Vad betyder röd färg på träd?

0
129
Irina Shatilova/Shutterstock.com

Har du någonsin vandrat i skogen eller gått genom ditt grannskap och lagt märke till en streck eller prick av röd färg på några träd? Dessa enstaka målarmärken är inte ett försök av vandalism, och de är inte där av en slump.

Målarfläckar på träd är faktiskt koder och meddelanden som används av skogsarbetare. Specifika färger och mönster kan tala om för arbetarna vilka träd som ska avverkas och vilka som ska skyddas. Saker och ting blir lite strängare när det kommer till röd färg på träd.

Röd färg på träd visar vanligtvis gränsen för United States Forest Service mark.

Audubon Society Field Guide to North American Trees: Eastern Region

Träden är fantastiska!

Amazon

19,99 $
23,95 USD Spara 17 %

Mål

19,99 USD
 

Gör dock inga antaganden om du ser ett träd målat rött i din stad eller närliggande skog. Markeringar är inte nödvändigtvis universella. Skogsarbetare tenderar att använda ljusa färger (som rött, orange, lila och gult) på träd eftersom de är lätta att se.

Du kanske också ser några träd målade vita, men om det inte finns&#8217 ;är en specifik symbol inblandad, det kan bara vara för att skydda trädet från att bli skållat av solen.

Om du ser ett träd med röd färg i ditt område är det en bra tumregel att inte att gå förbi den där trädgränsen. Om du gör det kan du lämna USFS mark och gå in i någons privata egendom.

Om du är intresserad av att lära dig mer om olika färgfärger och markeringar på träd i ditt område, det bästa du kan göra är att kontakta U.S. Forest Service eller din stads skogsavdelning. De kommer att kunna ge dig mer information om vad varje markering och färg betyder, så att du kan hålla dig borta från gränslinjer och träd som är på väg att huggas.

Nästa gång du är på en vandring eller utforskar ett nytt skogsområde, var på utkik efter färger på träd,