert.

Ja, Samsung heeft een nieuwe “Probeer Galaxy” demo-app die iOS zal overnemen en gebruikers de beste Galaxy-functies op de telefoon van de concurrentie laat testen. Het is beperkt in functie, maar nog steeds een leuke ervaring.

GERELATEERDReview Samsung Galaxy S23+: is het echt een upgrade?

Het simuleert Android 13 en Samsung's One UI 5.1-software, inclusief Google Messages en Samsung Health. Je kunt zelfs door het instellingenmenu bladeren, de kindermodus proberen en genieten van verschillende andere Galaxy-ervaringen.

In wezen kun je een proefrit maken met een Galaxy S23 of een van de handige opvouwbare telefoons van Samsung, rechtstreeks vanaf de iPhone. Interessant genoeg hebben we dit eerder gezien en stond het bekend als de “iTest” terug in 2021.

Samsung

Het enige dat iPhone-bezitters hoeven te doen, is naar de Try Galaxy-website gaan en de QR-code scannen; dan krijg je een “voorproefje van Samsung Galaxy” op de iPhone. De web-app en Galaxy-ervaring zijn ook beschikbaar in veertien verschillende talen, dus Samsung probeert zoveel mogelijk grip te krijgen.

Vergeet niet dat dit slechts een korte demo is, en een hoop van wat Samsung Geweldige Android-apparaten ontbreken nog steeds. Als je het leuk vindt wat je ziet, overweeg dan om een ​​Samsung-telefoon te proberen bij een koerier of winkel. Maak dan de overstap, of niet.

via 9to5Google