Hulu's tv-app heeft een nieuw ontwerp dat er misschien bekend uitziet

0
71

De beste manier om naar streamingdiensten te kijken, is op je tv, en met de opkomst van smart-tv's moeten die diensten gemakkelijk te navigeren zijn. Hulu krijgt een nieuwe kijk op je tv, waarbij de nadruk ligt op het verbeteren van de navigatie.

Hulu rolt een nieuw herontwerp uit van de gebruikersinterface voor zijn tv-app op Roku, Fire TV, Apple TV en meer smart TV platforms. Bij dit herontwerp wordt het hoofdnavigatiemenu naar de linkerkant verplaatst in plaats van bovenaan uw scherm. Het vorige ontwerp is in 2020 uitgerold en was ook bedoeld om de navigatie te verbeteren.

Corbin Davenport/How-To Geek

Dit ontwerp lijkt met name erg op wat Disney+ momenteel heeft. Disney+ heeft ook een navigatiemenu aan de linkerkant van het scherm, met kleine pictogrammen voor elke optie. Dit is logisch — Hulu is grotendeels in handen van Disney als gevolg van de overname van Fox, voltooid in 2019, en, althans in de VS, het is waar Disney voormalige eigendommen van Fox host, zoals Family Guy. Disney heeft in het verleden gesproken over het samenvoegen van Hulu in Disney+, maar dat kan nu niet gebeuren nu NBCUniversal een minderheidsbelang heeft, dus de apps er op elkaar laten lijken is de volgende beste stap in die richting.

Corbin Davenport/How-To Geek

Het herontwerp volgt andere tv-apps bij het overschakelen naar zijnavigatie, zoals het herontwerp van Amazon Prime Video vorig jaar. Als u de nieuwe tv-interface nog niet ziet, zou u deze binnenkort moeten downloaden. Een pop-up in de app legt uit dat de app de komende weken wordt uitgerold.

Via: CordCuttersNews

LEES VOLGENDE

  • › Google Fiber bereikt 8 Gbps in zijn nieuwste stad
  • › Windows 11 test updates voor de Microsoft Store
  • › Hoe u uw MAC-adres permanent kunt wijzigen op Linux
  • › ChatGPT op feiten controleren met Bing AI Chat
  • › Waarom u de dialoog op uw tv niet kunt horen (en 7 manieren om dit te verhelpen)
  • › Google Bard AI krijgt een broodnodige upgrade