TP-Link Tapo kommer att automatisera ditt smarta hem med nya prisvärda sensorer

0
108
TP-Link Tapo

Äkta hemautomation och säkerhet kräver smarta hemsensorer. Men att hitta prisvärda sensorer är en svår uppgift. Det är därför TP-Link Tapo lanserar två prisvärda smarta sensorenheter, plus ett nav som krävs för att använda sensorerna.

Även om du kanske inte är upphetsad av ännu ett nav, är Tapo H100 en ganska rimlig produkt. Den kan ansluta till upp till 64 Tapo-enheter i ditt hem och fungerar som en central kommunikatör mellan sensorer, glödlampor, smarta kontakter och mer. Detta minskar belastningen som ett stort antal enheter normalt skulle ha på ditt hemnätverk. (Och, viktigare, det tillåter Tapo-automatiseringar att ske även när ditt internet är nere.)

Och intressant nog har H100-hubben en inbyggd ringsignal. Du kan använda den här ljudsignalen för flera olika uppgifter (eller till och med anpassa ljudet den spelar), även om dess primära funktion är att varna dig när något inträffar—den kan meddela dig när en rörelsesensor aktiveras eller när en kontaktsensor upptäcker att ett fönster är öppet. Ringsignalen kan nå 90db, så den kan fungera som ett säkerhetslarm.

Växla visning i full storlek1 av 3Föregående bild
TP-Link TapoNext Slide Föregående bild
TP-Link TapoNext Slide Föregående bild < img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />
TP-Link TapoNext Slide RELATERATTP-Links ultrakapabla 2K-säkerhetskamera blir trådlös

När du väl har fått H100-hubben kan du lägga till Tapo T100-rörelsesensorer i hela ditt hem. T100 detekterar rörelse inom en 120-graders FOV och en 23-fots räckvidd, vilket innebär att den bör fungera för belysningsautomation (eller hemsäkerhet) i de flesta rum. Du kan också få meddelanden när den här sensorn upptäcker rörelse, eller använda den för att utlösa larmet i din H100-hub.

Men Tapo’s mest användbara sensor, åtminstone ur säkerhetssynpunkt, är T110 kontaktsensor. Du kan använda den för att övervaka dörrar, fönster, brevlådor, skåp eller till och med kylskåpet. Och naturligtvis kan T110 utlösa automatiseringar—kanske vill du att dina badrumslampor ska tändas när dörren är stängd, till exempel.

Alla dessa tre produkter är tillgängliga idag. H100-hubben kostar 23 USD, medan T100 och T110 kostar 20 USD vardera.

TP-Link Tapo H100 Hub & Chime, White

Tapo H100-hubben ansluter alla dina Tapo smarta produkter och sensorer, vilket ger responsiva åtgärder och automatiseringar med minskad Wi-Fi-överbelastning. Den har också en inbyggd ringsignal, som kan fungera som ett larm.

Amazon

22,99 USD
 

TP-Link Tapo T100 rörelsesensor, vit

Tapos T100 rörelsesensor låter dig automatisera lampor, kontakter, lås och mer runt ditt hem. Den kan också varna dig för rörelse när du är borta från hemmet, eller utlösa H100:s larm.

Amazon

19,99 $
 

TP-Link Tapo T110 kontaktsensor, vit

Tapos T110 kan känna av när en dörr, ett fönster eller ett skåp öppnas. Detta kan utlösa automatiseringar, men du kan också använda det för hemsäkerhet.

Amazon

19,99 USD