Ontbrekende bureaubladpictogrammen herstellen in Windows 10

0
65

Om ontbrekende bureaubladpictogrammen op Windows 10 te herstellen, klikt u met de rechtermuisknop op lege ruimte en selecteert u 'Personaliseren'. Open het tabblad “Instellingen” en klik vervolgens op “Instellingen bureaubladpictogrammen”. Selecteer de gewenste pictogrammen op uw bureaublad en klik vervolgens op “OK” en “Toepassen”.

Als u eerder enkele van de “speciale” pictogrammen zoals Computer, de gebruikersmap en het configuratiescherm naar het bureaublad – of u wilt gewoon weten hoe u ze kunt toevoegen in Windows 10 – hier leest u hoe u dat doet.

GERELATEERDOntbrekende bureaubladpictogrammen herstellen op Windows 11

Ontbrekende systeempictogrammen toevoegen aan bureaublad op Windows 10

< p>Windows bevat verschillende bureaubladpictogrammen voor systeemelementen zoals de Prullenbak, Deze pc (voorheen Computer/Deze computer), Configuratiescherm, Netwerk en uw gebruikersmap. Afhankelijk van uw configuratie zijn sommige van deze pictogrammen mogelijk standaard opgenomen op uw Windows 7- of 8-bureaublad. De meeste Windows 10-desktops bevatten alleen het pictogram Prullenbak. Wat uw huidige configuratie ook is, het is eenvoudig genoeg om een ​​van deze pictogrammen op uw systeem weer te geven of te verbergen.

Klik met de rechtermuisknop op een lege ruimte op uw bureaublad en kies de optie “Personalize&#8221 ; optie.

Schakel in Windows 10 over naar de “Thema's” tabblad aan de linkerkant. Scroll naar beneden en klik op de knop “Instellingen bureaubladpictogram” koppeling.

Welke versie van Windows u ook gebruikt, de “Desktop Icon Settings” venster dat vervolgens wordt geopend, ziet er hetzelfde uit. Schakel de selectievakjes in voor de pictogrammen die u op uw bureaublad wilt weergeven en klik vervolgens op de knop “OK” en “Toepassen.

U zou de pictogrammen moeten zien verschijnen zodra u op “Toepassen.” U kunt ook het venster Bureaubladpictograminstellingen gebruiken om uw bureaublad weer naar wens te maken.

Alles herstellen Uw ontbrekende bureaubladpictogrammen

Als al uw bureaubladpictogrammen ontbreken, zijn ze waarschijnlijk per ongeluk verborgen. Klik met de rechtermuisknop op lege ruimte op uw bureaublad, ga naar “Bekijken,” zorg er dan voor dat “Show Desktop Icons” is ingeschakeld.

Als dat is ingeschakeld en u nog steeds geen pictogrammen hebt, zijn uw pictogrammen verwijderd. U moet ze herstellen vanuit de Prullenbak. Er is echter een behoorlijke kans dat ze automatisch zijn verwijderd als ze zich in de Prullenbak bevonden. Als dat is gebeurd, moet u nieuwe snelkoppelingen op het bureaublad maken, maar maak u geen zorgen — het is niet moeilijk.

Gebruikt u in plaats daarvan Windows 11? U kunt ook ontbrekende bureaubladpictogrammen op pc's met Windows 11 herstellen.

GERELATEERD: Ontbrekende bureaubladpictogrammen op Windows 11 herstellen

LEZEN VOLGENDE

  • › De beste artikelen voor het aanpassen en aanpassen van Windows 7
  • › Schakel het verwijderen van de Prullenbak in Windows Vista uit
  • › Alle bureaubladpictogrammen op Windows verbergen of zichtbaar maken
  • › Hoe u uw pictogrammen in Windows kunt aanpassen
  • › Een SSD formatteren op Windows 10
  • › Specifieke bureaubladpictogrammen weergeven of verbergen in Windows 10
  • › Het pictogram van de prullenbak verbergen of verwijderen in Windows 11, 10 of 7
  • › GPT 3.5 versus GPT 4: wat is het verschil?