Oplossing: “Bericht is niet gedownload van de server” op iPhone

0
70
Justin Duino/How-To Geek

Om de foutmelding “bericht is niet gedownload” te verhelpen, probeert u eerst de Mail-app te doden en vervolgens uw apparaat opnieuw op te starten . Als dat niet werkt, zou het verwijderen van het e-mailaccount en het opnieuw toevoegen van uw iPhone ervoor moeten zorgen dat alle berichten opnieuw worden gedownload.

Heb je een e-mail ontvangen die niet op je iPhone verschijnt? Je bent niet alleen. Dit is wat u kunt doen om te proberen het vervelende bericht “Bericht is niet gedownload van de server” fout die verschijnt wanneer een e-maildownload wordt onderbroken.

Probeer eerst Mail opnieuw te starten

Er is een gemeenschappelijk thema tussen deze oplossingen, en het herstart dingen. Aangezien Mail geen manier heeft om te proberen een bericht opnieuw te downloaden, moet u proberen de app opnieuw te starten.

Om dit te doen op een moderne iPhone (met een Face ID-sensor en geen Home-knop), veegt u omhoog en houdt u vast om de app-switcher weer te geven. Je kunt ook omhoog vegen en vegen om met je duim een ​​soort halve cirkel te maken. Zoek de Mail-app in de lijst met apps en veeg er omhoog om hem te sluiten (alsof je hem weggooit).

Probeer nu de mail-app te openen en navigeer naar het bericht dat gaf je in de eerste plaats het probleem.

Probeer je iPhone opnieuw op te starten

Als dat niet werkt, moet u de volgende stap nemen. Als u uw iPhone opnieuw opstart, zal hopelijk de Mail-app weer tot leven komen wanneer uw telefoon opstart en eventuele onvolledige berichten opnieuw downloaden.

De eenvoudigste manier om uw iPhone opnieuw op te starten, is door Siri te vragen dit te doen. Tik op de zijknop en houd deze ingedrukt, en zeg vervolgens “herstart mijn iPhone” en bevestig. Wacht tot de iPhone opnieuw is opgestart, start vervolgens de Mail-app en probeer het opnieuw.

Heb je een ouder apparaat met een thuisknop of gebruik je Siri niet? Leer hoe u elk iPhone-model opnieuw kunt opstarten.

Verwijder het account en voeg het opnieuw toe

Als u nog steeds het bericht “Bericht is niet gedownload van de server” fout, is het tijd voor drastische maatregelen. Ga naar Instellingen > Mail en tik op de knop “Accounts” knop, gevolgd door het account dat u problemen bezorgt. Zorg ervoor dat u het juiste account hebt en verwijder het vervolgens van uw iPhone met behulp van de knop “Account verwijderen” knop onderaan.

Houd er rekening mee dat dit het account volledig van je iPhone zal verwijderen. Alle concepten die op uw apparaat zijn opgeslagen en die niet naar de server zijn gepusht, worden ook verwijderd. Zolang er berichten op de server staan, zou u geen e-mailberichten in uw inbox moeten verliezen.

Ga nu terug naar Instellingen > Mail en tik opnieuw op Accounts. Tik op de knop “Account toevoegen” knop en volg de instructies voor het toevoegen van een nieuw account aan uw iPhone. Nadat het account is toegevoegd, zorgt u ervoor dat “Mail” is ingeschakeld. Je iPhone probeert nu je mailberichten te downloaden, wat even kan duren.

U kunt ook een speciale app of webbrowser gebruiken.

Het gebruik van de speciale app van uw e-mailprovider is een andere optie die u misschien wilt proberen. Hoewel apps als Gmail en Outlook niet de privacybescherming bieden die je in Apple Mail aantreft, werken ze probleemloos samen met hun respectievelijke services.

De meeste webmailservices werken ook in een webbrowser. Dit omvat Gmail, Outlook en zelfs iCloud Mail (omdat de eigen service van Apple ook niet immuun is voor het probleem).

Apple Mail is nog steeds een waardige client

Hoewel dit probleem vervelend is, hebben we het maar af en toe opgemerkt en is meestal hooguit een herstart nodig om dingen op gang te krijgen. Als u tijdelijk een webbrowser of speciale app kunt gebruiken, werkt alles tegen de tijd dat u terugkeert naar Apple Mail weer.

Er zijn enkele goede redenen om Mail te blijven gebruiken, zoals het blokkeren van trackingpixels functie, de mogelijkheid om e-mail te plannen vanaf iOS 16 en native integratie met Apple's Hide My Email-service voor iCloud+-abonnees.

LEES VOLGENDE

  • › Bing Chat AI heeft nu betere zoekmogelijkheden en hogere limieten
  • › GPT 3.5 versus GPT 4: wat is het verschil?
  • › Audible gooit advertenties in uw audioboeken
  • › Dit horloge op zonne-energie heeft een oneindige batterijduur & Zal u niet lastigvallen met waarschuwingen
  • › Hoe de donkere modus in het echte leven in te schakelen
  • › Je kunt je moederbord in de vaatwasser wassen (maar dat zou je waarschijnlijk niet moeten doen)