Wat betekent rode verf op bomen?

0
56
Irina Shatilova/Shutterstock.com

Heb je ooit in het bos gewandeld of door je buurt gewandeld en een streepje rode verf op een paar bomen opgemerkt? Deze incidentele verfvlekken zijn geen poging van vandalisme en ze zijn er niet per ongeluk.

Verfvlekken op bomen zijn eigenlijk codes en berichten die worden gebruikt door bosarbeiders. Specifieke kleuren en ontwerpen kunnen werknemers vertellen welke bomen ze moeten kappen en welke ze moeten beschermen. Dingen worden een beetje strenger als het gaat om rode verf op bomen.

Rode verf op bomen toont typisch de grens van het land van de Amerikaanse Forest Service.

Audubon Society Field Guide to North American Trees: Eastern Region

Bomen zijn geweldig!

Amazon

$19.99
$ 23,95 Bespaar 17%

Doel

$ 19,99
 

Maak echter geen aannames als u een rood geverfde boom ziet in uw stad of nabijgelegen bos. Markeringen zijn niet noodzakelijkerwijs universeel. Bosbouwers gebruiken vaak felle kleuren (zoals rood, oranje, paars en geel) op bomen omdat ze goed zichtbaar zijn.

Misschien ziet u ook enkele bomen wit geschilderd, maar tenzij er Er is een specifiek symbool bij betrokken, dat misschien gewoon bedoeld is om de boom te beschermen tegen brandwonden door de zon.

Als u een boom met rode verf in uw buurt ziet, is het een goede vuistregel om niet om langs die boomgrens te gaan. Als u dat doet, zou u USFS-land kunnen verlaten en iemands privé-eigendom kunnen betreden.

Als u meer wilt weten over verschillende verfkleuren en markeringen op bomen in uw omgeving, het beste wat u kunt doen, is contact opnemen met de U.S. Forest Service of de bosbouwafdeling van uw stad. Zij kunnen u meer informatie geven over wat elke markering en kleur betekent, zodat u uit de buurt kunt blijven van grenslijnen en bomen die op het punt staan ​​om gekapt te worden.

De volgende keer dat je een wandeling maakt of een nieuwe bosrijke buurt verkent, let dan op verfkleuren op bomen,