Haal uren terug van uw werkdag met de spraakherkenningstools van Nuance

0
67
nortonrsx/istockphoto.com

Verhoog uw productiviteit en stroomlijn uw workflow met geavanceerde spraakherkenningsoplossingen van Nuance. Hun software- en microfoonopties bieden optimale nauwkeurigheid en snelle responstijden, waardoor meer dan 1 miljoen actieve gebruikers de kracht van hun stem kunnen benutten en hun efficiëntie kunnen vergroten.

Stroomlijn uw workflow met Dragon Professional

Dragon van Nuance is een eersteklas spraakherkenningsoplossing met meer dan twee decennia aan voortdurende ontwikkeling, ontworpen om te voldoen aan de behoeften van de meest veeleisende gebruikers. Met de Nuance Dragon Professional 16-software kunt u uw dagelijkse taken efficiënter uitvoeren terwijl u tot ⅓ minder tijd kwijt bent aan de daadwerkelijke uitvoering ervan. Dankzij de geavanceerde spraakherkenningstechnologie en de intuïtieve interface is het zeer nauwkeurig en gemakkelijk aan te passen en te gebruiken. U kunt documenten, e-mails, spreadsheets en presentaties dicteren met een nauwkeurigheid tot 99%, zelfs in rumoerige omgevingen. De geavanceerde spraakherkenning van Dragon levert direct resultaten op zonder dat training nodig is.

Met Dragon Professional-software kunt u woorden en opdrachten aanpassen en repetitieve taken automatiseren, waardoor u tijd bespaart en uw productiviteit toeneemt. Het biedt een gepersonaliseerde, spraakgestuurde ervaring door de woorden en zinsdelen te leren die u het vaakst gebruikt. U kunt op normale snelheid praten en ziet uw woorden direct op het scherm verschijnen, dankzij de snelle responstijd en minimale latentie van Dragon. U kunt de dicteernauwkeurigheid nog verder verbeteren met de optionele geavanceerde trainings- en documentanalyseservices van Nuance.

Dragon Professional 16 (VS)PowerMic-bundel (VS)Dragon Professional 16 (VK)PowerMic-bundel (VK)Dragon Professional 16 (DE)PowerMic-bundel (DE)

Als professional zult u de krachtige spraakherkenning waarderen die Dragon Professional 16 biedt voor uw dagelijkse taken. Het is geoptimaliseerd voor Windows 11 en kan worden gebruikt met andere populaire applicaties, zoals Microsoft Office en Google Docs. De interface is gebruiksvriendelijk en u kunt nog meer gemak toevoegen aan uw ervaring met Nuance PowerMic. De ergonomische handmicrofoon biedt geavanceerde ruisonderdrukking, waardoor het spraakopnameproces nog sneller en eenvoudiger wordt. Hiermee kunt u snel door sjablonen op het scherm en standaardrapporten navigeren, waardoor u minder hoeft te schakelen tussen microfoon, muis en toetsenbord.

Maansafari/istockphoto.com, Nuance

Laat Nuance u helpen om gemakkelijk documenten te maken

Nu u alles weet over de professionele spraakherkenningsoplossingen van Nuance, kunt u deze met deze speciale aanbiedingen in uw workflow integreren. Onze in de VS gevestigde lezers kunnen een US PowerMic-bundel krijgen voor slechts $ 150 ($ 274 korting) bij aankoop met Dragon Professional of legale software. Lezers in het Verenigd Koninkrijk en Duitsland kunnen ook genieten van vergelijkbare besparingen, met de UK PowerMic-bundel voor £ 129,99 (£ 92,01 korting) en de DE PowerMic-bundel voor € 149 (€ 109 korting), ook in combinatie met Dragon Professional of Legal software. Als je Dragon Professional 16 liever alleen hebt, kun je de code USB2023FREE gebruiken om een ​​gratis USB-headset te krijgen. Alle aankopen hebben een geld-terug-garantie van 30 dagen, dus u heeft niets te verliezen wanneer u test hoe goed de software van Nuance voor u werkt.

Dragon Professional 16 (VS)PowerMic-bundel (VS)Dragon Professional 16 (VK)PowerMic-bundel (VK)Dragon Professional 16 (DE)PowerMic-bundel (DE) LEES VOLGENDE

  • › Hulu’s tv-app heeft een nieuw ontwerp dat er misschien bekend uitziet
  • › Google Chrome krijgt een nieuwe look voor 2023
  • › ChatGPT op feiten controleren met Bing AI Chat
  • › Google Bard AI krijgt een broodnodige upgrade
  • › Hoe u uw MAC-adres permanent kunt wijzigen op Linux
  • › Dit horloge op zonne-energie heeft een oneindige batterijduur & Zeurt u niet met waarschuwingen