Leer hoe u uw tanden beter kunt poetsen met de Quip-app

0
105
Quip

Til je tandenpoetsen naar een hoger niveau met Quip, de slimme elektrische tandenborstel die je wil belonen voor een goede mondhygiëne. Quip is meer dan alleen een tandenborstel, het maakt verbinding met de Oral Care Companion op iOS- en Android-apparaten om u een efficiëntere poetser te maken. Het resultaat? Echte beloningen voor jou en een helderdere, wittere, schonere glimlach.

De Quip-app is een multifunctionele aanvulling op uw slimme elektrische tandenborstel, zodat u de twee kunt koppelen en uw reis naar gezondere tanden en tandvlees kunt beginnen. Met de slimme borstel die is verbonden met de app, kun je handmatig bijhouden wanneer je poetst, flost en mondwater gebruikt, of laat de tandenborstel automatisch je gewoonten registreren, zoals hoe lang en hoe goed je poetst.

De app houdt je op de hoogte van je routines met herinneringen voor pushmeldingen, zodat je twee keer per dag poetst. Vasthouden aan een vaste routine betekent dat er minder tandplak op uw tanden achterblijft en minder kans op gaatjes, tandbederf en wortelkanalen. Wanneer de app is verbonden met je Quip Slimme Elektrische Tandenborstel, registreert de app zelfs hoe goed je poetst en geeft hij tips wanneer er wijzigingen kunnen worden aangebracht.

Quip Slimme Elektrische Tandenborstel | $ 55 | Quip

Door de Quip-app te gebruiken met een Quip slimme elektrische tandenborstel, kunt u ook punten verzamelen die u kunt gebruiken voor echte beloningen. De slimme tandenborstel stimuleert gezonde poetsgewoonten door dagelijkse punten toe te kennen voor twee keer per dag poetsen, minimaal twee minuten poetsen, flossen en spoelen met mondwater. U kunt zelfs punten scoren voor prestaties zoals in totaal 100 keer poetsen. Deze punten kunnen vervolgens worden omgezet in cadeaubonnen, gratis Quip-producten en deelname aan sweepstakes. Als laatste zetje om een ​​schonere glimlach te garanderen, biedt Quip zelfs toegang tot teledentistry, waar vijf minuten en een smartphone u een gedetailleerd rapport van een gediplomeerde tandarts kunnen bezorgen.

U denkt misschien dat u uw huidige poetsgewoonten goed inzet, maar met de juiste slimme tandenborstel en app kunt u manieren vinden om uw poetsgewoonten te verbeteren. Zolang u een Quip Smart Electric Toothbrush gebruikt, die verkrijgbaar is in verschillende kleuren, en de Quip: Oral Care Companion-app, kunt u profiteren van al deze geavanceerde functies. Zelfs kinderen kunnen aan boord komen met de Kids Smart Electric Toothbrush.

Quip Smart Electric Toothbrush< /h3>

Krijg een helderdere, wittere glimlach met een slimme tandenborstel die je mondhygiëne bijhoudt en beloningen biedt.

Winkel

LEES VOLGENDE

  • › De beste pc-fans van 2023
  • › System76 Gazelle-laptop heeft Linux en een RTX 3050
  • › De nieuwste Nintendo Switch heeft een gouden en Zelda-thema
  • › Hoe maak je een back-up van je Steam Deck met Clonezilla
  • › U kunt elke klassieke Mac OS-versie in uw webbrowser uitproberen
  • › Luister naar Wikipedia's nieuwe “Sound-logo”