Hoe u meer kunt trainen terwijl u het nauwelijks probeert

0
74
Dmytro Zinkevych/Shutterstock.com

Tussen werk, gezin en andere verplichtingen door, kan het onmogelijk lijken om tijd te vinden om te sporten. Maar er zijn eigenlijk veel manieren waarop u meer kunt bewegen zonder naar de sportschool te gaan of te gaan joggen. Door deze eenvoudige wijzigingen in uw dagelijkse routine aan te brengen, kunt u meer bewegen zonder uw drukke agenda te verstoren.

Inhoudsopgave

Neem altijd de trap
Parkeer verder van winkels
Loop tijdens telefoongesprekken
Strek je uit tijdens reclamespots
Profiteer van huishoudelijk werk
Hoeveel beweging heb je nodig?< br>Meer bewegen

Neem altijd de trap

NDAB Creativity/Shutterstock.com< /figuur>

De trap nemen in plaats van de lift is een eenvoudige maar effectieve manier om meer beweging in uw dagelijkse routine op te nemen. Traplopen is een gewichtdragende oefening die helpt bij het versterken en versterken van uw beenspieren, inclusief uw quadriceps, hamstrings en kuiten. Het activeert ook uw kernspieren, terwijl u uzelf in evenwicht houdt terwijl u de trap op of af loopt.

Naast het versterken van uw spieren, kan het nemen van de trap ook uw hart sneller laten kloppen en uw cardiovasculaire uithoudingsvermogen vergroten. Zelfs een trap oplopen kan een verschil maken voor uw algehele gezondheid, dus probeer het de volgende keer dat u naar kantoor gaat.

AMBOR enkelgewichten

Voor een extra uitdaging bind je deze om je enkels voordat je de trap op gaat.

Amazon

$ 18,99
$ 25,99 Bespaar 27%

Parkeer verder van winkels

OMfotovideocontent/Shutterstock.com

Als je boodschappen doet, kan het verleidelijk zijn om zo dicht mogelijk bij de winkel te parkeren. Maar door verder weg te parkeren, voegt u wat extra stappen toe aan uw dag. Lopen is een uitstekende vorm van lichaamsbeweging en kan gemakkelijk worden opgenomen in elke dagelijkse routine.

De volgende keer dat u naar de winkel gaat, parkeert u aan de achterkant van de parkeerplaats en loopt u het extra stuk . Het is een eenvoudige manier om meer te bewegen terwijl je het nauwelijks probeert. En bonuspunten als je een zware kar terug naar je auto moet duwen, krijg je een nog betere workout.

adidas casual hardloopschoenen voor dames, Cloud White/Cloud White/Grey Two

Het dragen van comfortabele schoenen maakt het gemakkelijker om meer te lopen.

Amazon

$ 59,62
$75,00 Bespaar 21%

Lopen tijdens telefoongesprekken

mimagephotography/Shutterstock.com

Vindt u dat u tijdens de dag? Waarom zou u die tijd niet benutten door rond te lopen terwijl u praat? Wandelen is een gemakkelijke manier om je bloed te laten stromen en wat extra calorieën te verbranden.

GERELATEERD6 handsfree manieren om je telefoon vast te houden terwijl je aan het trainen bent

Of je nu aan het werk bent of aan het chatten bent met een vriend, sta op van je stoel en ga aan de slag. Maak een wandeling als je kunt, of loop gewoon door je huis als je binnen moet blijven.

Apple AirPods (2e generatie) met Lightning-oplaadcase

AirPods maken lopen en praten gemakkelijk.

Amazon

$ 99,00
$ 159,00 Bespaar 38%

Beste koop

$ 129,99
 

Doel

$ 99,99
$ 129,99 Bespaar 23%

Stretch tijdens commercials

sirtravelalot/Shutterstock.com

Als u iemand bent die graag tv kijkt, kunt u nog steeds wat beweging krijgen terwijl u wordt vermaakt. Neem tijdens reclamespotjes een paar minuten de tijd om je spieren te strekken. Rekken helpt niet alleen om blessures te voorkomen, maar het verbetert ook de flexibiliteit en het bewegingsbereik.

Als alles wat je tegenwoordig kijkt reclamevrij is, maak dan je eigen reclameblokken door een timer in te stellen voor elke 15-30 minuten om je show te pauzeren en uit te rekken.

BalanceFrom BFGY-AP6PP yogamat

Perfect om te stretchen op elk type vloer.

Amazon

$ 19,47
 

Profiteer van huishoudelijk werk

SofikoS/Shutterstock.com

Geloof het of niet, huishoudelijk werk kan een geweldige vorm van lichaamsbeweging zijn. Activiteiten zoals stofzuigen, dweilen en schrobben kunnen uw hartslag verhogen en u in het zweet werken.

De volgende keer dat u klusjes in huis doet, doe ze dan krachtig om een ​​goede workout te krijgen. Dat betekent zo snel mogelijk stofzuigen en de vaat schrobben in plaats van ze in de vaatwasser te gooien.

Soundcore Anker Life Q20 hybride hoofdtelefoon met actieve ruisonderdrukking

Trek deze aan tijdens het schoonmaken en dans je hart weg.

Amazon

$ 59,99
 

Hoeveel beweging heb je nodig?

Travelpixs/Shutterstock.com

Volgens de Centers for Disease Control and Prevention (CDC) moeten volwassenen proberen om minimaal 150 minuten matige intensiteit aerobics per week te krijgen. Dit kan worden opgesplitst in 30 minuten lichaamsbeweging, vijf dagen per week. Als u echter net begint, kan zelfs 10 minuten trainen per keer nuttig zijn.

Fitness Inspire 2

WOORDEN Fitbit's Inspire 2 is een geweldige introductie tot het bijhouden van je gezondheids- en fitnessdoelen.

Amazon

$ 55,99
$ 99,95 Bespaar 44%

Doel

$ 59,95
 

Adorama

$ 79,95
 

Hoe te verhogen Jouw oefening

DisobeyArt /Shutterstock.com

Er zijn veel manieren om meer te bewegen en het begint allemaal met kleine veranderingen in je dagelijkse routine. Een manier om dit te doen, is door een oefenmaatje te vinden om mee te trainen. Als je een vriend of familielid hebt om mee te sporten, kun je gemotiveerd en verantwoordelijk blijven. Je kunt elkaar pushen om je doelen te bereiken en sporten leuker te maken.

Een andere manier om meer te bewegen, is door doelen te stellen. Of het nu gaat om het hardlopen van 5 km of het tillen van een bepaald gewicht, het stellen van specifieke en haalbare doelen kan je helpen gefocust en gemotiveerd te blijven. Als je een doel voor ogen hebt, heb je iets om naar toe te werken en kun je je voortgang in de loop van de tijd meten.

Je kunt ook meer bewegen door nieuwe activiteiten uit te proberen. Door uw trainingsroutine af te wisselen, kunt u dingen interessant houden en verveling voorkomen. Als je gewoonlijk gaat joggen, probeer dan eens een dansles. Als je gewoonlijk gewichten heft, probeer dan yoga of Pilates. Nieuwe activiteiten proberen houdt dingen interessant en daagt je lichaam op nieuwe manieren uit.

Amazon Basics Neopreen Hexagon Trainingshalter met kleurgecodeerde handgewichtenset

Begin thuis met trainen.

Amazon

$ 48,44
 

Meer beweging toevoegen aan je leven hoeft geen karwei te zijn. Met een paar simpele veranderingen in je dagelijkse routine kun je gemakkelijk fysieke activiteit in je dag opnemen zonder dat je het doorhebt.