Home Dutch Kookboeken geïnspireerd op je favoriete programma's, films en games

Kookboeken geïnspireerd op je favoriete programma's, films en games

0
Motortion Films/Shutterstock.com

Wil je wel eens eten en drinken uit je favoriete series en films proberen? Het blijkt dat er een manier is om te genieten van een van Bob Belcher's punny burgers of Uncle Iroh's thee. Nee, je hebt er geen speciale keukengadgets voor nodig. Je hoeft alleen maar een kookboek op te halen dat is geïnspireerd op je favoriete fandoms.

Om u te helpen een voorproefje te krijgen van wat er beschikbaar is, belichten we de beste kookboeken die zijn geïnspireerd op shows, films en games. Maak je klaar om je favoriete fictieve recepten tot leven te brengen.

Inhoudsopgave

Beste voor Degenen die uren aan The Sims: The Unofficial Sims Cookbook hebben besteed
Beste voor degenen die thuis van Disney willen genieten: The Official Disney Parks Cookbook
Beste voor fans van de Belcher Family: The Bob's Burgers Burger Book
Beste voor eten uit de vier landen: Avatar: The Last Airbender: het officiële kookboek
Beste voor degenen die recepten willen uit Springfield: The Unofficial Simpsons Cookbook
Beste voor TMNT-fans: The Teenage Mutant Ninja Turtles Pizza Cookbook
Best voor wie op zoek is naar magische recepten: het onofficiële Harry Potter-kookboek

Best voor wie uren aan The Sims: The Onofficieel Sims-kookboek

Adams Media

Je bent niet de enige als je honderden of zelfs duizenden uren op de verschillende versies van De Sims. Al meer dan twee decennia investeren mensen in het virtuele leven van hun Sims. Door de jaren heen heb je je waarschijnlijk afgevraagd hoe recepten als Silly Gummy Bear Pancakes en Grandma's Comfort Soup eruit zien. Het onofficiële Sims-kookboek kan je helpen erachter te komen.

Dit kookboek bevat meer dan 85 recepten voor alles van toetjes en drankjes tot hoofdgerechten en voorgerechten. Terwijl je door dit boek van 176 pagina's bladert, zie je gemakkelijk te volgen recepten met prachtige foto's die je het eindproduct laten zien. Als bonus kun je zelfs zien uit welke versie van The Sims het recept afkomstig is en je kennis van de gamefranchise testen met Sims trivia.

Het beste voor degenen die uren aan The Sims hebben besteed

Het onofficiële Sims-kookboek

Leef als een van de Sims wanneer je recepten maakt zoals Silly Gummy Bear Pancakes.

Amazon

$ 15,40
$21,99 Bespaar 30%

Doel

$15,49
 

Macy's

$ 21,99
 

Het beste voor degenen die thuis van Disney willen genieten: het officiële kookboek van Disney Parken

Disney

Er gaat niets boven het eten van de Disney Parken en Cruises. Op de een of andere manier slagen de chef-koks erin om de magie van Disney te vangen en te integreren in elk gerecht en dessert dat ze aan gasten serveren. Het goede nieuws is dat het officiële kookboek van Disney Parks je kan helpen deze culinaire magie thuis na te bootsen.

Op 208 pagina's bevat dit kookboek 101 beproefde recepten uit Disneyland, Disney World, Disney-cruises en Disney-resorts. De auteur werkte samen met de chef-koks die deze lekkernijen creëerden om hun recepten aan te passen voor gebruik in de thuiskeuken. Elk recept is ook getest door echte thuiskoks om er zeker van te zijn dat het een hit wordt. Terwijl je gerechten maakt zoals Chef Mickey's Breakfast Pizza en Mickey Mouse Beignets, zie je prachtige foto's, gepersonaliseerde notities van de chef-koks en handige tips voor thuisbereiding.

Het beste voor degenen die Wil je thuis genieten van Disney

Het officiële kookboek van Disney Parken

Haal de magie van Disney in huis met deze 101 verrukkelijke recepten.

Amazon

$13,98
$ 19,99 Bespaar 30%

Doel

$ 13,98
 

Beste voor fans van de familie Belcher: The Bob’s Burgers Burger Book

Hyperion Avenue

Het is veel werk om een ​​nieuwe Burger van de Dag te bedenken, maar Bob Belcher zou het niet anders willen. Misschien heb je de “Bleu is the Warmest Cheese Burger” of de “Bruschetta-Bout-It Burger,” maar wist niet waar te beginnen. The New York Times Bestseller The Bob’s Burgers Burger Book is er om te helpen.

Dit volledig geïllustreerde kookboek wordt geleverd met nieuwe kunst die de kenmerkende stijl van de show kenmerkt, naast recepten voor de hamburgers die op het bord in het restaurant van de familie Belcher worden getoond. Elk recept komt van de door fans gemaakte blog genaamd “The Bob’s Burger Experiment.” Hierdoor kunt u erop vertrouwen dat elk recept in dit 128 pagina's tellende kookboek is getest door echte thuiskoks.

Beste voor fans van de Belcher-familie

Het Bob's Burgers Burgerboek

Recreëer de hamburgers die op het bord bij Bob's Burgers staan.

p> Amazon

$15.88
$19.99 Bespaar 21%

Doel

€ 15,99
 

Beste voor voedsel uit de vier naties: Avatar: The Last Airbender: The Official Cookbook

Insight-edities

Alle fans van Avatar: The Last Airbender kennen de Four Nations: het Earth Kingdom, de Water Tribe, de Air Nomads en de Fire Nation. Ze weten ook dat de inwoners van deze landen heel goed eten. Als je wat van hun gerechten voor jezelf wilt maken, kun je Avatar: The Last Airbender: The Official Cookbook kopen.

In dit kookboek van 128 pagina's vind je 60 voedingsmiddelen en dranken die zijn geïnspireerd op de hitserie. Elk recept wordt geleverd met kleurenfotografie, handige instructies en tips om elk gerecht aan te passen aan specifieke diëten en smaken. Terwijl je door de pagina's bladert, vind je alles, van de vegetarische gerechten waar de Air Nomads van genieten tot visgerechten voor de Water Tribe. En natuurlijk hebben de theerecepten van oom Iroh ook een speciale plaats in dit boek.

Best for Food from the Four Nations

Avatar: The Last Airbender: The Official Cookbook

Eet zoals de inwoners van de Four Nations met behulp van dit Avatar kookboek.

p> Amazon

$13.79
$24.99 Bespaar 45%

Beste voor degenen die recepten willen van Springfield: The Unofficial Simpsons Cookbook

Adams Media

Als je merkt dat je zegt: “Mmm, donuts,” samen met Homer Simpson kun je je afvragen of je ooit zult genieten van een roze geglazuurde lekkernij die net zo lekker is als die in Springfield. Je kunt er niet alleen een hebben, maar je kunt het ook goed maken in je eigen keuken. Je hoeft alleen maar The Unofficial Simpsons Cookbook te kopen.

Van Forbidden Donuts tot Chief Wiggum's Chili, het door Simpsons geïnspireerde kookboek bevat 70 recepten uit de afgelopen drie decennia. Chef-koks van elke leeftijd en elk niveau kunnen genieten van het maken van deze gerechten, aangezien de instructies in dit kookboek van 160 pagina's gemakkelijk te volgen zijn. Fans zullen ook dol zijn op alle verwijzingen naar de afleveringen waarin het eten voor het eerst werd geïntroduceerd. Sterker nog, veel mensen kijken graag naar die afleveringen terwijl ze koken.

Het beste voor degenen die recepten uit Springfield willen

Het onofficiële Simpsons-kookboek

Je kunt alles maken en opeten, van donuts tot chili, met dit op Simpsons geïnspireerde kookboek.

Amazon

$ 16,49
$ 21,99 Bespaar 25%

Beste voor TMNT-fans: The Teenage Mutant Ninja Turtles Pizza Cookbook

< img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Insight-edities

Vraag iemand die Teenage Mutant Ninja Turtles heeft gezien aan welk eten ze als eerste denken als ze aan TMNT denken, en ze zullen waarschijnlijk pizza zeggen. Het is nog steeds moeilijk te begrijpen hoe de animators het zo goed hebben gedaan om die kaas er zo aantrekkelijk uit te laten zien. Nu kun je deze pizza's zelf maken met The Teenage Mutant Ninja Turtles Pizza Cookbook.

Benieuwd hoeveel pizzarecepten er in dit 128 pagina's tellende kookboek staan? U zult blij zijn te weten dat het antwoord 65 is. Je ontdekt gedetailleerde recepten met handige tips en geweldige foto's die uitleggen hoe je alles kookt, van New York Style Pepperoni tot Shredder's Revenge. Naast standaardpizza's ontdek je ook recepten voor minipizza's en zelfs dessertpizza's, dus er is voor elk wat wils.

Het beste voor TMNT-fans

The Teenage Mutant Ninja Turtles Pizza Cookbook

Een verrukkelijke pizza maken is gemakkelijk als je kiest dit TMNT-kookboek.

Amazon

$ 17,39
$ 24,99 Bespaar 30%

Doel

$ 17,39
 

Beste voor wie op zoek is naar magische recepten: het onofficiële Harry Potter-kookboek

Adams Media

Van knallers en puree in de eetzaal van Zweinstein tot rotstaarten in de hut van Hagrid, het lijkt alsof de tovenaarswereld van Harry Potter nooit genoeg heerlijke dingen te eten heeft. Als je een aantal van deze magische gerechten voor jezelf wilt maken, zoek dan niet verder dan The Unofficial Harry Potter Cookbook.

Zowel fijnproevers als Harry Potter-fans zullen dol zijn op dit grote kookboek van 256 pagina's en de 150 gebruiksvriendelijke recepten geïnspireerd door de boeken en films. De recepten bevatten tips, technieken en advies om van elk gerecht een succes te maken. Het beste van alles is dat fans van alle leeftijden dit kookboek kunnen gebruiken en zich alle scènes kunnen herinneren waarin hun favoriete personages de lekkernijen en gerechten aten.

Het beste voor wie op zoek is naar magische recepten

Het onofficiële Harry Potter-kookboek

Maak magische gerechten en desserts geïnspireerd op de tovenaarswereld van Harry Potter.< /p> Amazon

$10.49
$19.95 Bespaar 47%

Doel

$ 10,49
 

Macy's

$ 19,95