Så här tittar du på 2023 års Masters Tournament

0
64
Alex Kravtsov/shutterstock.com

Från 6 till 9 april, upp till 100 av de bästa golfspelarna från hela världen kommer att tävla om miljoner i prispengar under 2023 års Masters-turnering. Den 87:e årliga golftävlingen tillåter allmänhetens närvaro, men de som inte kan ta sig till Augusta, GA-evenemanget har flera digitala alternativ. Även om turneringen pågår i USA, finns det gratis och betalda möjligheter för Storbritannien, Frankrike, Kanada och Australien att fånga höjdpunkter eller hela turneringen.

Trots att de spelar i Georgia, har USA:s golfentusiaster endast fri tillgång till den tredje och fjärde omgången av turneringen via TV. ESPN erbjuder tillgång till hela evenemanget i sitt paket på $6,99 per månad. Australiska tittare har lite mer tur med full fri tillgång till turneringen genom 9NOW, eller så kan de betala $25 för en månads Foxtel/Kayo Sports. Genom BBC2 har Storbritannien tillgång till gratis höjdpunkter men lokalbefolkningen kan se hela evenemanget via Sky Sports Golf för $25 per månad. Slutligen har kanadensiska golffans fri tillgång via TV-leverantörer som Bell, Virgin Plus eller Shaw, medan fransmännen kan fånga turneringen för cirka 8,62 USD genom Canal+ premium-tv-nätverk.

Se Master’s Tournament | Från $8,32 per månad | ExpressVPN

Eftersom Australiens 9NOW är det enda kostnadsfria alternativet för att fånga The Masters, kan tittare stationerade på andra håll i världen också ställa in den lokala stationen genom att använda ett virtuellt privat nätverk (VPN). Med ett VPN kan du lura nätverket att tro att du är i Australien genom att geo-skifta din plats. En tjänst som ExpressVPN maskerar din IP-adress och ansluter dig till en falsk privat server i det land du väljer. För att se Masters-turneringen gratis måste du välja en australisk anslutning för att få tillgång till 9NOW. Även om ExpressVPN är en betaltjänst erbjuder den en 30-dagars pengarna-tillbaka-garanti om du inte skulle vara nöjd med dess åtkomst till flera enheter och optimerade servrar.

Att använda ett VPN är det enklaste sättet att fånga den fyra dagar långa golfturneringen utan ett streamingabonnemang. Allt det kräver är en snabb registrering för en tjänst som ExpressVPN, och du kan få en säker, högkvalitativ ström av hela den 87:e Masters-turneringen.

Express VPN

ExpressVPN erbjuder snabba, säkra och bekväma privata nätverk via servrar i 94 länder, inklusive Australien , Frankrike och dig Storbritannien.

Handla

LÄS NÄSTA

  • › Intels nya lilla dator har en 13:e generationens Core i7-processor
  • › Uppdatera din dator nu för att åtgärda säkerhetsfelet för klippverktyget
  • › Din iPhone, iPad, Mac, & Apple Watch Få nya funktioner idag
  • › Hur man signerar dokument online med SIGN.PLUS
  • › Du kan inte längre skaffa PC eller Xbox Game Pass för $1
  • › Microsoft Teams är nu snabbare, med en Windows 11-liknande design