De Beste Budgetspeakers van 2023

0
96
Justin Duino/How-To Geek

Inhoudsopgave

Waar moet je op letten bij een budgetspeaker in 2023
Beste budgetspeaker in het algemeen: Tribit Stormbox Micro 2
Beste budget Bluetooth-speaker: DOSS Soundbox
Beste budget boekenplankspeaker: ELAC Debuut 2.0 B6.2
Beste budget draagbare luidspreker: Anker Soundcore 2
Beste budget-soundbar: Bestisan BYL S9920
Beste budget-subwoofer: Monoprice 60 watt actieve subwoofer
Veelgestelde vragen< /p>

Update, 21-03-2023:We hebben onze aanbevelingen herzien en onze beste algehele en beste aanbevelingen voor slimme luidsprekers bijgewerkt naar hun nieuwste modellen.

Waar moet je op letten bij een budget Spreker in 2023

Verschillende mensen hebben verschillende behoeften, daarom hebben we een aantal verschillende soorten sprekers op deze lijst gezet. Je vindt er boekenplankspeakers, Bluetooth-speakers, soundbars, smartspeakers en subwoofers.

Het eerste waar u aan moet denken, is waarvoor u luidsprekers koopt. Boekenplankspeakers kunnen handig zijn voor muziek en films, maar een draagbare Bluetooth-speaker werkt niet voor een thuisbioscoop. Bedenk waarvoor u de luidsprekers het meest zult gebruiken en laat dit uw beslissing leiden.

GERELATEERDDe beste sprekers van 2023

Veel luidsprekers werken tegenwoordig op batterijen of gebruiken hun eigen voeding die op het stopcontact kan worden aangesloten. Hiervoor heeft u alleen een audiosignaal nodig en u bent klaar om te gaan. Boekenplankluidsprekers daarentegen hebben een versterker nodig om geluid te reproduceren.

Hoewel de meeste luidsprekers die we hier bekijken draadloos zijn, hebben sommige zoals boekenplankluidsprekers en subwoofers kabels nodig. We zullen ervoor zorgen dat u de kabels vermeldt die u nodig heeft als deze niet in de doos zitten.

Voor Bluetooth en andere draadloze luidsprekers moet u ook overwegen waar u ze gebruikt. Als je een speaker voornamelijk in huis gebruikt, hoeft dat niet zo moeilijk te zijn. Dat gezegd hebbende, als je een speaker overal mee naartoe neemt, zorg er dan voor dat hij beschermd is tegen de elementen.

Tot slot, hoewel we een enkele op maat gemaakte slimme luidspreker hebben toegevoegd, kunnen andere luidsprekers ondersteuning bieden voor spraakassistenten waarmee ze kunnen worden geïntegreerd met uw slimme huis. Als je deze functionaliteit waardeert, zorg er dan voor dat elke speaker die je overweegt deze heeft, want het is moeilijk om later toe te voegen.

Beste budgetluidspreker in het algemeen: Tribit Stormbox Micro 2

Hannah Stryker/How-To Geek

Pro's

 • ✓ IP67 waterdichtheid
 • ✓ 12 uur batterijduur
 • ✓ Je kunt er twee koppelen voor stereo

nadelen

 • ✗ Een luidspreker die zo klein is, kan alleen zo groots klinken.

De Tribit StormBox Micro 2 is misschien betaalbaar en klein, maar het is een veel capabelere luidspreker dan u zich kunt voorstellen. Deze opvolger wijkt niet te ver af van het origineel, maar verbeteringen in het geluid maken het beter dan ooit.

Dit is een luidspreker die bedoeld is om overal mee naartoe te nemen, dus hij is IP67-gecertificeerd voor waterdichtheid, wat betekent dat je het prima kunt doen in de regen. De luidspreker bevat ook een ingebouwde riem die u kunt gebruiken om hem aan het stuur van een fiets of een ander bevestigingspunt te bevestigen.

Tribit belooft tot 12 uur afspeeltijd op de StormBox Micro 2 , wat indrukwekkend is, gezien de grootte. Nog indrukwekkender is dat het aantal een voorzichtige schatting lijkt. Het lijkt erop dat de speaker in de praktijk nog meer batterijduur biedt, zoals je kunt lezen in onze zustersite Review Geek's Stormbox Micro 2 review:

De door het bedrijf vermelde levensduur van de batterij voor het afspelen van audio is 12 uur. Om dit te testen luisterde ik naar meerdere muziekgenres op een volume van 65%. Na acht en een half uur luisteren had de Tribit Stormbox Micro 2 nog steeds 70% van de batterij over. Het is veilig om te zeggen dat de batterij van 4700 mAh/3,6 V een dagtocht meegaat.

Als je naar foto's van de StormBox Micro 2 kijkt, is het moeilijk voor te stellen dat hij erg groots klinkt. Dankzij een slim gebruik van DSP klinkt het veel groter dan het lijkt. Dat gezegd hebbende, als je op zoek bent naar stereo, moet je er twee aan elkaar koppelen, wat de prijs verdubbelt.

De standaardafwerking van de Tribit StormBox Micro 2 is een geweven zwart. Als je liever meer kleur in je speakers hebt, is er ook een blauwe versie beschikbaar.

Over het algemeen de beste budgetspeaker < h3>Tribit StormBox Micro 2

☆☆☆☆☆ Koppelingspictogram Lees recensie Volledige recensie van Geek

De Tribit StormBox Micro 2 is super draagbaar en heeft een indrukwekkend volume en bas voor zijn formaat. Voeg daar nog de IP67 waterdichtheid, 12 uur batterijduur en handige montageriem aan toe en het is een fantastische optie voor de prijs.

Amazon

$59.99
 

Beste budget Bluetooth-luidspreker: DOSS Soundbox

DOSS

Pro's

 • ✓ 20 uur batterijduur bij 50% volume
 • ✓ IPX5 waterbestendig
 • ✓ Capacitief aanraakscherm is handig

Nadelen

 • ✗ Een beetje klein voor gebruik als luidspreker voor thuis

Bluetooth-speakers hebben over het algemeen meer te verduren dan andere speakers, dus mensen willen er niet altijd teveel aan uitgeven. De DOSS Soundbox is een geweldige betaalbare optie, omdat het luidsprekerpakket niet alleen alle functies bevat die je nodig hebt, maar ook robuuster is dan veel van zijn betaalbare collega's.

De Soundbox heeft een IPX5-classificatie , wat betekent dat hoewel het niet bestand is tegen onderdompeling, het wel waterstralen en waterstromen vanuit elke hoek aankan. Als je op zoek bent naar een speaker om mee te nemen naar het strand, dan is de Soundbox een uitstekende keuze, ervan uitgaande dat je hem niet in de oceaan gooit.

GERELATEERDDe beste budget Bluetooth-luidsprekers van 2023

In plaats van de gebruikelijke knoppen gebruikt de DOSS Soundbox een capacitief aanraakscherm voor de bediening. Hiermee kun je het afspelen pauzeren en hervatten, het volume aanpassen, van nummer wisselen en oproepen beantwoorden en beëindigen met behulp van de interne microfoon. Je kunt de speaker zelfs gebruiken met Siri of Google Assistant.

De Soundbox pompt 12 watt stereogeluid per kanaal uit, en als je op 50 procent volume luistert, krijg je tot 20 uur afspeeltijd. Wanneer het tijd is om de batterij op te laden, kunt u deze in drie tot vier uur opladen met de meegeleverde kabel.

Naast zwart is de DOSS Soundbox verkrijgbaar in blauw, roze, rood, wit , geel en Tiffany Blue kleuropties.

Beste budget Bluetooth-luidspreker

DOSS Soundbox

De DOSS Soundbox combineert een unieke aanraakinterface met een krachtig geluid voor dit formaat en een batterij die bijna de hele dag meegaat.

Amazon

$ 29,99
$ 39,99 Bespaar 25%

Best Budget Bookshelf Speaker: ELAC Debuut 2.0 B6.2

ELAC

Pro's

 • ✓ 6,5-inch woofers en 120 watt vermogen zorgen voor een geweldig geluid
 • ✓ Gepoorte kast betekent veel bas zonder een subwoofer
 • ✓ Interne versteviging vermindert trillingen
 • ✓ Geweldig voor thuisbioscoop en muziek

Nadelen

 • ✗ Een externe versterker nodig
 • ✗ Het volume is niet zo hard als je zou verwachten van het wattage.

Als je aan een budgetluidspreker denkt, stel je je waarschijnlijk voor dat er aanzienlijke opofferingen zullen worden gedaan met betrekking tot de geluidskwaliteit . Dat mag dan bij sommige speakers zo zijn, bij de ELAC Debut 2.0 B6.2 is dat niet het geval.

Als je hulp nodig hebt bij het ontcijferen van de naam, verwijst dit naar het feit dat er een paar luidsprekers zijn, elk aangedreven door een 6,5-inch aramidevezelwoofer, die opnieuw is ontworpen voor dit model. Een 1-inch soft-dome tweeter begeleidt deze om de hoge frequenties te dragen.

GERELATEERDDe beste boekenplankluidsprekers van 2023

Ook is de kast overall iets groter dan het originele model. Dit, in combinatie met de naar voren gerichte baspoort, betekent dat deze frequenties tot 44 Hz kunnen spelen zonder de hulp van een subwoofer.

In tegenstelling tot sommige andere luidsprekers waar we naar kijken hier zijn deze luidsprekers passief, wat betekent dat je een ontvanger of geïntegreerde versterker nodig hebt om ze van stroom te voorzien. Het zijn niet de meest gevoelige luidsprekers, dus ook al zijn ze geschikt voor maximaal 120 watt, ze zijn niet zo luid als andere in hun klasse.

Ook al zijn ze niet zo luid als ze zouden kunnen zijn, ze hebben nog steeds voldoende volume om een ​​kleine of middelgrote kamer met muziek te vullen. Ze werken geweldig voor thuisbioscopen en ELAC biedt ze aan in combinatie met de C5.2- of C6.2-centerkanaalluidsprekers.

Beste budget-boekenplankluidspreker

ELAC-debuut 2.0 B6.2

Met een opnieuw ontworpen kast en naar voren gerichte baspoort, zijn de ELAC Debut 2.0 B6.2 geweldig klinkende luidsprekers met veel bas. Ze zijn misschien niet zo luid als je verwacht, maar combineer ze met een geweldige versterker en je bent klaar.

Amazon

$ 279,98
$ 399,98 Bespaar 30%

Beste betaalbare draagbare luidspreker: Anker Soundcore 2< /h2>

Anker

Pro's

 • ✓ Speciaal ontworpen baspoorten zorgen voor verbeterde lage tonen
 • ✓ IPX7 waterdichtheid maakt het zwembad veilig
 • ✓ 24 uur batterijduur

Nadelen

 • ✗ Geluid is niet zo goed als grotere speakers

Anker maakt niet alleen speakers, maar allerlei opladers, kabels en andere accessoires. Dat gezegd hebbende, de Soundcore-luidsprekerlijn van het bedrijf is al jaren populair. Hoewel het bedrijf luidsprekers aanbiedt van klein tot enorm, is onze keuze de update van het bedrijf op zijn originele, de Anker Soundcore 2.

De Soundcore 2 pompt 12 watt vermogen in stereo neodymium-drivers . Op de Amazon-lijst zegt Anker dat het geavanceerde DSP gebruikt om te zorgen voor een dreunende bas zonder vervorming. Dit wordt versterkt door een baspoort die een gepatenteerd spiraalvormig ontwerp gebruikt om nog krachtigere lage tonen te creëren.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDDe beste draagbare luidsprekers van 2023

De Anker Soundcore 2 is de meest waterdichte luidspreker waar we naar kijken, met een IPX7-geclassificeerde constructie. Hoewel deze classificaties vaak worden verstrekt door de fabrikant, niet door een derde partij, betekent IPX7 dat de Soundcore 2 bestand moet zijn tegen onderdompeling in maximaal één meter gedurende maximaal 30 minuten zonder schade.

In de Soundcore 2 heeft Anker een batterij van 5.200 mAh ingepakt die volgens het bedrijf tot 24 uur non-stop muziek kan leveren. Anker vermeldt niet het volume dat werd gebruikt om dit cijfer te krijgen, maar als je luistert op matige volumes, zou de batterij je gemakkelijk door zelfs langere dagen moeten helpen.

De Soundcore 2 is verkrijgbaar in zwart, maar degenen die de voorkeur geven aan een levendigere luidspreker kunnen ook kiezen uit blauwe, rode en blauwgroene opties.

Beste betaalbare draagbare luidspreker

Anker Soundcore 2

Als je op zoek bent naar een luidspreker die alle weersomstandigheden aankan en de levensduur van de batterij niet opraakt wanneer je het het minst verwacht, dan is de Anker Soundcore 2 een fantastische optie.

Amazon

$29.99
$39.99 Bespaar 25%

Beste budget slimme luidspreker: Amazon Echo Dot met klok (5e generatie)

Hannah Stryker/How-To Geek

Pro's

 • ✓ Grotere interne driver zorgt voor betere geluidskwaliteit
 • ✓ Nieuwe temperatuursensoren zijn handig
 • ✓ Nieuwe bewegingsbediening

Nadelen

 • ✗ Lijkt op het vorige model

Amazon's Echo Dot-apparaten hebben altijd goed gewerkt als communicatiehubs, maar vroege modellen waren niet geweldig als luidsprekers. Gelukkig wordt het geluid generatie na generatie steeds beter, en de Amazon Echo Dot With Clock (5e generatie) heeft ook een aantal geweldige nieuwe functies toegevoegd.

Het uiterlijk is niet veranderd, dat in feite identiek is naar het vorige model van de vierde generatie. Dat is hier geen probleem, aangezien het herontwerp van dat model ruimte binnenin opende, waardoor het ontwerp minder krap werd.

Door dit ontwerp kon Amazon een grotere audiodriver toevoegen, waardoor dit de best klinkende Echo Dot tot nu toe is. Je zult waarschijnlijk geen audiofiele geluidskwaliteit krijgen in deze vormfactor, maar als je dit gebruikt voor achtergrondmuziek terwijl je dingen in huis gedaan krijgt, is de kwaliteit goed.

Naast het bijgewerkte artikel heeft de nieuwe Echo Dot ook een ingebouwde thermometer, waarmee je eenvoudig de temperatuur in verschillende kamers kunt controleren. Als je een slimme thermostaat hebt, kun je deze aan elkaar koppelen om de temperatuur in je hele huis effectiever te regelen.

Als je niet helemaal overtuigd bent, hebben we de Echo Dot with Clock, waardoor het een Editor's Choice-onderscheiding krijgt:

De 5e generatie Echo Dot staat op de schouders van giganten op het gebied van slimme luidsprekers en is een veelzijdig klein smart home-portaal, met snelle Alexa-toegang, relatief goed geluidskwaliteit en enkele handige nieuwe ingebouwde functies die het de moeite waard maken om te overwegen ten opzichte van zijn voorganger.

De Amazon Echo Dot With Clock (5e generatie) is verkrijgbaar in Cloud Blue en Glacier White. Als je de weergegeven tijd niet nodig hebt en wat meer geld wilt besparen, is er ook een versie zonder klok.

Best Budget Smart Speaker

Amazon Echo Dot met klok (5e generatie)

☆☆☆☆☆ Link Pictogram Lees How-To Geek's volledige review

Hoewel het uiterlijk misschien niet is veranderd, heeft de Amazon Echo Dot met klok (5e generatie) nieuwe temperatuursensoren en een versnellingsmeter, evenals een grotere driver binnenin voor een betere geluidskwaliteit.

Amazon

$59.99
 

Beste koop

$ 59,99
 

Beste budget-soundbar: Bestisan BYL S9920

Bestisan

Pro's

 • ✓ Verschillende maten beschikbaar om aan uw behoeften te voldoen
 • ✓ Meerdere aansluitmogelijkheden
 • ✓ Verschillende geluidsmodi voor films, muziek en spraak

Nadelen

 • ✗ 40-inch als de grootste maat is een beetje klein

De meeste luidsprekers die we tot nu toe hebben bekeken, komen voort uit een benadering waarbij het primaire doel is om muziek goed te laten klinken. Als je meer tijd besteedt aan het kijken naar tv en films dan aan het luisteren naar muziek, dan is een op muziek gerichte luidspreker niet echt het beste voor jou. Overweeg in plaats daarvan een soundbar zoals de uitstekende Bestisan BYL S9920.

We kijken naar de 40-inch, 100-watt versie, de grootste in het assortiment. Als je een kleinere tv hebt of gewoon een stillere luidspreker wilt, maakt Bestisan dit model ook in 28-inch en 34-inch modellen, beide met 80 watt aan vermogen. Als je tv groter is, past het 40-inch model nog steeds het beste.

Er zijn een paar verschillende manieren om de S9920 op uw tv aan te sluiten. U kunt draadloos verbinding maken met Bluetooth, ervan uitgaande dat uw tv dit ondersteunt, maar dit kan soms problematisch zijn bij lipsynchronisatie. U kunt het beste verbinding maken met digitale audio via de optische connector of analoge audio via de RCA-connectoren.

De Bestisan BYL S9920 wordt niet geleverd met een losse subwoofer of een aansluiting voor een eigen subwoofer. Dat gezegd hebbende, gebruikt de soundbar DSP voor verschillende geluidsmodi zoals films en films. Met de instelbare bas en hoge tonen kunt u de frequentierespons voor uw kamer nauwkeurig afstemmen.

Een leuke toevoeging die u vaak op tv's ziet, maar minder op soundbars, is de functie voor het verbeteren van dialogen. Dit stemt de audio af zodat je stemmen kunt horen, zonder de soundbar zo hard te zetten dat je buren er last van hebben.

Beste budget-soundbar

Bestisan BYL S9920

Met modellen voor alles, van tv's in een kleine slaapkamer tot tv's in de woonkamer, is de Bestisan BYL S9920 geweldig voor films en tv, vooral de functie voor het verbeteren van dialogen.

Amazon

$ 99,95 < img src="http://www.howtogeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
 

Beste Budget Subwoofer: Monoprice 60-Watt Powered Subwoofer

Monoprijs

Pro's

 • ✓ Compact formaat maakt het opbergen van elke
 • ✓ Instelbare crossover maakt fijnafstelling bas eenvoudig
 • ✓ Meerdere manieren om aan een bestaand systeem te koppelen

Nadelen

 • ✗ Moet een Y-adapter gebruiken om bepaalde subwooferaansluitingen te gebruiken

Als je al een set luidsprekers hebt waar je blij mee bent, maar het gevoel hebt dat je de basafdeling mist, dan is een subwoofer een geweldige optie. Deze kunnen snel duur worden, maar de Monoprice 60-Watt Powered Subwoofer is een solide optie voor een solide prijs.

Deze subwoofer heeft een frequentiebereik van 50 Hz tot 250 Hz, wat inhoudt dat de middentonen en hoge tonen uit uw andere sprekers blijven onaangeroerd. U kunt de crossover-frequentie aanpassen tussen 50 Hz en 150 Hz om laag gerommel van de subwoofer te voorkomen van stemmen en andere elementen waarvan u wilt voorkomen dat u lage frequenties hoort.

Ik heb deze subwoofer persoonlijk al een aantal jaren gebruikt, en het is een zeer set-and-forget-product. Sluit hem aan, stel het volume in, stel de crossover-frequentie in zodat deze overeenkomt met uw andere luidsprekers, en dat is het zo'n beetje. De subwoofer heeft een automatische inschakelfunctie, wat betekent dat hij stroom bespaart wanneer hij niet in gebruik is en zichzelf inschakelt wanneer u hem gaat gebruiken.

Dit is een actieve subwoofer, dus elke versterker die je gebruikt, heeft geen aparte actieve subwooferuitgang nodig. Dat betekent niet dat er geen kabel nodig is. De meeste versterkers en A/V-receivers hebben een enkele RCA-uitgang voor de subwoofer. Deze speaker heeft die aansluiting maar kan ook links en rechts line-in gebruiken of een speakersignaal van je versterker.

De Monoprice 60-Watt Powered Subwoofer meet 13,75 × 11,75 × 11,75 inch, dus terwijl hij 8217; niet klein, maar compacter dan de meeste subwoofers, wat betekent dat u gemakkelijk een ruimte kunt vinden om hem op te bergen.

Beste budget-subwoofer

Monoprice 60 watt actieve subwoofer

Als je bas wilt toevoegen aan een bestaand stereo- of thuisbioscoopsysteem, dan is deze compacte, krachtige subwoofer alles wat de meeste mensen nodig hebben.

Amazon

$ 69,99
$ 79,99 Bespaar 13%

Doel

$ 69,99
$ 109,99 Bespaar 36%

Veelgestelde vragen

The Best Bluetooth Speakers of 2023 Best Bluetooth Speaker Overall JBL Charge 5 Buy at Amazon Best Budget Bluetooth Speaker DOSS Soundbox Buy at Amazon Beste draagbare Bluetooth-luidspreker JBL Clip 4 Koop bij Amazon Beste waterdichte Bluetooth-luidspreker Ultimate Ears Wonderboom 3 Koop bij Amazon Beste Bluetooth-autoluidspreker Sony SRS-XB43 Koop bij Amazon Beste luide Bluetooth-luidspreker JBL PartyBox 110 Koop bij Amazon LEES VOLGENDE

 • › Actieve versus passieve luidsprekers: wat is het verschil?
 • › Geniet van grote Labor Day-verkopen van Samsung, Best Buy en meer
 • › De beste draagbare luidsprekers van 2023
 • › De beste sprekers van 2023
 • › De beste subwoofers van 2023
 • › Ga niet overboord met uw eerste aankoop van audio voor het hele huis
 • › De beste budget-bluetooth-luidsprekers van 2023
 • › ChatGPT gebruiken zoals Google Assistant op Android