REDMAGIC lanserar en ny 27-tums 4K-spelmonitor

0
90
REDMAGIC

REDMAGIC, ett företag känt för avancerade Android-spelsmartphones, har precis lanserat en ny spelmonitor. Det lovar att hjälpa dig “dyka in i spelverkligheten” tack vare en enorm 27-tums 4K-skärm laddad med funktioner.

Den nya REDMAGIC 4K-spelmonitorn är en 27-tums IPS-skärm med en 3840×1200 UHD-upplösning och ett bildförhållande på 16:9. Du får också en uppdateringsfrekvens på 160 Hz, en antireflexbeläggning och den levereras komplett med över 2 000 miniled-lampor för att få rätt stämning. Dessutom levererar den 99 % DCI-P3 och är HDR Vesa-certifierad.

REDMAGIC

Ännu viktigare är att den helt nya REGMAGIC 4K Monitor har en mängd portar för användbarhet och flera unika spellägen för att hjälpa spelare att få ut mer av sina maskiner. Här är vad REDMAGIC-teamet hade att säga:

“På REDMAGIC tror vi på att ge spelare över hela världen den ultimata eSports
-upplevelsen. Vi strävar efter att leverera högkvalitativ spelutrustning, med hjälp av professionella lösningar för att
optimera användarupplevelsen. Vårt mål är att utöka vårt fokus bortom kringutrustning till andra
e-sportkategorier, vilket gör multiterminalspel mer professionellt och roligt för spelare.
Det är vårt åtagande att tillhandahålla innovativa och högkvalitativa produkter till spelgemenskapen
att vi värdesätter feedback från användare och tar det på allvar i designen och utvecklingen av våra
produkter.”

Så, vad mer erbjuder den här skärmen förutom en 4K-upplösning och en supersnabb uppdateringsfrekvens? Tja, du kommer att njuta av en 90° roterbar skärm och orientering i liggande eller stående läge, allt i ett paket där den livfulla skärmen sticker ut tack vare extremt tunna ramar.

RELATERATREDMAGIC 7 Pro Review: A Gaming Console in Your Pocket

Du hittar också flera olika portar för anslutning. Dessa inkluderar HDMI 2.1-kompatibel med FreeSync och G-Sync, två DisplayPort 1.4-portar, två USB-C, tre USB-A och ett hörlursuttag. Som väntat kan du ladda USB-C-enheter som din REDMAGIC 7 Pro-smarttelefon eller kringutrustning för spel från monitorn.

REDMAGIC utvecklade också en ny teknik som den hävdar kommer att hjälpa till att minska rörelseoskärpa för smidigt och snabbt spel, inte för att nämna olika scenlägen för alla situationer. Det finns ett dedikerat filmläge med skarpa och ljusa färger, FPS-läge och ett MOBA-läge, med de två sista designade för att förbättra FPS- eller MOBA-spelupplevelser. Ja, FPS-läget inkluderar en hårkorsassistansfunktion.

Den nya REDMAGIC 4K-spelmonitorn går att förbeställa den 3 april och kommer att finnas tillgänglig över hela världen (inklusive Nordamerika) från och med den 6 april 2023, på REDMAGIC-webbplatsen.