Hoe te weten of iemand je op Instagram heeft beperkt

0
92
Justin Duino/How-To Geek

U kunt erachter komen of iemand u heeft beperkt door een opmerking te plaatsen op het bericht van de gebruiker en onmiddellijk te controleren of het is gepubliceerd vanuit een ander Instagram-account. Andere methoden zijn onder meer een DM sturen en kijken of je op tijd antwoord krijgt. U kunt ook de online status of laatst geziene status van de gebruiker controleren, die verborgen zal zijn als ze u hebben beperkt.

Denk je dat je opmerkingen over iemands berichten niet zoveel aandacht krijgen als voorheen? Duurt het bovendien langer dan voorheen om uw bericht te beantwoorden? Je bent mogelijk beperkt door die gebruiker op Instagram. Hier zijn een paar manieren om te controleren of dat het geval is.

Inhoudsopgave

Wat gebeurt er als iemand je beperkt op Instagram
Blokkeren versus iemand beperken op Instagram
Plaats een reactie om te controleren of je beperkt bent op Instagram
Stuur een DM om te zien of je beperkt bent
Controleer de activiteitsstatus van de gebruiker om erachter te komen of u beperkt bent
Veelgestelde vragen
Hoe kan ik onbeperkt worden?
Hoe kan ik andere mensen beperken?
Wat betekent “Opmerkingen op dit bericht zijn beperkt?” ” Bedoel?
Verbergt beperken op Instagram verhalen?

Wat er gebeurt als iemand je beperkt op Instagram

Voordat je erachter komt of iemand je heeft beperkt, moet je weten wat precies beperken doet met je Instagram account.

Er gebeuren een paar dingen wanneer een gebruiker uw account beperkt:

  • Uw opmerkingen over de berichten van de gebruiker worden niet meteen gepubliceerd. De gebruiker moet uw opmerking beoordelen en handmatig goedkeuren of afwijzen. Gedurende deze tijd zie je je reactie zoals gewoonlijk (alsof deze op het bericht is gepubliceerd).
  • Je berichten worden naar de sectie met verzoeken van de gebruiker gestuurd in plaats van naar de hoofdchat map. Dit kan vertraging in reacties veroorzaken, aangezien de gebruiker uw berichten niet meteen op het hoofdscherm van de chat ziet.
  • U kunt de online status van de gebruiker of laatst gezien niet zien . Dit kan echter ook gebeuren als de gebruiker zijn activiteitsstatus heeft uitgeschakeld in de privacy-instellingen van zijn account.

Iemand blokkeren versus iemand beperken op Instagram

Je hebt waarschijnlijk wel eens gehoord van blokkeren, dus hoe verschilt beperken van een volledige blokkering? Wanneer iemand je blokkeert, kun je hun profiel helemaal niet vinden of openen met je Instagram-account. Je kunt hun berichten, video's of verhalen niet zien. Je kunt ze ook geen berichten sturen. Een gebruiker die u heeft geblokkeerd, bestaat in wezen niet voor u op dit platform.

Wanneer iemand je aan de andere kant beperkt, kun je nog steeds het profiel, de berichten en de verhalen van de gebruiker zien. U kunt ook een bericht naar de gebruiker sturen. Er zijn echter beperkingen wanneer u deze dingen doet, zoals hierboven beschreven.

Plaats een opmerking om te controleren of u beperkt bent op Instagram

Een manier om te controleren of iemand u heeft beperkt, is door op zijn post te reageren en vervolgens op een ander account naar de opmerking te zoeken. Als ze u hebben beperkt, wordt uw opmerking niet onmiddellijk gepubliceerd, zoals opmerkingen normaal gesproken zijn.

Ga hiervoor naar het Instagram-profiel van de gebruiker en schrijf een opmerking bij een bericht. Controleer vervolgens vanaf je secundaire Instagram-account of vanaf het account van je vriend de status van je nieuw geschreven reactie op het bericht. U moet dit doen voordat de gebruiker de kans krijgt om uw reactieverzoek goed te keuren.

Als je de opmerking van een ander Instagram-account kunt zien, is je account waarschijnlijk niet beperkt. Als u de opmerking echter niet ziet, is dat een betrouwbare indicatie dat u door die gebruiker bent beperkt.

GERELATEERD: Hoe te controleren als iemand je op Instagram heeft geblokkeerd

Stuur een DM om te zien of je beperkt bent

Een andere manier om erachter te komen of u beperkt bent, is door de gebruiker een direct bericht (DM) te sturen. Aangezien uw directe bericht in de verzoekenmap van de gebruiker terechtkomt, kan het waarschijnlijk wat langer duren voordat deze uw bericht opmerkt, waardoor de reactie vertraging oploopt.

Zodra je een DM hebt gestuurd, wacht je op het antwoord. Als u de gebruiker online ziet, maar lange tijd geen reactie krijgt, heeft de gebruiker u mogelijk beperkt. Dit is natuurlijk geen onfeilbare methode, aangezien de gebruiker het gewoon druk kan hebben.

Controleer de activiteitsstatus van de gebruiker om te vinden Uit als je beperkt bent

De derde manier om te controleren of een gebruiker u heeft beperkt, is door hun online status of laatst gezien te controleren. Als u beperkt bent, ziet u deze details niet. Houd er echter rekening mee dat als de gebruiker de optie “Toon activiteitsstatus” optie in hun profiel, zult u de status online of laatst gezien niet zien, zelfs niet als de gebruiker u niet heeft beperkt.

Zorg er eerst voor dat “Activiteitsstatus tonen” is ingeschakeld in je Instagram-account. U kunt dit doen door naar Instellingen > Privacy > Activiteitsstatus-menu en het inschakelen van de optie “Toon activiteitsstatus” optie.

Open vervolgens een bericht met de gebruiker waarvan u denkt dat hij u heeft beperkt en controleer zijn of haar online of laatst gezien onder zijn naam. Als je die informatie niet ziet, heeft de gebruiker je mogelijk beperkt (tenzij ze simpelweg de activiteitsstatusfunctie hebben uitgeschakeld).

Veelgestelde vragen

Hoe kan ik onbeperkt worden?

De enige manier om onbeperkt te worden door een Instagram-gebruiker, is door de gebruiker te vragen om u handmatig te deblokkeren. Ze kunnen dat doen door je Instagram-profielpagina te openen, op de drie stippen in de rechterbovenhoek te tikken en “Restrictie opheffen.” U moet beleefd en voorzichtig zijn met uw verzoek, aangezien een beperking inhoudt dat er negatieve gevoelens bij betrokken kunnen zijn.

Hoe kan ik andere mensen beperken?

Je kunt andere mensen op Instagram beperken door hun Instagram-profielpagina te openen, op de drie puntjes in de rechterbovenhoek te tikken en 'Beperken' te kiezen.

Wat doet “ Reacties op dit bericht zijn beperkt” Bedoel je?

Als je de melding “Reacties op dit bericht zijn beperkt” bericht, betekent dit dat de oorspronkelijke maker van het bericht specifieke mensen heeft gekozen die een reactie op dat specifieke bericht kunnen plaatsen. Ze hebben die optie ingeschakeld via het menu met privacyinstellingen van hun account en dit betekent niet noodzakelijkerwijs dat u bent beperkt.

Verbergt beperken op Instagram Stories?

Nee, beperken verbergt je Instagram Stories niet. Of je nu beperkt bent of niet, je kunt nog steeds de verhalen van mensen zien, evenals hun berichten en rollen.

En zo kom je erachter of iemand beperkingen heeft opgelegd op je Instagram-account. Als je dieper in de wereld van Instagram wilt duiken, leer dan hoe je je Instagram- en Facebook-accounts kunt ontkoppelen, hoe je Instagram-berichten kunt bekijken zonder een account of hoe je je Instagram-link kunt vinden.

LEES VOLGENDE

  • › ChatGPT-netwerkfout: 7 oplossingen om te proberen
  • › Bing Chat AI heeft nu betere zoekmogelijkheden en hogere limieten
  • › Je kunt je moederbord in de vaatwasser wassen (maar dat zou je waarschijnlijk niet moeten doen)
  • › Hoe de donkere modus in het echte leven in te schakelen
  • › Oplossing: “Bericht is niet gedownload van de server” op iPhone
  • › GPT 3.5 versus GPT 4: wat is het verschil?