ChatGPT toevoegen aan uw Apple Watch

0
98
Tim Brookes/How-To Geek

Download Petey uit de App Store om ChatGPT toe te voegen aan je Apple Watch met het GPT-3-model. U kunt binnen de app upgraden naar het meer geavanceerde GPT-4-model.

ChatGPT heeft het typen van tekst in een chatbox weer cool gemaakt, maar is er geen betere manier? Gelukkig maakt de Apple Watch-app Petey het mogelijk om de chatbot van OpenAI direct om je pols te gebruiken.

Download Petey om ChatGPT te gebruiken

Petey is een download van $ 4,99 uit de App Store waarmee je het GPT-3-model van ChatGPT direct op je Apple Watch kunt gebruiken. Als u de nieuwere, meer geavanceerde versie van het taalmodel van OpenAI wilt gebruiken die zijn weg vond naar Bing Chat van Microsoft, kunt u upgraden naar GPT-4 voor een introductieprijs van $ 2,99.

Download Petey op je iPhone of door de App Store op je Apple Watch te openen en te zoeken. Aangezien Petey geen iPhone-tegenhanger heeft, moet u mogelijk de download op uw horloge activeren als u deze met uw iPhone koopt. Open hiervoor de App Store op uw Watch, tik op Account > Gekocht, activeer de download door op Petey te tikken.

Zodra de app is gedownload, vindt u deze op uw horloge in uw lijst met beschikbare apps. Tik erop en u kunt een verzoek activeren met behulp van de knop “Ask Me Anything” knop. Om te upgraden naar GPT-4, tikt u op het pictogram van de app en gebruikt u vervolgens de knop “GPT-4 ontgrendelen” knop.

Petey triggeren met Siri en complicaties

Het handmatig openen van de app telkens wanneer u een verzoek wilt verzenden, kan een hele klus zijn. Gelukkig zijn er andere manieren om Petey te triggeren. De eerste is om simpelweg aan Siri te vragen om de app voor je te starten. Activeer Siri door uw pols op te heffen en te spreken of door de Digital Crown op uw horloge ingedrukt te houden totdat u het Siri-pictogram ziet verschijnen.

Zeg “Lanceer Petey” om de app te starten. Je kunt ook “Launch watchGPT” aangezien Petey voorheen bekend stond onder deze naam. Dit is handig als je een app hebt die lijkt op Petey (we hebben gemerkt dat Siri in plaats daarvan af en toe de Apple Watch-browser Parrity start).

Beter nog, je kunt Petey via een complicatie toevoegen aan je Apple Watch-wijzerplaat. . U moet een wijzerplaat gebruiken die complicaties ondersteunt om dit te laten werken. Om dit te doen, tikt u op uw Apple Watch-wijzerplaat en houdt u deze vast en tikt u vervolgens op de knop “Bewerken” knop die verschijnt. Tik op een complicatie en selecteer vervolgens Petey in de lijst.

Je kunt de app nu activeren vanaf je wijzerplaat door op het Petey-pictogram te tikken dat je hebt toegevoegd.

Petey is je $ 5 waard

Petey voegt de kracht van ChatGPT toe aan je Apple Watch, en dat voor de prijs van een kopje koffie. Voor de context: verzoeken indienen via de OpenAI API is niet gratis. U krijgt ongeveer $ 18 aan tegoed met OpenAI wanneer u zich voor het eerst aanmeldt voor een account, maar zodra dat tegoed is opgebruikt (of verloopt), moet u betalen.

Ter vergelijking: Petey biedt een eenmalige vergoeding om GPT-3 in de nabije toekomst te gebruiken, met een vergelijkbaar upgradepad voor GPT-4. Het vereenvoudigt ook het installatieproces enorm en werkt native op de Apple Watch. Dit maakt de app verrassend waardevol voor iedereen die waarde hecht aan gemakkelijke toegang tot de chatbot.

Ontdek wat ChatGPT is en waarom het zo belangrijk is, hoe u de AI-assistent kunt gebruiken voor uzelf, en wat de beste ChatGPT-alternatieven zijn.

GERELATEERD: Hoe u ChatGPT-persona's maakt voor elke gelegenheid

LEES VOLGENDE

  • › Insta360 maakt een smartphone-stabilisator
  • › U kunt elke klassieke Mac OS-versie in uw webbrowser uitproberen
  • › Hoe maak je een back-up van je Steam Deck met Clonezilla
  • › Amazon waarschuwt u voor vaak geretourneerde producten
  • › De nieuwste Nintendo Switch heeft een gouden en Zelda-thema
  • › De beste pc-fans van 2023