De 10 beste komische films op Hulu

0
51
Jordan Gloor/How-To Geek

Van geliefde klassiekers tot gloednieuwe originele films, Hulu heeft een scala aan komedies die tientallen jaren en stijlen omvatten , overlappend met andere genres zoals romantiek, drama en familie. Hier zijn 10 goede komische films om te bekijken op Hulu.

Update, 27-03-23: 10 dingen die ik haat aan jou, Booksmart, The DUFF, Ghostbusters en World's Greatest Dad hebben allemaal Hulu verlaten, dus we hebben ze vervangen door vijf nieuwe keuzes.

Inhoudsopgave

< /p>

Groot
The Bob's Burgers Movie
Groundhog Day
Officiële competitie
Palm Springs
Plan B
Red jezelf!
Dat ding Dat doe je!
Er is iets met Mary
Samen samen

Groots

Spelen Filmpje

Tom Hanks’ reis om een ​​Amerikaanse nationale schat te worden, zette een grote stap voorwaarts met de publieksvriendelijke komedie Big. Hanks speelt een 12-jarige jongen in het lichaam van een volwassene, nadat een terloopse wens onverwacht reële gevolgen heeft.

Hanks legt kinderlijke verwondering en mafheid vast als Josh, die een baan krijgt bij een speelgoedbedrijf dankzij zijn expertise over wat kinderen leuk vinden. Big zit vol met iconische feelgood-momenten, waaronder Hanks en Robert Loggia (als president van het bedrijf) die een duet spelen op een gigantische piano, en het combineert met succes op kinderen gerichte gekkigheid met een doordachte boodschap over volwassenheid.

Kijk op Hulu < h2 role="heading" aria-level="2">De Bob’s Burgers-film

Video afspelen

Zelfs als je nog nooit de langlopende geanimeerde sitcom Bob's Burgers hebt gezien, kun je genoeg vinden om van te genieten over The Bob's Burgers Movie. Het is een charmant ingehouden avontuur voor de familie Belcher, die een bescheiden burgerrestaurant in een badplaats heeft. Er is een moordmysterie en een financiële crisis voor het restaurant, maar zelfs met die hogere inzet is de film niet veel meer dan een uitgebreide aflevering van de serie.

Dat is maar goed ook, want de serie is grappig en vertederend, met kleurrijke, creatieve animaties en boeiende stemacteurs. De film heeft dat allemaal, plus een paar muzikale nummers.

Bekijk op Hulu

GERELATEERD: De beste horrorfilms op Hulu in 2022

Groundhog-dag

Video afspelen

Een misantropische weerman zit vast in een tijdlus in de klassieke komedie Groundhog Day. Phil Connors (Bill Murray) komt naar het kleine stadje Punxsutawney in Pennsylvania om verslag uit te brengen over de jaarlijkse Groundhog Day-viering, maar wordt steeds weer wakker op diezelfde ellendige dag.

Murray’s uitgestreken humor is perfect voor de mix van slapstick-komedie en existentiële crisis, en regisseur Harold Ramis blijft slimme manieren vinden om dezelfde basisgebeurtenissen weer te geven. Andie MacDowell voegt wat zachtheid toe als Phil’s charmante producer, die perfect voor hem zou kunnen zijn als hij zijn cynisme kan overwinnen.

Kijk op Hulu

Officiële wedstrijd

Video afspelen

De meeste showbizz-satires richten zich op opgeblazen Hollywood-producties met een groot budget, maar de Spaanse komedie Official Competition richt zich op pretentieuze arthouse-filmmakers met dezelfde meedogenloze humor. De excentrieke, bekroonde regisseur Lola Cuevas (Penelope Cruz) staat erop een paar temperamentvolle acteurs met tegengestelde stijlen te casten.

De elitaire toneelacteur Ivan Torres (Oscar Martinez) botst met Hollywood-ster Felix Rivero (Antonio Banderas) terwijl Lola hen een reeks absurde repetitieoefeningen laat doen. De strijd tussen artistieke ambitie en persoonlijk egoïsme zorgt voor veel zwarte humor.

Bekijk op Hulu

GERELATEERD: De beste comedyfilms op Netflix in 2023

Palm Springs

Video afspelen

Palm Springs, een van Hulu's meest succesvolle originele films, is een charmante scifi-komedie met in de hoofdrollen Andy Samberg en Cristin Milioti als een paar bruiloftsgasten die vastzitten in een tijdlus. Terwijl ze proberen te ontsnappen aan het keer op keer herhalen van dezelfde hectische dag, leren de hoofdpersonages elkaar kennen en worden ze verliefd. Het is een gemene maar oprechte komedie over het vinden van een onverwachte soulmate.

Bekijk op Hulu

Plan B

Video afspelen

De originele Hulu-film Plan B combineert sociaal commentaar met ordinaire tienerkomedie en behoudt zijn levendige gevoel voor humor, zelfs als het om serieuze problemen gaat. Na een onverstandige seksuele ontmoeting schakelt de nukkige tiener Sunny (Kuhoo Verma) haar vrijgevochten beste vriendin Lupe (Victoria Moroles) in voor een zoektocht door hun thuisstaat South Dakota om een ​​morning-afterpil te bemachtigen.

< p>Het is een energieke roadtrip-komedie, een ontroerend coming-of-age-verhaal en een actueel onderzoek naar de gevaren van een tienermeisje zijn in Amerika.

Kijk op Hulu

GERELATEERD: De 10 beste comedyfilms op HBO Max in 2022

Red jezelf!

Video afspelen

Een paar hipsters uit Brooklyn worden belemmerd door zowel de wildernis als een buitenaardse invasie in de sciencefictionkomedie Save Yourselves! Su (Sunita Mani) en Jack (John Reynolds) reizen naar een geïsoleerde hut om de stekker uit het stopcontact te halen en te ontstressen, maar ontdekken dat buitenaardse wezens de planeet hebben aangevallen terwijl ze niet opletten. De buitenaardse wezens zijn dodelijk maar zien er belachelijk uit, wat zorgt voor een amusant contrast als Su en Jack proberen te achterhalen wat er aan de hand is terwijl ze rennen voor hun leven. De film prikkelt millennial zelfbetrokkenheid en functioneert tegelijkertijd als een spannend scifi-avontuur.

Bekijk op Hulu

That Thing You Do!

< p> Video afspelen

Tom Hanks maakte zijn schrijf- en regiedebuut met de aanstekelijke, vrolijke muzikale komedie That Thing You Do! Hij speelt ook mee als de no-nonsense manager van een rockgroep in een kleine stad in de vroege jaren zestig. The Wonders is een kwartet van jonge mannen met grote ogen die een hit scoren met hun aanstekelijke titelsong en hen op een wervelende tour langs de hoogte- en dieptepunten van het rocksterrendom sturen.

Hanks vangt de opwinding en creativiteit van vroege rock-'n-roll, terwijl het ook een leuke, karaktergedreven coming-of-age-komedie levert. Bovendien blijft het nummer gegarandeerd dagenlang in je hoofd zitten.

Bekijk op Hulu

GERELATEERD: De beste komische films op Amazon Prime Video in 2023

There's Something About Mary

Video afspelen

De broers Peter en Bobby Farrelly combineren hun laaghartige vulgariteit met romantische komedie in de megahit There's Something About Mary. Cameron Diaz speelt het titelpersonage, die het voorwerp is van verliefdheid voor meerdere mannen. Ben Stiller en Matt Dillon behoren tot de mannen die via leugens en manipulatie om haar aandacht strijden, waarbij ze zichzelf in verschillende vernederende, vaak walgelijke scenario's plaatsen.

Ondanks al zijn beruchte brutale momenten blijft de film verrassend hartverwarmend, met Diaz als bruisend, goedaardig middelpunt.

Bekijk op Hulu

Together Together

Video afspelen

Hoewel het een verhaal is over een alleenstaande man en een alleenstaande vrouw die een onwaarschijnlijke band vormen, is Together Together geen romantische komedie. Het is meer een zachte komedie over vriendschap, met in de hoofdrol Ed Helms als een ietwat onhandige alleenstaande man die besluit om in zijn eentje een kind te krijgen, en Patti Harrison als de vrouw die hij inhuurt om zijn surrogaat te zijn.

Ondanks hun zeer verschillende levensstijlen en ambities, groeien ze naar elkaar toe terwijl ze zijn kind draagt, navigerend in een vreemd soort relatie die niet helemaal romantisch en niet helemaal familiaal is. Schrijver-regisseur Nikole Beckwith viert pure platonische liefde met warmte en oprechtheid.

Watch on Hulu The Best Streaming Devices of 2023 Roku Streaming Stick 4K Buy at Amazon Fire TV Stick Lite Buy at Amazon Best Roku Streaming Device Roku Ultra Buy at Amazon Fire TV Stick 4K Koop bij Amazon Beste Google TV-apparaat Chromecast met Google TV (2020) Koop bij Best Buy Beste Android TV-apparaat NVIDIA SHIELD TV Pro Koop bij Amazon Beste Apple TV-apparaat Apple TV 4K (3e generatie) Koop bij Amazon LEES VOLGENDE

  • › De 10 beste sciencefictionfilms op Hulu
  • › De beste comedyfilms op Netflix in 2023
  • › De beste horrorfilms op Hulu in 2022
  • › De beste comedyfilms op Amazon Prime Video in 2023
  • › De 10 beste actiefilms op Hulu in 2022
  • › Hoe u de voor een Emmy genomineerde beste komedies van 2021 kunt bekijken
  • › Oplossing: “Bericht is niet gedownload van de server” op iPhone
  • › Hoe te weten of iemand je heeft beperkt op Instagram