Geweldige deal: Ryobi's 3-Tool Combo en Rolling Toolbox kost $ 199

0
87
Ryobi/Home Depot

De lente is hier en de zomer staat voor de deur, wat betekent dat al die doe-het-zelfklussen gedaan moeten worden. Als u op zoek bent naar een uitstekende toolset om u op weg te helpen, is het huismerk Ryobi van Home Depot een uitstekende optie, en een van de meest populaire combo's is te koop.

Op dit moment kun je Ryobi's geweldige 3-tool Combo met een rollende gereedschapskist krijgen voor slechts $ 199, dat is 65% korting, en een besparing van meer dan $ 300. En hoewel we de prijs van deze combo de laatste tijd hebben zien fluctueren, is het met $ 199 nog steeds een uitstekende deal gezien alles wat je krijgt.

Deze Ryobi One+ HP Brushless 3-Tool Combo-kit met de Ryobi LINK Rollende en stapelbare gereedschapskist kost ongeveer $ 600 als je elk item afzonderlijk koopt. En natuurlijk zijn er altijd boormachines in de uitverkoop, maar als je alles combineert, is het een koopje.

De LINK-gereedschapskist alleen al kost € 99, ​​wat betekent dat je een boormachine, een slagschroevendraaier, een reciprozaag, twee accupacks, een draagtas en een oplader krijgt, allemaal voor nog eens € 100.

< p>Als je al een ander Ryobi-gereedschap hebt, moet je bij hetzelfde merk blijven, aangezien de accu's uitwisselbaar zijn en met verschillende gereedschappen werken, zoals de snoerloze bladblazers. Of, als dit uw eerste aanschaf van draadloos elektrisch gereedschap is, heeft u een gereedschapskist die wacht om gevuld te worden met meer gereedschap. Of, als u met DeWALT-uitrusting werkt, overweeg dan deze grotere 7-Tool Combo met een vergelijkbare gereedschapskist.

Helaas vermeldt Home Depot niet wanneer de deals eindigen, dus misschien wilt u opschieten en koop er een via onze onderstaande link voordat het te laat is.

Ryobi One+ HP Brushless 3-Tool Combo en Tool Box

Home Depot kondigde zijn paasuitverkoop aan, inclusief deze Ryobi 3-Tool Combo met een stapelbare rollende Link Toolbox voor slechts $199.

Winkel