De 6 bästa Full Motion TV-väggfästena

0
92
Penyushkina/Shutterstock.com

De bästa väggfästena för TV med full rörelse gör att du enkelt kan förlänga, luta, vrida och till och med rotera din väggmonterade platt-TV. Detta hjälper till att minimera bländning och förbättra betraktningsvinklarna över hela linjen, även i öppna utrymmen. Dessutom sparar en väggmontering av en TV utrymme och förbättrar generellt estetiken.

För att hjälpa dig att få ut det mesta av din budget, ditt vardagsrum/visningsutrymme, TV och övergripande tittarupplevelse, presenterar vi de bästa väggfästena för TV med full rörelse. Här visar vi dig vad du ska hålla utkik efter i ett väggfäste för TV med full rörelse, samt vår noggrant handplockade lista över de bästa väggfästena för TV med full rörelse.

Vad man ska leta efter i ett väggfäste för TV med full rörelse

Som med nästan allt annat, har inget väggfäste för TV med full rörelse allt. Det är dock viktigt att överväga alla nyckelfaktorer innan du köper. I det här avsnittet kommer vi snabbt att lyfta fram några viktiga funktioner att komma ihåg när du köper ett väggfäste för TV med full rörelse.

 • Väggtyp: Eftersom väggfästen för TV med full rörelse är fästa på en vägg är det klokt att överväga just din väggtyp först. De flesta fästen på den här listan är perfekta för träreglar, betong och tegelväggar, och de är lätta att montera.
 • Din tv:ns vikt och storlek: mest full -motion TV väggfästen ger information om vikten och storleken på de TV-apparater som stöds. Se till att du köper rätt passform för din TV/vägg för att undvika returer eller, ännu värre, ett oavsiktligt fall.
 • VESA-mönster och enkel installation: VESA-mönstret hänvisar till de fyra skruvhålen som bildar en rektangel på baksidan av din TV. Representerade av siffror måste de matcha dem på väggfästet för en perfekt passform och enkel installation.
 • Lutning och vridningsgrader: Vridnings- och lutningsgraderna avgör hur mycket du kan flytta din TV upp/ner respektive vänster/höger. De bästa väggfästena för TV med full rörelse ger tillräckligt med utrymme för vidvinkelrörelser.
 • Förlängningslängd: Förlängningslängden mäter hur långt bort från väggen ditt full-motion-TV-väggfäste kan sträcka sig. Ju mer förlängning, desto fler grader av rörelse/rörelseomfång.

Bästa totalt sett: EchoGear EGLF2 Full-Motion TV-väggfäste

EchoGear

Proffs

 • ✓ Brett utbud av 42-90 tums TV-apparater stöds
 • ✓ 15 graders lutning, 130 graders vridning, 2,4-tums profil, 22-tums förlängning
 • ✓ Miljövänlig

Nackdelar

 • ✗ Något dyr
 • ✗ Ganska känslig för beröring

EchoGear EGLF2 TV-väggfäste är vårt bästa val för det bästa övergripande TV-väggfästet med full rörelse. Detta ledade fäste är designat för träregel- och betongväggar och stöder 42 till 90-tums TV-apparater som väger upp till 125 pund. Den är VESA 600×400-kompatibel och lätt att installera. Den har en maximal lutningsvinkel nedåt på 15 grader, 5 graders lutning uppåt och 130 graders vridning. Dess 22-tums förlängning ger enkel åtkomst till baksidan av din TV när som helst.

Det finns också en 2,4-tums profil (clearance) för att komplettera din TV:s platta design och dölja vägguttag. Med EchoGear EGLF2 TV-väggfäste kan du vara säker på att både dina barn och din TV är säkra från varandra. EchoGear samarbetar också med Carbon Offset Company för att plantera ett träd för varje EchoGear EGFL2 väggfäste som säljs. Du får också tillgång till ett dedikerat Minnesota-baserat kundserviceteam sju dagar i veckan.

Bästa övergripande

EchoGear EGLF2 Full-Motion TV-väggfäste

För bästa stödda TV-utbud, rörelseomfång, prisnivå och hållbarhet, skaffa EchoGear EGLF2 full- motion TV väggfäste.

Amazon

109,99 USD
119,99 USD Spara 8 %

Bästa budget: Pipishell PISF1 Full-Motion TV-väggfäste

Pipishell

Proffs

 • ✓ Budgetvänligt väggfäste för TV med full rörelse
 • ✓ +9° till -11° lutning, 180° vridning, 360° rotation, 2,7-tums profil, 14,59-tums förlängning
 • ✓ Fungerar på flera väggytor

Nackdelar

 • ✗ Litet utbud av 13-42-tums TV-apparater stöds
 • ✗ Ingen fjärrkontroll eller mobilappfunktioner
 • ✗ Stöder inte gipsmontering

När det gäller pris och prestanda är det få väggfästen för TV med full rörelse som kan jämföras med Pipishell PISF1 TV-väggfäste, vårt bästa val för det bästa budgetfästet för full-motion TV-vägg. Detta budgetvänliga väggfäste för TV med full rörelse är lämpligt för träreglar, betong och tegelväggar. Den har en vikt på 44 pund och stöder 13 till 42-tums TV-apparater. Den har också en maximal VESA-standard på 200×200 och är gjord av legerat stål.

Pipishell PISF1 stöder +9 till -11 graders tilt, en maximal vridning på 180 grader (beroende på TV-storlek) och upp till 360 graders rotation för bästa möjliga vy. Den har också en 2,7-tums profil som håller den jämn med väggen. Och med en 14,59-tums förlängning kan du enkelt komma åt baksidan av din TV för att ansluta kablar eller utföra underhållsreparationer. Installationen är enkel och kan göras i tre enkla steg.

Bästa budget

Pipishell PISF1 Fullständig -Motion TV-väggfäste

Få det funktionsrika Pipishell PISF1 full-motion TV-väggfästet för ett budgetvänligt bottenpris.

Amazon

21,99 USD
29,33 USD Spara 25 %

Bästa premium: Vogels Next 7346 Full-Motion TV-väggfäste

< img src="http://www.reviewgeek.com/pagespeed_static/1.JiBnMqyl6S.gif" />Vogels

Proffs

 • ✓ Premiumkvalitet runt om
 • ✓ 20° lutning, 120° vridning, x° rotation, 2,83-tums profil, 20-tums förlängning
 • ✓ AV multi-stöd och kabelpelare för enkel kabelhantering

Nackdelar

 • ✗ Ganska dyr med ett litet utbud av 40-65-tums TV-apparater som stöds
 • ✗ Ingen fjärrkontroll eller mobilappfunktioner
 • ✗ Stöder inte gipsmontering

Vogels Next 7346 Full-Motion TV Wall Mount är en annan favorit från Vogels stall. Det är vår bästa rekommendation för det bästa premium-TV-väggfästet med full rörelse. Den mäter 33,43 x 20,51 x 4,53 tum och väger 13,86 pund med en viktklassning på 66 pund och ett maximalt VESA-mönster på 400 x 200 millimeter. Speciellt utformad för 40 till 65-tums OLED-TV, kommer den i en baksida och ett grått chassi och ger smidig fingertoppsrörelse.

Vogels Next 7346 stöder upp till 20 graders lutning, 120 graders vridning (utan att röra väggen), en 2,83-tums profil och upp till 28-tums förlängning. Den levereras med det robusta, härdade svarta glaset från AV Multi Support (NEXT 7825) med plats för Blu-ray-spelare, en spelkonsol eller annan mediacenterutrustning. Den har också en 1-meters kabelhanteringskolumn som prydligt packar upp till tio kablar, vilket avsevärt förbättrar ditt rums estetik.

Best Premium

Vogels Next 7346 Full-Motion TV-väggfäste

Gå till Vogels Next 7346 Full Motion TV-väggfäste om priset är' t en faktor för dig.

Amazon

499,00 $
 

Bäst motoriserad med fjärrkontroll: Mount-It MI386 Motorized Full-Motion TV-väggfäste

Mount-It

Proffs

 • & #10003; Fjärrstyrd och helt motoriserad, perfekt för eldstaden
 • ✓ Två inställningar fjärrprogrammerbar höjdjustering
 • ✓ Fina lutningsvinklar, tillräcklig höjdjustering och förlängning från vägg

Nackdelar

 • ✗ Fjärrkontrollen är grundläggande, stöder inte vridningsrörelser från vänster till höger
 • ✗ Mindre total rörelseomfång

Mount-It MI386 Motorized Full-Motion TV Väggfäste är unikt. Den levereras med en programmerbar fjärrkontroll för extra bekvämlighet och är vårt bästa val för den bästa motoriserade full-motion-TV-väggmonteringskategorin. Den mäter 28,3 x 20,9 x 7,1 tum, väger 28,9 pund, har en viktklassning på 77 pund och stöder TV-apparater på 37 till 70 tum. Den kommer också med ett maximalt 600 x 400 millimeter VESA-mönster.

Fjärrkontrollens minne låter dig spara och komma åt två favoritpositioner med en knapptryckning. Perfekt för eldstaden, den använder en kraftig motor för att manövrera din TV, vilket gör att du kan luta den upp till maximalt 25 grader och totalt 101 graders dragvinkel vid en höjdjustering på upp till 22,6 tum. Den har också ett förlängningsintervall på 9 till 19,1 tum som ger obehindrad åtkomst till baksidan av din TV. Den är robust, välbyggd och lätt att installera.

Bäst motordriven med fjärrkontroll

Fäste -It MI386 Motorized Full-Motion TV Väggfäste

Om du vänder din väggmonterade TV mycket, sluta göra det manuellt. Skaffa det motoriserade Mount-It MI386 TV-fästet med fjärrkontroll.

Amazon

299,99 USD
 

Bästa extra långa förlängning: smidesfäste ‎FM9388-B Full-Motion TV-väggfäste

Smidningsfäste

Proffs

 • & #10003; 43-tums extra lång ledarm med 180° vridvinkel
 • ✓ Stöd för brett utbud för 37 till 80-tums TV-apparater och extra förmåner i paketet
 • ✓ Fantastiska betraktningsvinklar från angränsande rum och utrymmen

Nackdelar

 • ✗ Installation av gipsväggar stöds inte
 • ✗ Kan hänga något snett om det inte är plant och förlängt i full längd

Forging Mount ‎FM9388-B Full-Motion TV-väggfäste är känt för sina extra långa ledade armar som når upp till 43 tum. Det är lätt ett av de bästa TV-fästena i full rörelse med en extra lång förlängning. Den mäter 42 x 24 x 16 tum och väger 20 pund, den har en viktklassning på upp till 100 pund. Den är byggd av kraftigt kolstål och är tillräckligt robust för att bära de flesta platta och böjda TV-apparater på 37 till 80 tum.

Monterbar på träreglar, massiv betong och tegelväggar, den har ett maximalt VESA-mönster på 600×400 millimeter, stöder upp till 180 graders vridning och 15 graders lutning, och levereras med en mall för borrhål för enkel precision installation. Den kommer också med en 6-fots HDMI-kabel, bland annat viktig hårdvara. När du köper den här enheten får du dessutom en 5-års garanti och dedikerad kundservice för att starta upp.

Best Extra Long Extension

Smidningsfäste ‎FM9388-B Full Motion TV-väggfäste

Förläng din TV upp till 43 tum från väggen, luta eller vrid den sedan för extra betraktningsvinklar med Forging Mount FM9388-B.

Amazon

109,99 $
179,99 $ Spara 39 %

Bäst för extra stora TV-apparater: HumanCentric Full-Motion TV Väggfäste

HumanCentric

Proffs

  < li>✓ Idealisk för extra stora 60 till 100-tums platta och böjda TV-apparater
 • ✓ Kraftig, klarar upp till 100 pund vikt med ultrabrett VESA-mönster för enkel installation
 • ✓ Imponerande rörelseomfång och betraktningsvinklar

Nackdelar

 • ✗ Installationen är inte lika lätt, kan kräva lite extra hjälp även för gör-det-själv-are
 • ✗ Rörelseproblem med mycket större skärmar nära 100-tumsstrecket

Om du äger en extra stor TV på upp till 60 till 100 tum, överväg att skaffa HumanCentric Full-Motion TV-väggfäste. Det är vårt första val för extra stora TV-apparater. Perfekt för plattskärmar och böjda TV-apparater, du kan fästa detta kraftiga väggfäste på träreglar, massiv betong eller betongblockväggar. Den levereras med ett maximalt VESA-mönster på 900 x 600 millimeter.

Den mäter 45,2 x 21,8 x 3,3 tum, väger 30,7 pund och har en viktklass på hela 176 pund. Ändå lutar den i maximalt 15 grader, svänger 45 grader åt vänster och höger, sträcker sig upp till 24,5 tum och dras tillbaka till 2,75 tum, vilket ger din väggmonterade TV ett oöverträffat rörelseomfång. Detta gör att du kan uppleva vitt skilda betraktningsvinklar utan bländning. Den levereras också med kabelklämmor för snygg ledning och kabelhantering.

Bäst för extra stora TV-apparater

HumanCentric Full-Motion TV-väggfäste

Förläng din TV upp till 43 tum från väggen, luta eller vrid den sedan för extra betraktningsvinklar med Forging Mount FM9388-B.< /p> Amazon

149,99 USD