REDMAGIC introduceert een nieuwe 27-inch 4K-gamingmonitor

0
145
REDMAGIC

REDMAGIC, een bedrijf dat bekend staat om high-end Android-gaming-smartphones, heeft zojuist een nieuwe gaming-monitor gelanceerd. Het belooft je te helpen “in de gamingrealiteit te duiken” dankzij een enorm 27-inch 4K-scherm boordevol functies.

De nieuwe REDMAGIC 4K-gamingmonitor is een 27-inch IPS-scherm met een 3840 & 1200 UHD-resolutie en een beeldverhouding van 16: 9. Je krijgt ook een vernieuwingsfrequentie van 160 Hz, een antireflectiecoating en wordt geleverd met meer dan 2000 mini-ledlampjes om de juiste sfeer te creëren. Bovendien levert het 99% DCI-P3 en is het HDR Vesa-gecertificeerd.

REDMAGIC

Wat nog belangrijker is, de geheel nieuwe REGMAGIC 4K-monitor heeft een groot aantal poorten voor bruikbaarheid en verschillende unieke spelmodi om spelers te helpen meer uit hun machines te halen. Dit is wat het REDMAGIC-team te zeggen had:

“Bij REDMAGIC geloven we erin om gamers over de hele wereld de ultieme eSports
-ervaring te bieden. We streven ernaar om gamingapparatuur van hoge kwaliteit te leveren, met behulp van professionele oplossingen om
de gebruikerservaring te optimaliseren. Ons doel is om onze focus uit te breiden van randapparatuur naar andere
e-sportcategorieën, waardoor gamen met meerdere terminals professioneler en leuker wordt voor gamers.
Het is onze toewijding om innovatieve en hoogwaardige producten te leveren aan de gaminggemeenschap
dat we feedback van gebruikers waarderen en deze serieus nemen bij het ontwerp en de ontwikkeling van onze
producten.”

Wat biedt deze monitor nog meer dan een 4K-resolutie en een supersnelle verversingssnelheid? Welnu, u zult genieten van een 90° draaibaar scherm en liggende of staande oriëntaties, alles in een pakket waarbij het levendige scherm opvalt dankzij extreem dunne randen.

GERELATEERDREDMAGIC 7 Pro Review: een gameconsole in je zak

Je vindt er ook verschillende poorten voor connectiviteit. Deze omvatten HDMI 2.1-compatibel met FreeSync en G-Sync, twee DisplayPort 1.4-poorten, twee USB-C, drie USB-A en een hoofdtelefoonaansluiting. Zoals verwacht, kunt u USB-C-apparaten zoals uw REDMAGIC 7 Pro-smartphone of gaming-randapparatuur opladen vanaf de monitor.

REDMAGIC heeft ook een nieuwe technologie ontwikkeld waarvan wordt beweerd dat deze bewegingsonscherpte helpt verminderen voor een soepele en snelle gameplay, niet om verschillende scènemodi voor elke situatie te noemen. Er is een speciale filmmodus met scherpe en heldere kleuren, FPS-modus en een MOBA-modus, waarbij de laatste twee zijn ontworpen om FPS- of MOBA-game-ervaringen te verbeteren. Ja, de FPS-modus bevat een crosshair assist-functie.

De nieuwe REDMAGIC 4K-gamingmonitor kan vanaf 3 april worden gereserveerd en zal vanaf 6 april 2023 over de hele wereld (inclusief Noord-Amerika) beschikbaar zijn. op de REDMAGIC-website.