Houdt het voorkoelen van uw koeler uw drankjes langer koud?

0
98
New Africa/Shutterstock.com

Of het nu een achterklep is of een dag op het strand, een koelbox is een onmisbaar accessoire. Niemand wil immers een warm biertje of een flesje water dat dezelfde temperatuur heeft als de ochtenddouche. Maar is er een manier om je koeler nog effectiever te maken?

Een recente TikTok van contentmaker Anna Truth stelt dat je je koeler moet voorkoelen. Het blijkt dat ze gelijk heeft!

@anna_truth

het is letterlijk levensveranderend!! droogijs werkt ook maar dat is duur 🤧 #summerhack #lifehack #outdoorhack #campinghack #festivalhack #fishinghack #summertrips #coolerhack #lifehackvideo #coolers #yeti #lifetime #coleman #hydroflask #fyp #foryoupage #camping #festival #rave #lifehackstiktok #campingtok #ravetok #festivaltok #worksmarter #lifechanging

♬ The Home Depot Beat – The Home Depot

De reden dat voorkoelen je koelbox effectiever maakt, komt neer op isolatie. Uw koelbox is toch ontworpen om het interieur koel te houden? Helaas doet het hetzelfde met warmte.

Als u uw koelbox opbergt in een garage of schuur zonder airconditioning, wordt die warmte binnenin vastgehouden en blijft daar. Giet ijs in een hete koeler, en het gaat lang niet zo lang mee, waardoor je minder tijd kwijt bent aan ijskoude drankjes.

Blue Cooler Cobalt 25-Quart Roto-Molder Super Cooler

Bewaar ijs, nou ja, ijs tot wel 10 dagen met deze koeler van Blue Cooler.

Winkel

Maar de suggestie van Truth is niets nieuws. Grote koelermerken zoals Blue Cooler raden aan om je koeler voor gebruik voor te koelen. Dus hoe doe je het? Je moet een beetje nadenken.

Je hebt een zak of twee ijs nodig, afhankelijk van de grootte van je koelbox. Je gooit al dat ijs in de hete koeler en wacht enkele uren voordat je het oude ijs dumpt en een nieuwe batch naast je eten of drinken toevoegt. Blue Cooler raadt ook aan om uw eten en drinken voor te koelen om te voorkomen dat er opnieuw warmte in de koelbox komt.

Blue Cooler 60-Quart Ice Vault Roto-Molded Cooler

Heeft wielen, kan reizen.

Winkel

< /p>

Als er een groot evenement aankomt, wil je misschien een extra zak ijs pakken. Als je tijdens het pakken wat bier en wijn oppakt, maar vergeet ze af te koelen, zou deze handige truc voor snel afkoelen kunnen helpen.