Stanley Tumblers zijn weer op voorraad op Amazon

0
98
Stanley

Als je nog nooit hebt gehoord van de virale Stanley-tuimelaar, is de kans groot dat je er een hebt gezien. De 40-ounce bekers hebben de sociale media overgenomen, en of je nu in de supermarkt of in de sportschool bent, ze zijn er, maar ze zijn uitverkocht op Amazon. Nu is dat aan het veranderen.

Stanley-tuimelaars zijn weer op voorraad op Amazon in een aantal felle lentekleuren, maar als je er een wilt bemachtigen, moet je snel handelen. Ze zijn nu al uitverkocht.

Opsporen waar Stanley kopjes maakt’ populariteit ontstaan ​​is nu bijna onmogelijk. De Quencher – de 40-ounce versie die iedereen in handen wil krijgen – is behoorlijk alomtegenwoordig op sociale media, en dat lijkt zijn populariteit nog steeds aan te wakkeren. Nou, dat en zijn kwaliteitskenmerken en leuke kleuren.

Stanley Quencher H2.0 FlowState roestvrij Stalen vacuüm geïsoleerde beker

Behaal je hydratatiedoelen in stijl.

Amazon

$ 45,00
 

GERELATEERDDe best geïsoleerde waterflessen

De Stanley-beker is verkrijgbaar in verschillende kleuren, en enkele van de nieuwste zijn Citron, een limoengroene tint, en Tigerlily, een rood-koraaltint. Beide zijn perfect voor de lente, maar het is meer dan alleen kleur. De tumbler houdt dranken tot 11 uur koud, kan ijskoude dranken twee dagen intact houden en werkt zelfs om warme dranken zeven uur lang te isoleren.

Het ontwerp heeft een smalle basis waardoor hij in bekerhouders van de meeste voertuigen en is gemaakt van duurzaam roestvrij staal. Als je geneigd bent te laten vallen, is dit waarschijnlijk de beste keuze. Ja, het is vaatwasmachinebestendig en kan met of zonder rietje worden gebruikt.

Stanley Quencher H2.0 FlowState roestvrijstalen vacuüm geïsoleerde beker

Houd het simpel met deze zwarte beker.

Amazon

$ 45,00
 

Dit is het punt als het gaat om het winkelen van de Stanley-bekers op Amazon. Je moet in de gaten houden wie het item verkoopt. Blijf bij tuimelaars die door Amazon worden verkocht en verzonden, anders zul je waarschijnlijk een enorme prijsstijging ervaren. Tuimelaars zouden tussen de $ 40 en $ 50 moeten verkopen. Die $ 90-exemplaren zijn misschien legitiem, maar ze zijn waarschijnlijk ook gemarkeerd voor wederverkoop.

Amazon is echter niet de enige retailer waar Stanley vandaan komt. Dedicated Target-shoppers kunnen de tumblers daar ook ophalen. Het merk wordt zowel in de winkel als online bij Target verkocht en de retailer heeft vaak unieke kleuren. Als ze niet op voorraad zijn, kunt u zich aanmelden voor aanvullingsmeldingen.

Stanley 40oz roestvrijstalen H2.0 FlowState Quencher Tumbler in Brilliant White

Koop deze helderwitte tint voor je collectie!

Target

Als je de virale Stanley-beker wilde bemachtigen, ze zijn officieel terug. Maar als u geen $ 45 wilt laten vallen, zijn er Stanley-alternatieven beschikbaar.