Håller förkylning av din kylare drycker kalla längre?

0
111
New Africa/Shutterstock.com

Oavsett om det är en baklucka eller en dag på stranden, är en kylare ett måste-tillbehör. Trots allt vill ingen ha en varm öl eller en flaska vatten som har samma temperatur som morgonduschen. Men finns det något sätt att göra din kylare ännu mer effektiv?

En nyligen genomförd TikTok från innehållsskaparen Anna Truth hävdar att du borde förkyla din kylare. Det visar sig att hon har rätt!

@anna_truth

det är bokstavligen livsförändrande!! torris fungerar också men det är dyrt 🤧 #summerhack #lifehack #outdoorhack #campinghack #festivalhack #fishinghack #sommarresor #coolerhack #lifehackvideo #coolers #yeti #lifetime #coleman #hydroflask #fyp #foryoupage #campinghack #rave # #ravetok #festivaltok #worksmarter #lifechanging

♬ The Home Depot Beat – The Home Depot

Anledningen till att förkylning gör din kylare mer effektiv beror på isolering. Din kylare är designad för att hålla interiören sval, eller hur? Tja, tyvärr gör den samma sak med värme.

Om du förvarar din kylare i ett garage eller ett skjul som inte har luftkonditionering, fastnar den värmen inuti och stannar där. Häll is i en varm kylare så håller den inte alls lika länge, vilket förkortar din tid med iskalla drycker.

Blue Cooler Cobalt 25-Quart Roto-Molder Super Cooler

Håll is, ja, is i upp till 10 dagar med denna kylare från Blue Cooler.

Handla

Men sanningens förslag är inget nytt. Stora kylvarumärken som Blue Cooler rekommenderar att du förkylar din kylare före användning. Så hur gör man det? Du behöver lite eftertanke.

Du behöver en påse eller två is, beroende på storleken på din kylare. Du dumpar all den isen i den varma kylaren och väntar flera timmar innan du dumpar den gamla isen och lägger i en ny sats tillsammans med din mat eller dryck. Blue Cooler rekommenderar också att du förkylar din mat och dryck för att förhindra att värme återinförs i kylaren.

Blue Cooler 60-Quart Ice Vault Roto-Moulded Cooler

Har hjul, kommer att resa.

Handla

< /p>

Om du har ett stort evenemang på gång kanske du vill ta en extra påse is. Om du hämtar lite öl och vin medan du tar tag i det men glömmer att kyla dem, borde det här praktiska snabbkylningstricket hjälpa.