15 rare maar nuttige Amazon-vondsten die de bank niet kapot maken

0
48
Talisman Designs/Fox Run/Alysontech

Amazon is een van de meest veelzijdige bestemmingen voor online winkelen. Ze hebben niet alleen een schijnbaar eindeloze inventaris, maar ze hebben ook een aantal behoorlijk rare en prachtige items die je misschien nergens anders vindt. Van huishoudgereedschap tot keukengadgets, deze betaalbare producten zullen je leven zeker een beetje makkelijker maken.

Inhoudsopgave

Hedgehog Dryer Balls
Magnetische polsband
Waterflesreinigingstabletten
Waterdichte luidspreker
Elektrische oplader
Keukenschrobben
Vaatwassermagneet
Obster Claw Ovenwanten
Banana Slicer
Brown Sugar Saver
Toilet Night Light
Meubelsokken
Avocado Tool
Hoofdhuid Massager
Container voor spekvet

Hedgehog Dryer Balls

Alysontech

Op zoek naar een leuke en handige manier om geld te besparen en uw energieverbruik te verminderen? Deze egel droogballen horen thuis in je wasruimte. Elk pakket bevat twee schattige kleine egels die snel je nieuwe wasvriendjes zullen worden.

Gooi ze gewoon samen met uw kleding in de droger en ze helpen de droogtijd te verkorten, waardoor u uw droger minder hoeft te gebruiken. Deze zijn ook veilig en niet giftig, en gemaakt van PVC met een goede elasticiteit, zodat je ze keer op keer kunt hergebruiken. Bovendien hoef je nooit meer wegwerpdroogvellen te kopen.

3 stuks Egel Drogerballen

Verminder statische elektriciteit met deze schattige kleine jongens.

Amazon

$ 6,00
 

Magnetische polsband

HORUSDY

Als je handig bent in huis, weet je hoe vervelend het is om door je gereedschapskist om de paar minuten voor een schroef of bout. Betreed deze magnetische polsband.

Het is ingebed met 10 krachtige magneten, waardoor je kleine metalen voorwerpen, schroeven, spijkers, bits, haarspelden, bouten en meer kunt opbergen. Of u nu aan een thuisproject werkt of in een professionele omgeving, dit polsbandje is misschien wel het handigste product dat u aan uw gereedschapskist toevoegt.

HORUSDY magnetische polsband

Nooit meer naar schroeven en bouten graven.

Amazon

$16.99
$ 19,99 Bespaar 15%

Waterflesreinigingstabletten

< img src="http://www.lifesavvy.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Bottle Bright

Hoewel sommige grote waterflessen niet zo moeilijk schoon te houden zijn, zijn andere zijn een pijn in de nek om mee om te gaan. Deze reinigingstabletten voor waterflessen lossen het probleem op.

GERELATEERDDe beste glazen waterflessen

Gemaakt in de VS, deze tabletten zijn individueel verpakt en vereisen geen extra apparatuur – laat er gewoon een in uw container vallen en laat het zijn werk doen werk. Ideaal voor het reinigen van roestvrijstalen flessen, hydratatiereservoirs, koelers en moeilijk schoon te maken plastic bakjes, deze tabletten laten uw uitrusting er als nieuw en fris uitzien en ruiken.

Fles Bright Waterfles & Hydration Pack Reinigingstabletten

Houd je bidon schoon zonder borstels of sponzen.

Amazon

$8,00
 

Waterdichte luidspreker

INSMY

Als je elke dag doucht, kun je de ervaring net zo goed aangenamer maken. Hang deze waterdichte speaker in je douche en speel wat je maar wilt terwijl je je klaarmaakt voor de dag.

Wil je ontspannen voor je grote vergadering? Ontspan op meditatiemuziek. Energiebooster nodig? Zet je favoriete dans-playlist op. Deze kleine speaker zal je nachten en ochtenden gegarandeerd veranderen.

Waterdichte Bluetooth-doucheluidspreker

Luister naar muziek, podcasts en boeken onder de douche of in het zwembad.

Amazon

$ 21,99
$35,99 Bespaar 39%

Elektrische oplader

Leejie

Een aansteker klinkt misschien niet als het handigste item, maar deze elektrische versie is niet het type dat je bij een benzinestation vindt. Het is eigenlijk vlamloos en wordt aangedreven door een lithium-ioncel die honderden keren kan worden gebruikt. Het geeft je ook een beetje het gevoel dat je in een sciencefictionfilm zit wanneer je hem gebruikt.

Deze aansteker is oplaadbaar, dus hij zal nooit zonder brandstof komen te zitten. Het is ook wind- en vochtbestendig, waardoor het gemakkelijk binnen of buiten te gebruiken is.

Elektrische boogaansteker

Deze aansteker is effectief en leuk om te gebruiken.

Amazon

$ 10,99
$14,99 Bespaar 27%

Schrobhandschoenen

Kingrol

< p>Maak de afwas efficiënter en leuker met een nieuw paar handschoenen. Deze keukenhandschoenen voor het schrobben zijn bedekt met dikke siliconen borstelharen op de handpalmen en vingers die vuil, olie en voedsel snel kunnen wegspoelen.

Deze handschoenen hebben een sterke grip zodat u alle uw keukengerei tijdens het afwassen, en ze kunnen in de vaatwasser of kokend water worden geplaatst voor eenvoudige reiniging. Ze zijn ook behoorlijk duurzaam dankzij de hoogwaardige siliconen, wat betekent dat ze er zelfs na jarenlang gebruik nog als nieuw uitzien.

Kingrol 3 paar siliconen schrobhandschoenen

Deze twee -in-one product elimineert de noodzaak van sponzen.

Amazon

$ 18,99
 

Vaatwassermagneet

X-bet MAGNET

Hoe vaak per dag vraagt ​​iemand in uw gezin of de vaatwasser is schoon? Als u dit apparaat constant in- en uitlaadt, kan het moeilijk zijn om bij te houden wat schoon is en wat niet.

Deze schattige vaatwassermagneet lost al je problemen op voor slechts een paar dollar. Het enige wat u hoeft te doen is de magneet op uw vaatwasser te bevestigen en deze naar de “schone” of “vies” kant, afhankelijk van de staat van de vaat. Je zult versteld staan ​​dat je het zo lang zonder hebt gedaan.

Vaatwasmagneet< /h3>

Een leuke manier om duidelijk te maken wat schoon en wat vies is.

Amazon

$ 9,99
 

Obster Claw Ovenwanten

Boston Warehouse

< p>Iedereen heeft minstens één paar leuke ovenwanten nodig. Breng een beetje van de zee in huis met deze rare maar functionele ovenwanten met kreeftenklauwen.

< strong class='relatedtext'>GERELATEERDDe beste ovenwanten

Deze levendige ovenwanten zijn bedrukt met dubbelzijdige kunst die er zo realistisch uitziet dat je zou denken dat je echt kreeftenklauwen hebt. Dagelijkse taken zoals bakken en koken worden hiermee tien keer leuker.

Boston Warehouse Lobster Claw Ovenwanten

Veel plezier in de keuken met deze schattige ovenwanten.

Amazon

$22.00
 

Bananensnijder

Hutzler

Ja, je kunt een banaan snijden met een mes. Maar het is moeilijk om de stukken gelijk te maken en uiteindelijk blijven ze aan het mes plakken, waardoor een stuk onvermijdelijk op de grond valt. Vermijd het gedoe volledig door deze bananensnijder te bestellen.

Dit betaalbare product maakt het snijden van een banaan sneller en gemakkelijker dan je ooit had gedacht. Of je nu toast bereidt of een ijscoupe maakt, deze tool komt meer van pas dan je zou denken.

Hutzler 571 Bananensnijder

Snijd bananen in één gemakkelijke stap.

Amazon

$ 6,29
 

Brown Sugar Saver

Fox Run

Heeft u wel eens in uw voorraadkast gezocht naar een zak bruine suiker om te ontdekken dat deze helemaal keihard is? Maak je nooit meer zorgen over oude suiker met deze bruine suikerbespaarder. Deze beer van ongeglazuurde terracotta klei is speciaal ontworpen om het vocht in bruine suiker vast te houden, zodat het lang zacht en vers blijft.

Je kunt deze beer ook gebruiken om andere etenswaren vers te houden, zoals crackers, pretzels, marshmallows en bagels. Gewoon laten weken in water en in de verpakking van het voedingsmiddel doen. Bovendien heb je alleen water nodig om schoon te maken.

Fox Run Terracotta Brown Sugar Bear Keeper en Saver

Nooit meer omgaan met harde bruine suiker.

Amazon

$ 14,62
 

Toilet Nachtlampje

Chunace

Als je op zoek bent naar een must-have badkameraccessoire, dan is dit toiletnachtlampje perfect voor jou. Dit innovatieve product is perfect voor iedereen die 's nachts moeite heeft om de weg naar de badkamer te vinden.

De bewegingsdetectiesensor detecteert bewegingen binnen anderhalve meter en schakelt automatisch het nachtlampje in dat in de toiletpot gloeit. Het licht blijft twee minuten branden voordat het weer uitgaat. Met vijf verschillende helderheidsniveaus kunt u de perfecte hoeveelheid licht kiezen voor uw behoeften.

< h3>Chunace 16-kleuren toiletnachtlampje

Deze toiletlamp kan bewegingen tot op 1,5 meter afstand waarnemen en biedt 16 leuke kleuren en vijf dimbare modi.

Amazon

$ 9,99
$ 11,78 Bespaar 15%< /p>

Meubelsokken

Hazeland

Op het eerste gezicht zien ze er misschien schattig uit, maar deze meubelsokken zijn eigenlijk heel handig. Deze sokken zijn gemaakt van polyestervezel met hoge dichtheid, dubbel verdikt en nauwsluitend. Ze zijn rekbaar en duurzaam en zorgen voor een goede pasvorm op de meeste meubelpoten. Bovendien kan de binnenste rubberen band worden uitgerekt om op verschillende beenvormen en -maten te passen.

Het antislip-ontwerp houdt je meubels op hun plaats terwijl het antislip-effect snelle bewegingen voorkomt. Deze beensokken beschermen je houten meubels of vloeren effectief tegen krassen en beschadigingen, zodat je ze jarenlang in goede staat kunt houden.

Hazeland hoogelastische gebreide stoelpootbeschermers

Vermijd krassen en stoten op meubels en vloeren.

Amazon

$16.99
 

Avocado-tool

OXO

Avocado's zijn heerlijk en fantastisch voor je gezondheid, maar ze kunnen lastig zijn om te bereiden . Gelukkig is er een betaalbare tool die is ontworpen om het thuis bereiden van avocado's zo eenvoudig mogelijk te maken.

GERELATEERD10 eigenaardige (maar smakelijke) avocadorecepten die je moet proberen

Deze avocadosnijder is een alles-in-één tool die snel en gemakkelijk avocado's splitst, ontpit en in plakjes snijdt, waardoor het een must-have is voor elke keuken. De roestvrijstalen ontpitter verwijdert de pit met één snelle draai, terwijl de snijmachine het fruit in zeven perfecte stukken van de schil tilt. Als je klaar bent, plaats je het gewoon in het bovenste rek van de vaatwasser voor snel en eenvoudig opruimen.

OXO Good Grips 3-in-1 avocadosnijder

Veilig en effectief open avocado's.

Amazon

$11.85
 

Hoofdhuidstimulator

URTHEONE

Als je nog nooit een hoofdhuidmassageapparaat hebt gebruikt, heb je iets gemist! Deze apparaten masseren shampoo of conditioner zachtjes in je hoofdhuid terwijl je onder de douche staat.

Het voelt niet alleen geweldig op je hoofd, maar een hoofdhuidmassageapparaat stimuleert ook de bloedcirculatie op je hoofdhuid. Dit kan de haargroei verbeteren voor mensen die te maken hebben met bepaalde soorten haarverlies door haargroei te stimuleren in de gebieden die u masseert.

Hoofdhuid Massager

De perfecte manier om de bloedtoevoer naar de hoofdhuid te stimuleren.

Amazon

$ 5,94
$ 9,99 Bespaar 41%

< h2 role="heading" aria-level="2">Container voor spekvet

Talismanontwerpen

Sommige mensen houden van spek en sommige mensen houden echt van spek. Als je in de laatste partij valt, merk je waarschijnlijk dat je regelmatig spekvet probeert weg te gooien. Deze spekvethouder is de perfecte manier om gebruikt spekvet veilig te spannen, te koelen, te bewaren of weg te gooien.

De zeef bovenop scheidt kleine stukjes spek van het vet en het hittebestendige materiaal kan heet vet zonder te smelten of te morsen. Het stevige, niet-klevende materiaal is bestand tegen vlekken en geurtjes en het schattige ontwerp is perfect om op je aanrecht te laten staan ​​of in de koelkast te bewaren.

Talisman Designs Bacon Bin Vetzeef & Collector

Een leuke manier om gebruikt spekvet veilig te spannen, koelen, bewaren of weggooien

Amazon

$ 15,99
$ 16,99 Bespaar 6%

Amazon heeft geen tekort aan nuttige producten. Van een hoofdhuidmassageapparaat tot een toiletnachtlampje, hier zijn een paar rare en betaalbare die je keer op keer zult gebruiken.