De Insta360 Flow is meer dan alleen een smartphone-stabilisator

0
89
Insta360

Vandaag verkrijgbaar voor $ 150, de Insta360 Flow-smartphonestabilisator biedt een groot aantal geautomatiseerde en door AI aangedreven functies. Het kan bijvoorbeeld automatisch spelers in een basketbalspel volgen of een filmische video opnemen met een dolly zoom-effect.

Qua hardware lijkt de Insta360 echt alle vakjes aan te vinken. Hij weegt slechts 0,8 pond (13 oz) en kan worden opgevouwen tot een compact zakformaat (ongeveer 3 x 6,5 x 4,5 inch). De stabilisator heeft een ingebouwde selfiestick die tot 8,5 inch kan worden uitgeschoven, en je kunt de Insta360 Flow op een vlakke ondergrond plaatsen met behulp van de ingebouwde statiefpoten.

Video afspelen

< p>De 2900 mAh-batterij van de Insta360 Flow zou ongeveer 12 uur moeten werken op een lading. En vreemd genoeg doet deze stabilisator ook dienst als powerbank: hij kan je telefoon opladen terwijl hij in gebruik is. (De meeste moderne smartphonebatterijen hebben een capaciteit van ongeveer 4000 mAh. Dus hoewel de Flow je telefoon op peil houdt, gaat je telefoon niet van 0% naar 100%.)

Natuurlijk zijn de software en AI van Insta360 de opvallende kenmerken van dit apparaat. De Insta360 Flow biedt verschillende instellingen, die u kunt openen via de ingebouwde bedieningsknop of de Insta360-app (gebarenbediening is ook een optie).

De meeste opnamemodi die door deze stabilisator worden aangeboden, zijn voor het automatisch volgen van onderwerpen. Je kunt Live Tracking gebruiken om jezelf te volgen tijdens bijvoorbeeld videogesprekken, of Hoop Mode om de bal te volgen tijdens een basketbalwedstrijd. (Een instelling voor automatisch herstel zorgt ervoor dat het volgen wordt hervat nadat een onderwerp het kader verlaat).

Schakelen Volledige weergave1 van 4Vorige dia
Insta360Volgende dia Vorige dia
Insta360Volgende dia Vorige dia
Insta360Volgende dia Vorige dia
Insta360Next Slide

Maar sommige opnamemodi van Insta360 zijn bedoeld om filmische (of fotografische) videostijlen na te bootsen. Je kunt een motion timelapse, een dolly zoom video of zelfs hyperlapse (versnelde) video filmen. Er is ook een panoramamodus die automatisch een 360-gradenfoto maakt en verwerkt.

De Insta360 Flow is vanaf vandaag beschikbaar voor $ 150. Controleer de compatibiliteit van smartphones op de website van Insta360.

Insta360 Flow< /h3>

Verbeter uw smartphonefotografie met Insta360 Flow, een stabilisator en selfiestick met geautomatiseerde AI-videomodi.

Winkel