Dit horloge op zonne-energie heeft een oneindige levensduur van de batterij en zeurt niet met waarschuwingen

0
80
Solios

Ben je het beu dat elk apparaat gedurende de dag met willekeurige tussenpozen naar je piept? Het is tijd om los te koppelen, de voorkeur te geven aan eenvoud en duurzaamheid voorop te stellen met Solios’ Klassieke zonne-horloges. Deze gestroomlijnde en elegante analoge horloges werken op zonne-energie voor een handigere benadering van tijdwaarneming. Elk Solios-horloge is verkrijgbaar in stijlen voor mannen en vrouwen en heeft een minimalistisch ontwerp dat de “geen compromis” milieuvriendelijk model.

Ontwikkeld als alternatief voor klassieke horloges, was Solios het product van universiteitsvrienden Samuel Leroux en Alexandre Desabrais. Op zoek naar manieren om de wereld positief te beïnvloeden, wendde het paar zich tot hun liefde voor horloges en identificeerde mogelijke verbeteringen voor de oude en verouderde industrie. Het resultaat was een horloge dat de standaardbatterij achterwege liet en de voorkeur gaf aan meer beheersbaar onderhoud. De kern van de ontwikkeling was echter de behoefte aan duurzaamheid, en om de visie van Leroux en Desabrai van koolstofneutraliteit tegen 2025 echt vast te leggen, wendde het paar zich tot materialen van ethische oorsprong.

Solios Solar klassiek horloge | Vanaf $ 300 | Solios

Of het nu gaat om het witte zonnehorloge met bruin veganistisch leer of het witte zonnehorloge met groen veganistisch leer, elk Solios-horloge is ontwikkeld van gerecycled roestvrij staal en milieuvriendelijk veganistisch leer voordat het in een milieuvriendelijke verpakking wordt verzonden. Het is niet alleen de wereld die Solios wil helpen opruimen. Het bedrijf koos ervoor om van slimme horloges af te wijken voor een accessoire dat draait om functie en stijl. Elk horloge op zonne-energie geeft de tijd aan, en dat is alles. Er zijn geen zeurende sms-meldingen, geen storende telefoontjes en absoluut geen enkele verbinding — gewoon een prachtig minimalistisch horloge dat uw dag niet zal belasten.

Solios Solar Classic Watches combineren stijl, gemak en variatie met een aantal opties die beschikbaar zijn in 36 mm en 40 mm. Met een groot aantal aanpassingen om uit te kiezen, kunt u een polshorloge bouwen dat het beste bij uw stijl past en genieten van de efficiëntie van zonne-energie met een gangreserve van zes maanden, zodat het blijft lopen, zelfs als u het in een lade voor een tijdje.

Solios Solar Classic horloges

Solios Solar Classic-horloges geven de voorkeur aan eenvoud, elegantie en duurzaamheid, waarbij de kracht van de zon wordt gebruikt om de drager ervan te helpen de tijd efficiënter en betrouwbaarder bij te houden dan bij standaardhorloges.

Winkel

LEES VOLGENDE

  • › Haal uren terug van uw werkdag met de spraakherkenningstools van Nuance
  • › Google Bard AI krijgt een broodnodige upgrade
  • › ChatGPT op feiten controleren met Bing AI Chat
  • › Hulu’s tv-app heeft een nieuw ontwerp dat er misschien bekend uitziet
  • › Hoe u uw MAC-adres permanent kunt wijzigen op Linux
  • › Google Chrome krijgt een nieuwe look voor 2023