TP-Link Tapo zal uw Smart Home automatiseren met betaalbare nieuwe sensoren

0
89
TP-Link Tapo

Echte domotica en beveiliging vereisen slimme huissensoren. Maar het vinden van betaalbare sensoren is een moeilijke taak. Daarom lanceert TP-Link Tapo twee betaalbare slimme sensorapparaten, plus een hub die nodig is om de sensoren te gebruiken.

Hoewel je misschien niet enthousiast bent over nog een andere hub, is de Tapo H100 een redelijk redelijk product. Het kan verbinding maken met maximaal 64 Tapo-apparaten in uw huis en fungeert als een centrale communicator tussen sensoren, lampen, slimme stekkers en meer. Dit vermindert de belasting die een groot aantal apparaten normaal op uw thuisnetwerk zou hebben. (En, belangrijker nog, het zorgt ervoor dat Tapo-automatiseringen kunnen plaatsvinden, zelfs als uw internet niet beschikbaar is.)

En interessant genoeg heeft de H100-hub een ingebouwd belsignaal. Je kunt deze bel voor verschillende taken gebruiken (of zelfs het geluid aanpassen dat wordt afgespeeld), hoewel de primaire functie is om je te waarschuwen wanneer er iets gebeurt – het kan je waarschuwen wanneer een bewegingssensor wordt geactiveerd of wanneer een contactsensor detecteert dat er een raam openstaat. De gong kan 90 dB bereiken, dus het kan ook dienst doen als beveiligingsalarm.

Toggle Volledige weergave1 van 3Vorige dia
TP-Link TapoNext-dia Vorige dia
TP-Link TapoNext-dia Vorige dia < img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
TP-Link TapoNext Slide GERELATEERDTP-Link's ultracompatibele 2K-beveiligingscamera gaat draadloos

Zodra je de H100-hub hebt, kun je Tapo T100-bewegingssensoren in je hele huis toevoegen. De T100 detecteert beweging binnen een gezichtsveld van 120 graden en een bereik van 7 meter, wat betekent dat hij in de meeste kamers zou moeten werken voor verlichtingsautomatisering (of huisbeveiliging). U kunt ook meldingen ontvangen wanneer deze sensor beweging detecteert, of deze gebruiken om het alarm in uw H100-hub te activeren.

Maar Tapo’s handigste sensor, althans vanuit beveiligingsoogpunt, is de T110 contactsensor. U kunt er deuren, ramen, brievenbussen, kasten of zelfs de koelkast mee bewaken. En natuurlijk kan de T110 automatiseringen activeren – misschien wilt u bijvoorbeeld dat uw badkamerverlichting aangaat wanneer de deur wordt gesloten.

Alle drie deze producten zijn vandaag verkrijgbaar. De H100-hub kost $ 23, terwijl de T100 en T110 elk $ 20 kosten.

TP-Link Tapo H100 Naaf & Chime, Wit

De Tapo H100-hub verbindt al uw slimme Tapo-producten en -sensoren en biedt responsieve acties en automatiseringen met minder Wi-Fi-congestie. Het heeft ook een geïntegreerde bel, die ook dienst kan doen als alarm.

Amazon

$ 22,99
 

TP-Link Tapo T100 bewegingssensor, wit

Tapo's T100 Met bewegingssensor kun je verlichting, stekkers, sloten en meer in je huis automatiseren. Het kan je ook waarschuwen voor beweging wanneer je niet thuis bent, of het alarm van de H100 activeren.

Amazon

$ 19,99
 

TP-Link Tapo T110 Contactsensor, Wit

Tapo's T110 kan detecteren wanneer een deur, raam of kast wordt geopend. Dit kan automatiseringen activeren, hoewel je het ook kunt gebruiken voor huisbeveiliging.

Amazon

$ 19,99