LG håller sitt löfte när en annan telefon får Android 13

0
113
Hannah Stryker/Recension Geek

LG Mobile lämnade smartphonebranschen för nästan två år sedan i april 2021, men företaget är överraskande nog fortfarande upptagna med att uppdatera utvalda avancerade smartphones till den senaste Android 13-uppdateringen.

Förra året tillkännagav LG ett stort löfte om att fortsätta uppdatera smartphones med nya versioner av Android, för att inte tala om säkerhets- och underhållsutgåvor för nyare enheter. Och även om jag var skeptisk, håller företaget sitt löfte, eftersom vi ser ännu en LG Android 13-uppdatering lanseras.

Ja, under helgen bekräftade flera rapporter om Reddit att LG V60 Android 13-uppdateringen kommer till T-Mobile. Tyvärr ser vi det inte för AT&T eller andra än, men det kommer sannolikt att vara här inom kort. Detta följer efter lanseringen av LG Velvet Android 13 i februari.

För de omedvetna utlovade LG en tre års uppdateringsgaranti och sa: “LG premiumtelefoner släpptes 2019 och senare (G-serien, V-serien, VELVET, Wing) medan vissa 2020-modeller som LG Stylo och K-serien kommer att få två OS-uppdateringar.”

LG V60 ThinQ kom 2020 och är över tre år gammal, men den är fortfarande vid liv. Hittills har vi bara hört positiva kommentarer från användare som tyder på att Android 13-uppdateringen gjorde den åldrande telefonen bättre än någonsin. Det kommer dock att vara slutet på vägen för V60.

Även om nya OS-uppdateringar för mjukvara är bra, är det mycket viktigare att få regelbundna korrigeringar för säkerhetsunderhåll, och vi är inte säkra hur många av dessa LG planerar att leverera. Hur som helst, njut av Android 13 på din LG-telefon, men det kan vara ett bra tillfälle att börja leta efter en ersättare.

The Best Android Phones of 2023 Best Android Phone Overall Samsung Galaxy S23 Amazon

$799.99
 

Bästa budget Android-telefon Moto G Play (2023) Amazon

149,99 USD
$169,99 Spara 12 %

Bästa mellanklass Android-telefon Google Pixel 6a Amazon Bästa Premium Android-telefon Samsung Galaxy S23 Ultra Amazon

1 099,99 USD
$1199,99 Spara 8%

Bäst för spel ASUS ROG Phone 6 Amazon

899,99 USD
 

Bästa kameratelefonen Google Pixel 7 Pro Amazon ASUS ROG Phone 6 ASUS Rog Phone 6 Amazon

613 USD .00
769,99 USD Spara 20 %

via Android Central