Spara stort på integritetsskydd online, Samsung-surfplattor och mer

0
110
Incogni, ASUS, Amazon

När du tänker på tekniska erbjudanden kommer antagligen specifika produkter att tänka på, som besparingar på en Samsung-surfplatta, ASUS ROG-dator eller kanske ett eero mesh Wi-Fi-system. Vad du kanske inte tänker på är att spara pengar på att skydda din integritet på nätet, men tro det eller ej, du kan också hitta rabatter på det, så länge du vet var du ska leta. Kolla in alla dessa och mer i veckans utgåva av sammanfattningen av How-To Geek Deals.

Begränsat erbjudande: Spara 55 % på Incogni’s onlinetjänst för borttagning av data med kupongkod

Inkogni

Trött på oupphörliga robosamtal? Incogni kan hjälpa till att få bort ditt nummer och annan personlig information från datamäklare — för alltid. Ta tillbaka din integritet och spara 55 % på en Incogni-prenumeration när du använder koden htg55 i kassan, men du måste agera snabbt eftersom endast ett begränsat antal koder är tillgängliga.< /p>

Incogni riktar in sig på och tar bort användardata från populära sökwebbplatser, som TruthFinder, Intelius, Instant Checkmate och mer. När dina data är svårare för mäklare att hitta på webben är du bättre skyddad mot robosamtal, spam-e-post och till och med identitetsstöld. Viktigast av allt, Incogni granskar webben för din data regelbundet, och säkerställer att din information fortsätter att hålla sig borta från dessa personers sökwebbplatser och borta från dåliga aktörer som skulle kunna använda din data av ondskefulla skäl.

Genom. Fredagen den 31 mars kan våra läsare spara 55 % på en prenumeration på Incogni’s onlinetjänst för databorttagning när de använder koden htg55i kassan. Tänk dock på att detta är ett först till kvarn-erbjudande — endast de första 100 läsarna som löser in koden kommer att få denna specialrabatt. Efter det kommer Incogni’s tjänst att gå tillbaka till fullt pris. Så om du vill spara mycket på att säkra din data på webben, agera nu innan affären är borta.

Incogni: Online Data Removal Service

Incogni är en prenumerationsbaserad tjänst som upprätthåller integriteten och säkerheten för sina kunder online genom att arbeta med världens främsta datamäklare för att få deras information borttagen från webben.

Köp nu

Samsung Galaxy Tab S8+ för $599,99 ($300 rabatt) — Årets lägsta pris

Samsung

Samsung erbjuder några av de bästa Android-surfplattorna på marknaden, och den här veckan kan du köpa premium Galaxy Tab S8+ för årets lägsta pris, bara några få dollar mindre än dess bästa pris någonsin, som den nådde i december 2022 Den här surfplattan har en stor 12,4-tums AMOLED-skärm, lång batteritid och en medföljande S Pen för dem som gillar att rita, ta anteckningar eller interagera med UI-element via en penna. Den kommer i tre olika färger — Grafit, silver och rosa guld — som alla täcks av denna affär. Modellen som nämns här är standardversionen av Wi-Fi; du kan lägga till mobilanslutning via AT&T eller Verizon, om du vill, men det kommer att höja det slutliga försäljningspriset från $599,99 ($300 rabatt) till $912,49 ($187,50 rabatt).

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

ASUS ROG Zephyrus Duo 16 (2022) Gaming Laptop för $2 699,99 ($800 rabatt) — Bästa pris

ASUS ROG

ASUS ROG Zephyrus Duo 16 är inte som de flesta bärbara speldatorer. Den har inte bara kraftfulla specifikationer, inklusive en värdig GeForce RTX 3070 Ti GPU som kan köra de senaste AAA-spelen, AMD Ryzen 9 6900HX CPU byggd som pumpar ut effektiv prestanda och massor av RAM (32 GB DDR5-minne) , för att vara exakt). Den skakar också en extra mini-LED-skärm vid sidan av sin 16-tums huvudskärm. Denna extra 14-tums pekskärm är perfekt för att lägga till extra kontroller när du spelar, streamar eller skapar innehåll. Detta är bara andra gången ASUS ROG Zephyrus Duo 16 har sjunkit till detta låga pris sedan den lanserades i mitten av 2022.

ASUS ROG Zephyrus Duo 16

Amazon eero Pro 6E mesh Wi-Fi-system för $411,99 ($138 rabatt) — Bästa pris

Amazon eero

Om du är redo att få snabbare och mer pålitlig Wi-Fi pumpad i hela ditt hem, kanske du vill överväga ett eero Pro 6E mesh Wi-Fi-system. Den här enheten använder de senaste Wi-Fi 6-standarderna, ger upp till fyra gånger högre hastigheter och stöd för fler enheter som körs samtidigt jämfört med Wi-Fi 5. Eero Pro 6E har också inbyggt tråd- och Zigbee-stöd, så att du enkelt kan ansluta och styra kompatibla enheter med Alexa. Det bästa av allt är att eero Pro 6E är en mesh Wi-Fi-lösning, så du bör förvänta dig snabb, stabil och utbredd täckning när den väl är installerad.

eero Pro 6E mesh Wi-Fi

Fler erbjudanden den här veckan

Dell

Förutom de fantastiska rabatterna som nämns ovan, finns det många fler erbjudanden att göra detta. Här är några av våra favoriter från hela webben.

 • Amazon Halo Rise för $99,99 ($40 rabatt) — ENDAST IDAG
 • Dell XPS 13 9310 bärbar dator för $1 349,97 ($150 rabatt) — Bästa pris
 • LG G2 65-tums OLED evo Gallery Edition TV för 1 796,99 USD (203 USD rabatt) — Bästa pris
 • JBL PartyBox 710 – Festhögtalare för $699,95 ($100 rabatt) — Bästa pris
 • DOKIO 300W 18V bärbar solladdare för 245,65 USD (43,35 USD rabatt) — Bästa pris
 • REOLINK 4G LTE Cellular Outdoor Security Camera för $219,99 ($60 rabatt) — Bästa pris
 • Thermaltake Tower 900 Black Edition Tower datorchassi för $229,99 ($70 rabatt) — Bästa pris sedan 2020

 

LÄS NÄSTA

 • › Lär dig hur du borstar tänderna bättre med Quip-appen
 • › Lyssna på Wikipedias nya “Ljudlogotyp”
 • › Vad är nytt i Fedora 38
 • › Du kan prova alla klassiska Mac OS-versioner i din webbläsare
 • › Så här säkerhetskopierar du ditt Steam-däck med Clonezilla
 • › System76 Gazelle Laptop har Linux och en RTX 3050