Lär dig hur du borstar tänderna bättre med Quip-appen

0
107
Quip

Ta din borstning till nästa nivå med Quip, den smarta elektriska tandborsten som vill belöna dig för god munhygien. Quip är mer än bara en tandborste och ansluter till Oral Care Companion på iOS- och Android-enheter för att göra dig till en effektivare borstare. Resultatet? Riktiga belöningar till dig och ett ljusare, vitare, renare leende.

Quip-appen är en mångsidig följeslagare till din smarta eltandborste, så att du kan para ihop de två och börja din resa mot friskare tänder och tandkött. Med den smarta borsten ansluten till appen kan du manuellt logga när du borstar, tandtråd och använder munvatten, eller låta tandborsten registrera dina vanor automatiskt, som hur länge och hur bra du borstar.

Appen håller dig uppdaterad med dina rutiner med push-aviseringspåminnelser, vilket säkerställer att du borstar två gånger om dagen. Att följa en stadig rutin innebär mindre plack kvar på dina tänder och minskad möjlighet för hålrum, karies och rotkanaler. När du är ansluten till din Quip smarta elektriska tandborste registrerar appen till och med hur väl du borstar och ger tips när ändringar kan göras.

Quip Smart eltandborste | 55 USD | Quip

Genom att använda Quip-appen med en Quip smart elektrisk tandborste kan du också samla poäng som kan användas till riktiga belöningar. Den smarta tandborsten uppmuntrar hälsosamma borstvanor genom att ge dagliga poäng för att borsta två gånger om dagen, borsta i minst två minuter, använda tandtråd och skölja med munvatten. Du kan till och med få poäng för prestationer som att borsta 100 gånger totalt. Dessa poäng kan sedan omvandlas till presentkort, gratis Quip-produkter och deltagande i utlottningar. Som en sista push för att garantera ett renare leende erbjuder Quip till och med tillgång till teledentistry, där fem minuter och en smartphone kan ge dig en detaljerad rapport från en certifierad tandläkare.

Du kanske tror att du anstränger dig bra för dina nuvarande borstvanor, men med rätt smarta tandborste och app kan du hitta sätt du kan förbättra. Så länge du använder en Quip Smart elektrisk tandborste, som finns i en mängd olika färger, och Quip: Oral Care Companion-appen, kan du dra nytta av alla dessa avancerade funktioner. Även barn kan komma ombord med Kids Smart eltandborste.

Quip Smart eltandborste< /h3>

Få ett ljusare, vitare leende med en smart tandborste som håller dig uppdaterad på din munhygien och erbjuder belöningar.

Handla

LÄS NÄSTA

  • › De bästa PC-fansen 2023
  • › System76 Gazelle Laptop har Linux och en RTX 3050
  • › Den senaste Nintendo Switch är gyllene och med Zelda-tema
  • › Så här säkerhetskopierar du ditt Steam-däck med Clonezilla
  • › Du kan prova alla klassiska Mac OS-versioner i din webbläsare
  • › Lyssna på Wikipedias nya “ljudlogotyp”