LG houdt zich aan zijn belofte nu een andere telefoon Android 13 krijgt

0
79
Hannah Stryker/Review Geek

LG Mobile verliet bijna twee jaar geleden de smartphonebusiness in april 2021, maar het bedrijf is verrassend genoeg nog steeds bezig met het updaten van geselecteerde high-end smartphones naar de nieuwste Android 13-update.

>

Vorig jaar kondigde LG een grote belofte aan om door te gaan met het updaten van smartphones met nieuwe versies van Android, om nog maar te zwijgen van beveiligings- en onderhoudsreleases voor nieuwere apparaten. En hoewel ik sceptisch was, houdt het bedrijf zich aan zijn belofte, aangezien we weer een uitrol van LG Android 13-updates zien.

Ja, tijdens het weekend hebben meerdere rapporten op Reddit bevestigd dat de LG V60 Android 13-update op T-Mobile aankomt. Helaas zien we het nog niet voor AT&T of anderen, maar het zal er waarschijnlijk binnenkort zijn. Dit volgt op de release van LG Velvet Android 13 in februari.

Voor degenen die het niet wisten: LG beloofde een updategarantie van drie jaar en zei: “LG premium-telefoons uitgebracht in 2019 en later (G-serie, V-serie, VELVET, Wing) terwijl bepaalde 2020-modellen zoals de LG Stylo en K-serie twee OS-updates zullen ontvangen.

De LG V60 ThinQ kwam in 2020 en is meer dan drie jaar oud, maar hij is nog steeds springlevend. Tot nu toe horen we alleen maar positieve opmerkingen van gebruikers die suggereren dat de Android 13-update de verouderde telefoon beter dan ooit heeft gemaakt. Dat is echter het einde van de weg voor de V60.

Hoewel nieuwe software-OS-updates geweldig zijn, is het krijgen van regelmatige beveiligingsonderhoudspatches veel belangrijker, en we weten het niet zeker hoeveel van die LG van plan is te leveren. Hoe dan ook, geniet van Android 13 op je LG-telefoon, maar het is misschien een goed moment om op zoek te gaan naar een vervanger.

The Best Android Phones of 2023 Best Android Phone Overall Samsung Galaxy S23 Amazon

$799.99
 

Beste budget Android-telefoon Moto G Play (2023) Amazon

$149,99
$169.99 Bespaar 12%

Beste middenklasse Android-telefoon Google Pixel 6a Amazon Beste Premium Android-telefoon Samsung Galaxy S23 Ultra Amazon

$1099.99
$1199.99 Bespaar 8%

Beste voor Gaming ASUS ROG Phone 6 Amazon

$899.99
 

Beste cameratelefoon Google Pixel 7 Pro Amazon ASUS ROG Phone 6 ASUS Rog Phone 6 Amazon

$613 .00
$ 769,99 Bespaar 20%

via Android Central