Bespaar flink op online privacybescherming, Samsung-tablets en meer

0
54
Incogni, ASUS, Amazon

Als je aan technische deals denkt, denk je waarschijnlijk aan specifieke producten, zoals altijd lage besparingen op een Samsung-tablet, ASUS ROG-gaminglaptop of misschien een griezelig mesh wifi-systeem. Waar u misschien niet aan denkt, is geld besparen op het beschermen van uw online privacy, maar geloof het of niet, u kunt daar ook kortingen op vinden, zolang u maar weet waar u moet zoeken. Bekijk al deze en meer in de editie van deze week van de verzameling How-To Geek Deals.

Beperkte aanbieding: bespaar 55% op Incogni’s online gegevensverwijderingsservice met couponcode

Incogni

Moe van onophoudelijke robocalls? Incogni kan u helpen uw nummer en andere persoonlijke informatie weg te krijgen van gegevensmakelaars — voor goed. Neem je privacy terug en bespaar 55% op een Incogni-abonnement wanneer je de code htg55 gebruikt bij het afrekenen, maar je moet snel handelen, want er is slechts een beperkt aantal codes beschikbaar.< /p>

Incogni richt zich op en verwijdert gebruikersgegevens van populaire zoeksites voor mensen, zoals TruthFinder, Intelius, Instant Checkmate en meer. Wanneer uw gegevens moeilijker te vinden zijn voor makelaars op internet, bent u beter beschermd tegen robocalls, spam-e-mail en zelfs identiteitsdiefstal. Het belangrijkste is dat Incogni het web regelmatig controleert op uw gegevens, om ervoor te zorgen dat uw informatie buiten de zoeksites van deze mensen blijft en weg van kwaadwillenden die uw gegevens om snode redenen zouden kunnen gebruiken.

Door Vrijdag 31 maart kunnen onze lezers 55% besparen op een abonnement op de online gegevensverwijderingsservice van Incogni als ze de code htg55 gebruikenbij het afrekenen. Houd er echter rekening mee dat dit een aanbieding is die het eerst komt, het eerst maalt — alleen de eerste 100 lezers die de code verzilveren krijgen deze speciale korting. Daarna gaat de service van Incogni terug naar de volledige prijs. Dus als u flink wilt besparen op het beveiligen van uw gegevens op internet, handel dan nu voordat de deal voorbij is.

Incogni: online gegevensverwijderingsservice

Incogni is een op abonnementen gebaseerde service die de online privacy en veiligheid van zijn klanten handhaaft door samen te werken met 's werelds beste gegevensmakelaars om hun informatie van internet te laten verwijderen.

Nu kopen

Samsung Galaxy Tab S8+ voor $ 599,99 ($ ​​300 korting) — Laagste prijs van het jaar

Samsung

Samsung biedt enkele van de beste Android-tablets op de markt, en deze week kun je de premium Galaxy Tab S8+ kopen voor de laagste prijs van het jaar, slechts een paar dollar verwijderd van de beste prijs ooit, die hij bereikte in december 2022 Deze tablet heeft een groot 12,4-inch AMOLED-scherm, een lange batterijduur en een meegeleverde S Pen voor degenen die graag tekenen, aantekeningen maken of interactie hebben met UI-elementen via een stylus. Het wordt geleverd in drie verschillende kleuren — Grafiet, zilver en roze goud — die vallen allemaal onder deze deal. Het hier genoemde model is de standaard Wi-Fi-versie; je kunt mobiele connectiviteit toevoegen via AT&T of Verizon, als je dat wilt, maar dat verhoogt de uiteindelijke verkoopprijs van $ 599,99 ($ ​​300 korting) naar $ 912,49 ($ 187,50 korting).

Samsung Galaxy Tab S8 Plus

ASUS ROG Zephyrus Duo 16 (2022) gaminglaptop voor $ 2.699,99 ($ ​​800 korting) — Beste prijs

ASUS ROG

De ASUS ROG Zephyrus Duo 16 is niet zoals de meeste gaming-laptops. Het heeft niet alleen waanzinnig krachtige specificaties, waaronder een waardige GeForce RTX 3070 Ti GPU die in staat is om de nieuwste AAA-games uit te voeren, een ingebouwde AMD Ryzen 9 6900HX CPU die efficiënte prestaties levert, en veel RAM (32 GB aan DDR5-geheugen , Om precies te zijn). Het rockt ook een extra mini-LED-display naast het 16-inch hoofdscherm. Dit extra 14-inch aanraakscherm is geweldig voor het toevoegen van extra bedieningselementen tijdens het gamen, streamen of het maken van inhoud. Dit is pas de tweede keer dat de ASUS ROG Zephyrus Duo 16 tot deze lage prijs is gedaald sinds de lancering medio 2022.

ASUS ROG Zephyrus Duo 16

Amazon eero Pro 6E mesh wifi-systeem voor $ 411,99 ($ ​​138 korting) — Beste prijs

Amazon griezelig

Als je klaar bent om snellere en betrouwbaardere wifi door je hele huis te laten pompen, wil je misschien een griezelig Pro 6E mesh wifi-systeem overwegen. Dit apparaat maakt gebruik van de nieuwste Wi-Fi 6-standaarden en levert tot vier keer hogere snelheden en ondersteuning voor meer apparaten die tegelijkertijd worden gebruikt in vergelijking met Wi-Fi 5. De eero Pro 6E heeft ook ingebouwde Thread- en Zigbee-ondersteuning, zodat je eenvoudig compatibele apparaten met Alexa kunt verbinden en bedienen. Het beste van alles is dat de eero Pro 6E een mesh-wifi-oplossing is, dus je mag een snelle, stabiele en brede dekking verwachten zodra deze is geïnstalleerd.

eero Pro 6E mesh-wifi

Meer aanbiedingen deze week

Dell

Naast de hierboven genoemde geweldige kortingen zijn er nog veel meer deals te krijgen. Hier zijn enkele van onze favorieten op internet.

 • Amazon Halo Rise voor $ 99,99 ($ ​​40 korting) — ALLEEN VANDAAG
 • Dell XPS 13 9310-laptop voor $ 1.349,97 ($ 150 korting) — Beste prijs
 • LG G2 65-inch OLED evo Gallery Edition-tv voor $ 1.796,99 ($ ​​203 korting) — Beste prijs
 • JBL PartyBox 710 -Party-luidspreker voor $ 699,95 ($ 100 korting) — Beste prijs
 • DOKIO 300W 18V draagbare zonnelader voor $ 245,65 ($ 43,35 korting) — Beste prijs
 • REOLINK 4G LTE mobiele beveiligingscamera voor buiten voor $ 219,99 ($ ​​60 korting) — Beste prijs
 • Thermaltake Tower 900 Black Edition Tower-computerchassis voor $ 229,99 ($ ​​70 korting) — Beste prijs sinds 2020

 

LEES VOLGENDE

 • › Microsoft 365 versus Office 2021: wat is het verschil?
 • › Leer hoe u uw tanden beter kunt poetsen met de Quip-app
 • › Bureaubladpictogrammen kleiner maken in Windows 10 of Windows 11
 • › Wat is er nieuw in Fedora 38
 • › Apple WWDC 2023: kijken en wat je kunt verwachten
 • › Microsoft PowerPoint op het web heeft een nieuwe videofunctie