De beste accessoires van Rivian voorlopig verwijderd uit de online winkel

0
68
Tyler Hayes/Review Geek

Drie van de meest langverwachte Rivian R1T-accessoires zijn verwijderd uit de online winkel van Rivian. Dat zijn de geweldig uitziende Camp Kitchen, Gear Tunnel Shuttle en daktent.

De Gear Tunnel (hierboven afgebeeld) is een van onze favoriete kenmerken van de Rivian R1T elektrische truck. Een unieke opbergtunnel die over de gehele breedte van de pick-up achter de passagiersstoelen achterin loopt. Perfect voor het opbergen van golfclubs, vuile schoenen, tenten en andere spullen.

GERELATEERDReview Rivian R1T: een slimme elektrische truck en een veelzijdig voertuig

Het is een geniaal ontwerp, dus Rivian maakte er optimaal gebruik van en kondigde verschillende geweldige accessoires aan, zoals een uitschuifbare kampeerkeuken voor degenen die de truck meenemen op buitenavonturen.

Rivian toonde ook een dak- toptent (RTT) om boven het bed te monteren, een populair accessoire bij de overlandgemeenschap. Toen onthulde Rivian uiteindelijk een meer betaalbare tunnelshuttle die naar buiten schuift, waardoor eigenaren gemakkelijk toegang hebben tot het opbergvak. Helaas is geen van hen ooit vrijgegeven.

Alle drie de accessoires werden online vermeld als “binnenkort beschikbaar” of “niet beschikbaar op dit moment,” terwijl het bedrijf zich concentreerde op het leveren van vrachtwagens aan degenen die vooraf bestelden, in plaats van tijd en middelen te besteden aan accessoires. Nu lijkt het erop dat de automaker die aanpak verdubbelt.

Verschillende eigenaren op de officiële Rivian-forums merkten dat de accessoires waren verdwenen. Ze staan ​​niet meer op de lijst als komend binnenkort, maar zijn helemaal verdwenen.

Volgens een woordvoerder van Rivian heeft het bedrijf de productie van accessoires voor het bouwen van voertuigen stopgezet en zei: “We&#8217 ;zijn bezig met het verkennen van bijgewerkte ontwerpen en zullen in de toekomst avontuurlijke kookoplossingen bieden voor onze voertuigen.

Dus hoewel deze unieke en innovatieve accessoires voorlopig niet meer beschikbaar zijn, zijn ze misschien niet meer weg voor Goed. We hopen dat de kampkeuken op een later tijdstip zal terugkeren.

via DriveTeslaCanada