Hur man signerar dokument online med SIGN.PLUS

0
90
SIGN.PLUS

2000-talet gynnar snabbrörliga, effektiva applikationer som håller igång dagliga arbetsflöden. I en affärsmiljö där signaturer är frekventa kan en tjänst som SIGN.PLUS—som erbjuder snabb, säker och spårbar signering—hjälpa till att minimera smärtpunkterna med besvärlig dokumenthantering.

SIGN.PLUS är en premium elektronisk signaturtjänst som syftar till att lösa många problem i samband med e-signering som vi ofta bara förbiser eller lever med idag. Även om processen att fylla i en elektronisk signatur med SIGN.PLUS är enkel, är tjänsten ganska komplex och erbjuder lager av funktioner och säkerhet som gratisapplikationer och webbplatser inte gör.

SIGN.PLUS

Trestegssignering

Att använda SIGN.PLUS för att signera dokument online är en ganska enkel process uppdelad i tre steg:

 • Ladda upp
 • Redigera
 • Skicka

Det börjar med att ladda upp dina dokument, oavsett om du signerar dem själv eller planerar att skicka dem till en annan användare för att få sin signatur. Innan du skickar dokumentet kan du lägga till element som kryssrutor, ett datumfält eller en textruta för ytterligare information.

När dokumentet är klart för kollegor eller affärspartner att signera, kommer du’ använd ditt SIGN.PLUS gratiskonto för att begära signatur med mottagarens namn och e-postadress. Om dokumentet behöver passera över några skrivbord kan du också tilldela specifika fält till varje användare.

Bäst av allt, att signera och skicka dokument kan göras via din mobila enhet, så att du kan ta hand om företag, även när du är på resande fot.

Strömlinjeformning av e-signaturprocessen

Även om det är lika enkelt som någonsin att få dokument undertecknade med SIGN.PLUS, går tjänsten utöver det vanliga för att maximera användbarhet, funktionalitet och tillförlitlighet. Det handlar inte bara om att få de signaturer du behöver. Det handlar också om organisation, observation och verifiering.

Om du distribuerar ett känsligt dokument som är avsett för specifika ögon kan du hålla reda på var det har varit med SIGN.PLUS’ revisionsspår. Den manipuleringssäkra loggen registrerar IP-adresser, e-postadresser och enheter närhelst det finns aktivitet på dokumentet.

Detta går hand i hand med din förmåga att övervaka alla framsteg i realtid för att se vilka mottagare som har öppnat, undertecknat, sett eller ogiltigförklarat dokumentet. Varje gång dokumentet undertecknas får du ett intyg om slutförande med en revisionsrapport som beskriver undertecknaren, så att du alltid vet vem som har interagerat med dokumentet och vem som inte har gjort det.

SIGN.PLUS

Användarvänliga tjänster

Som SIGN.PLUS-prenumerant kommer du att dra nytta av några förmåner som kan förbättra ditt arbetsflöde, inklusive funktioner som automatiska påminnelser, utgångsdatum, dokumentsökning och stöd för olika filtyper. Men poängen med den här tjänsten är att påskynda signeringsprocessen och att bättre organisera signerade dokument, och med ett obegränsat antal återanvändbara mallar och enskilda mappar kan du uppnå båda.

Återanvändbara mallar är bra om du har en blankett eller kontrakt som behöver underskrifter på återkommande basis. Skapa helt enkelt en mall genom att skapa ett dokument med mottagarrollerna och fälten som måste fyllas i och gör så många kopior du vill, vilket i slutändan sparar tid genom att enkelt begära samma information från olika undertecknare så ofta som behövs.

Om du inte vill lagra dessa signerade dokument på din hårddisk, kommer ett SIGN.PLUS-konto med säker molnlagring som kan organiseras i enskilda mappar. Dessa mappar gör det enkelt för dig att hitta ett signerat dokument om behov skulle uppstå.

Integrationer och kompatibilitet

SIGN.PLUS ville inte begränsa sin användarbas, så det skapade ett system som kan användas på alla plattformar, inklusive Windows, iOS och Android-enheter. Tjänsten kan också integreras i ett antal tredjepartsapplikationer, inklusive Dropbox, Google Drive och iCloud, så du behöver inte ändra ditt arbetsflöde för att implementera ett nytt system.

SIGN.PLUS

Oöverträffad säkerhet & Efterlevnad

Närhelst det sker ett utbyte av personlig information eller konfidentiella företagsdokument vill du att allt ska vara i händerna på en tjänst som du kan lita på. SIGN.PLUS tar itu med eventuella säkerhetsproblem genom att:

 • Kryptera alla signerade filer med unika krypteringsnycklar för varje användare, som drivs av 256-bitars Advanced Encryption Standard (AES)-teknik.
 • < li>Använder Secure Sockets Layer (SSL)/Transport Layer Security (TLS) för alla dataöverföringar.

 • Distribuerar 2-faktors autentisering och enkel inloggning (SSO) för extra säkerhetslager.
 • Genomföra interna och externa sårbarhetsbedömningar.
 • Använda N-tier systemarkitektur för att öka stabilitet, prestanda och säkerhet.

SIGN.PLUS sätter ribban ännu högre genom att möta omfattande regelefterlevnadsriktlinjer, inklusive SOC 2, HIPAA, ISO 27001, GDPR, CCPA, såväl som föreskrifter för elektroniska signaturer, såsom ESIGN, eIDAS, ZertES, som visar upp företagets åtagande att möta och överträffa industristandarder kring dataskydd .

Följer de strängaste integritetsriktlinjerna

Företaget, som rankas högt bland SIGN.PLUS’s högsta prioriteringar, strävar efter att tillhandahålla något av det mest robusta integritetsskyddet som finns över hela världen. Som en schweizisk baserad organisation prioriterar SIGN.PLUS de strikta schweiziska integritetslagarna som skyddar all användardata. För att säkerställa högsta nivå av datasekretess lagrar SIGN.PLUS även all personlig användarinformation i ett extremt säkert schweiziskt datacenter, som är skyddat av den schweiziska federala dataskyddslagen (FADP) och den schweiziska federala dataskyddsförordningen (FODP).

SIGN.PLUS

Bli SIGN.PLUS-användare idag

Även om SIGN.PLUS erbjuder ett gratis konto, vill du ha alla klockor och visselpipor som gör det så tillförlitligt, säkert och effektivt att använda som möjligt. För att få tillgång till fler av tjänstens funktioner måste du registrera dig för SIGN.PLUS Personal ($9,99/månad), Professional ($19,99/månad), Business ($29,99/månad) eller Enterprise , beroende på dina behov.

Varje nivå lägger till nya funktioner, som anpassat varumärke och Slack-integration, som är tillgängligt från och med affärsplanen eller mappåtkomst som är tillgänglig med Professional-, Business- och Enterprise-kontona. Det bästa av allt är att SIGN.PLUS erbjuder 10 % rabatt med koden sign10på nya professionella och affärsplaner, som staplas ovanpå rabatten du får med årlig fakturering aktiverad.

Registrera dig hos SIGN.PLUS idag för att börja effektivisera ditt arbetsflöde och skapa en välsmord e-post -signeringsmaskin för ditt företag.

SIGN.PLUS Signature Generator

Förbättra ditt arbetsflöde med denna e-signaturtjänst som kan integreras med tredjepartsapplikationer och förse användare med många säkra tidsbesparande funktioner.

Handla

LÄS NÄSTA

 • › Du kan inte längre skaffa PC eller Xbox Game Pass för $1
 • › Microsoft Teams är nu snabbare, med en Windows 11-liknande design
 • › Intels nya lilla dator har en 13:e generationens Core i7-processor
 • › Uppdatera din dator nu för att åtgärda säkerhetsfelet för klippverktyget
 • › Din iPhone, iPad, Mac, & Apple Watch Få nya funktioner idag
 • › Så här tittar du på 2023 års Masters Tournament