Insta360 Flow är mer än bara en smartphone-stabilisator

0
84
Insta360

Tillgänglig idag för 150 USD, Insta360 Flow smarttelefonstabilisatorn erbjuder en uppsjö av automatiserade och AI-drivna funktioner. Den kan automatiskt spåra spelare i till exempel en basketmatch eller spela in en filmisk video med en dolly-zoomeffekt.

Hårdvarumässigt verkar Insta360 verkligen bocka i alla rutorna. Den väger bara 0,8 pund (13 oz) och kan vikas ihop till en kompakt, fickstorlek (cirka 3 x 6,5 x 4,5 tum). Stabilisatorn har en inbyggd selfie-stick som kan sträcka sig upp till 8,5 tum, och du kan ställa in Insta360 Flow på en plan yta med hjälp av dess inbyggda stativben.

Spela upp video

< p>Insta360 Flows 2900mAh-batteri bör fungera i cirka 12 timmar på en laddning. Och konstigt nog fungerar denna stabilisator som en powerbank—den kan ladda din telefon medan den används. (De flesta moderna smartphonebatterier har en kapacitet på cirka 4000mAh. Så även om Flow kommer att hålla din telefon toppad, tar den inte din telefon från 0 % till 100 %.)

Naturligtvis är Insta360’s mjukvara och AI de viktigaste funktionerna i den här enheten. Insta360 Flow erbjuder flera inställningar som du kan komma åt från den inbyggda kontrollratten eller Insta360-appen (gest control är också ett alternativ).

De flesta fotograferingslägen som denna stabilisator erbjuder är för automatisk spårning av motiv. Du kan använda Live Tracking för att spåra dig själv under videosamtal, till exempel, eller Hoop Mode för att spåra bollen under en basketmatch. (En inställning för automatisk återställning gör att spårningen kan återupptas efter att ett motiv lämnar ramen).

Växla visning i full storlek1 av 4Föregående bild
Insta360Nästa bild Föregående bild
Insta360Nästa bild Föregående bild
Insta360Nästa bild Föregående bild
Insta360Nästa bild

Men vissa av Insta360’s fotograferingslägen syftar till att efterlikna filmiska (eller fotografiska) videostilar. Du kan filma en rörelse-timelapse, en dolly-zoomvideo eller till och med hyperlapse (påskyndad) video. Det finns också ett panoramaläge som automatiskt tar och bearbetar ett 360-gradersfoto.

Insta360 Flow är tillgänglig idag för $150. Var noga med att kontrollera smartphonekompatibilitet på Insta360’s webbplats.

Insta360 Flow< /h3>

Förbättra din smartphonefotografering med Insta360 Flow, en stabilisator och selfiestick med automatiska AI-videolägen.

Handla