Berichten overzetten van Android naar iPhone

0
103
Justin Duino/How-To Geek

Gebruik de officiële “Move to iOS”-app van Apple op je Android-telefoon om berichten over te zetten naar een iPhone. Dit kan alleen worden gedaan tijdens het eerste installatieproces van de iPhone.

De overstap van Android naar iPhone is eenvoudiger dan je zou verwachten, maar het betekent wel dat je een heleboel inhoud moet overzetten naar een nieuw apparaat. We laten u zien hoe u uw Android-sms-berichten overzet naar een iPhone.

Inhoudsopgave

Sms-berichten overzetten van Android naar iPhone
Android-tekstberichten overzetten naar iPhone na installatie
Berichten overzetten van iPhone naar Android

Sms-berichten overzetten Van Android naar iPhone

De officiële “Move to iOS” app is de beste manier om sms-berichten over te zetten van Android naar iPhone, maar er staat een groot sterretje bij – je kunt het alleen gebruiken tijdens de eerste installatie van de iPhone. U moet dus een iPhone hebben die niet is ingesteld om deze methode te gebruiken.

Download eerst de Move to iOS-app op uw Android-apparaat. U wordt gevraagd om de app toestemming te verlenen voor toegang tot uw locatie en het verzenden van meldingen om correct te kunnen functioneren.

Volg vervolgens op uw iPhone het installatieproces en selecteer “Gegevens verplaatsen van Android” wanneer de optie verschijnt. U krijgt een zescijferige code om in te voeren in de “Verplaatsen naar iOS” app op uw Android-apparaat.

Nadat je de zescijferige code in de app hebt ingevoerd, zie je een een heleboel dingen die je naar je iPhone kunt overbrengen. Zorg ervoor dat u “Berichten” en tik op “Doorgaan.

Als het allemaal klaar is met het overzetten van de berichten, zie je een “Overdracht voltooid” scherm. Tik op “Gereed” om af te ronden.

Dat is alles! U kunt het instellen van uw iPhone voltooien en de berichten van uw Android-telefoon staan ​​in de iPhone Berichten-app voor u klaar.

Android-tekst overzetten Berichten naar iPhone na installatie

Als je je iPhone al hebt ingesteld, moet je een desktop-app gebruiken om sms-berichten van je Android-telefoon over te zetten. U kunt de optie “Verplaatsen naar iOS” app na het initiële installatieproces van de iPhone, en het is niet mogelijk om telefoon-naar-telefoon te doen.

Helaas hebben veel van de desktop-apps die voor dit doel beschikbaar zijn grote problemen. We hebben een handvol desktop-apps getest en geen van de gevonden apps kon teksten overbrengen op een manier die veilig of betaalbaar leek. Twee van de meest populaire apps, AnyTrans en MobileTrans, kosten $ 30-40 voor een jaarabonnement.

Hoewel de apps doen wat ze beloven, is dat een hoge prijs voor iets dat je waarschijnlijk maar één keer zult gebruiken. Hoe vervelend het ook mag lijken, je kunt het beste de iPhone resetten en de knop “Verplaatsen naar iOS” hierboven beschreven methode. Gelukkig biedt Apple iPhone-back-uptools om het gemakkelijk te maken om de telefoon snel terug te krijgen naar hoe je hem had ingesteld.

Berichten overzetten van iPhone naar Android

iPhone-sms-berichten kunnen tijdens de installatie worden overgezet naar de meeste Android-apparaten en op elk moment naar Samsung Galaxy-apparaten met de “Smart Switch” app.

Om welke reden dan ook, Samsung is de enige telefoonfabrikant die toestaat dat zijn apparaten inhoud van andere apparaten ontvangen na het eerste installatieproces. U verbindt eenvoudig het Samsung-apparaat en de iPhone met een USB-kabel en volgt de instructies in de Smart Switch-app.

Google Pixel en andere niet-Samsung Android-apparaten kunnen alleen iPhone-tekstberichten ontvangen tijdens het eerste installatieproces. Nogmaals, u moet de apparaten aansluiten met een USB-kabel en het proces is heel eenvoudig. Het is gewoon vervelend dat je het alleen tijdens de eerste installatie kunt doen. Als je het hebt gemist, moet je je Android-apparaat resetten en de installatie opnieuw doorlopen.

Zolang je eraan denkt dit te doen tijdens het eerste installatieproces op je iPhone, is het ;s eigenlijk vrij eenvoudig. Dezelfde methode kan ook worden gebruikt voor het overzetten van contacten van Android naar iPhone, samen met vele andere dingen in de “Move to iOS” app.

LEES VOLGENDE

  • › Lenovo heeft zojuist nieuwe yoga- en slanke Windows-laptops onthuld
  • › ChatGPT-persona's maken voor elke gelegenheid
  • › Steam neemt afscheid van Windows 7 en 8
  • › Amazon’s “Sidewalk” Mesh-netwerk komt naar meer apparaten
  • › DirectX 11 versus DirectX 12: wat is beter voor gamen?
  • › U kunt nu het real-time delen van tabbladen in Microsoft Edge

proberen